İçeriği gör

scn

Yeni Üye
  • İçerik

    83
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    1

scn kullanıcısının paylaşımları

  1. scn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    İyi akşamlar arkadaşlar. 20.idare mahkemesinin vermiş olduğu ret karına itiraz için istinafa başvurmak üzere örnek dilekçe arıyorum . yardımcı olursanız sevinirim. Beraat var .idari soruşturma raporu var iribatli şeklinde.onun dışında banka sendika gazete vs yok .
  2. scn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Başvuru 2019 Kasım .bir yıl sonra kurumdan savunma istendi savunmaya cevap verdim 2020 Kasım Aralık aylarindan beri 2021 Kasım ayına kadar uyapta bir değisiklik yoktu.agir cezada yargılanıp beraat etmiştim oradan bilgi belge ye ulaşmışlardır herhalde benim ekstra bir bilgim yok .toplamda ilk mahkeme aşamasi 2 yıl sürdü.
  3. scn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Selam arkadaşlar.bu gün 20.idare mah.red kararımı UYAP da gördüm.26 Kasım'da duruşma olmuştu.15 Aralık'ta karar verilmiş.sendika gazete banka SMS vs felan yok.beraat var.kurum kanaati ne göre red almış oldum.(idari soruşturma ya göre irtibat düzeyinde bla bla bla yazıyor)kurum diyanet
  4. scn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bu arada kurum diyanet bendeniz Kur'an Kursu Öğreticisi idim.idari soruşturma da sohbetlere gittiğim,kermeslere katıldığım yönünde meslektaşlarımın duyumdan ibaret olduğunu belirttikleri söylemleri ve somut olarak çocuğumu özel okula göndermem gibi durumum var@scn
  5. scn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    İyi günler bütün öğretmen arkadaşlarımın öğretmen gününü en içten dileklerimle kutluyorum.insallah bu öğrencilerimizden ayrı kutladığımız son öğretmenler günü olur. 26 Kasım da 20.idare mahkemesinde duruşmam var.dualarınıza talibim arkadaşlar.komisyon kurum kanaati bahanesiyle iki yıl önce red vermişti.kurum tarafindan ,açığa alındığım dönemde yapılmış,tamamen dedikodulardan ibaret bir soruşturma geçirmiştim.birde 2018 de kesinleşmiş beraatim var.ozellikle duruşmalı idare mahkemesi tecrübesi olan arkadaşlar ya da hukukçu olan arkadaşlar varsa aramızda tavsiye ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
  6. scn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Hep11 hocam kabul kararınız hayırlı olsun.referans olaylarına gelince arkadaşlar bütün kabul alanların referansları oldugunu iddia etmiyorlar bence.ama referans olayının da var olduğunu söylüyorlar.uzerinize almanıza ya da kimseye bir şey aciklamaniza gerek yok.kabul kararınızı tadını çıkarın . Mesela bundan sonraki dosyaların zor olduğu için bekletildiğini de söylüyorlar ama bu zamana kadar o kadar boş dosyalar red aldı ki. Bence bunun bir mantığı yok.bir sistematiği yok.kime neye göre red alıyor insanlar? İş en başından mantıksız saçma sapan bir durum zaten .
  7. Hocam bu manzara beni maziye götürdü .taa 10-12 yıl öncesine. bizim ilk görev yaptığımız memlekette bundan daha hallice bı kuzinemiz vardi.ttepside kestane ,sobanın üstünde çaydanlık dışarda kar ama icimiz sıcacik . o zaman bir tanecik kızımız vardı evimizin neşesi (şimdi bizi beğenmeyen havalı ergen). Ahh gençlik ! Sakin huzurlu güzel günlerdi. Sobanın konumu bile böyleydi .acaba aynı lojman mi ?
  8. scn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Edep maşallah hocam .darısı tüm bekleyen arkadaşlara insallah. haksiz yere işinden ihraç edilen bütün kaderdaslari ışık hızıyla işlerine ve itibarlarını kavuştursun rabbim.
  9. scn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    İyi günler arkadaşlar.az önce UYAP da 15 günlük haksız gözaltindann dolayı açmış olduğum tazminat davasının sonucunu gördüm.695 TL maddi 1500 TL manevi tazminat takdir etmişler sagolsunlar.sacma sapan iddialarla sabahin köründe evine baskın yapilsin,çocuklarının şaşkın ve korku dolu bakislari arasinda ,konu komşunun gözü önünde terörist muamelesi yapilsin.darp bilmem ne adı altında sağlık kontrolleri için adii bir suçlu gibi eller kelepçeli her gün hastaneye getirip göturulsun.kendini bilmez yalancıların bir lafıyla ellerinde hiç bir somut delil yok iken sırf çocuğunu özel bir okula gönderdi diye insanlarin itibari ayaklar altına alinsin.... sonuç ...Ne diyelim Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz ve maalesef bu saçmalıklari yaşıyoruz.... Paylaşmak istedim sadece
  10. scn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hocam ben niye özellikle sonbaharda konuşuluyordu,ona takıldım?
  11. scn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hocam haklisiniz insan bağıra bağıra böyle böyle zulme uğradım.hakkim gasp edildi vs demek istiyorda bunu anlamak istemeyen o kadar fanatik var ki... Yav adamın evde tencere kaynamaz olmuş ekonomik sıkıntı yaşıyor hala dış güç -ic güç ,yok damat felan...adam kendine yapılan haksızlığın farkında değil ki bizi görsün duysun anlasın. Bı de o diyanette çalışan yakininizi çok iyi anlıyorum diyanetin nasıl bir yer olduğunu yaşayarak öğrendim.tamamen dedikodu üzerine ihraç oldum.adli soruşturma geçirdim.beraat ettim ilk celsede.(aman hocam uyarin o arkadaşı sizin gazinizla kimseye eşinin ihraç olduğunu felan söylemesin,anlayışı kit insanlar onunda ayağını kaydirirlar Allah muhafaza?) ? Sizin yazıyı alintilamayi unutmuşum?
  12. Gözünüz aydın olsun.Allah vatana milletine hayırlı insan,anasına babasına hayırlı evlat etsin.bahtı güzel olsun inşallah.
  13. scn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Siz bu kadar vicdanlı olduklarını düşünüyor musunuz gerçekten? Çok iyi niyetlisiniz hocam.
  14. scn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Ministeryani bizim bir suçumuz yok başkaları suistimal etti diyler.insanlar birbirinin kuyusunu kazmak için sıraya girdi.ilgili ilgisiz herkesi şucu bucu diye ayağını kaydirdilar da kimin gazıyla acaba ? Ahmet takanin yazısını okudum devletin başı ekonomik krizin farkında değilmiş meğerse damat aldatmis .vah vah! Fetometreyi icat eden de çok iyi niyetli.bunca insanın canı boşu boşuna yanmış.kendilerini aklama derdine düştüler heralde.. Neyse... Allah sonumuzu hayreylesin
  15. @Opheliaayy hocam ya yazınızı okurken birden heyecanlandım.şu "sürpriz" yazan kısmı okuduğumda kalp atışı m hızlandı ama gerisini okuyunca off ya yanlış alarm dedim.insallah bu forumdaki bütün arkadaşların bir gün iade haberlerini okuruz.ben gecen yil bu zamanlar red almış mahkemeye başvuru hazirliklariyla uğraşıyordum.insallah mahkemeyle uğraşmadan direk komisyndan dönersiniz.
  16. scn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Günaydınlar .ben idari mahkemeye başvururken beraat kararını ve istinaf kararını ek olarak mahkemeye sunmustum. kurum savunma yaptı savunmaya cavap verdim.ona da savunma yapmis uyaptan gördüm henüz elime ulaşmadı.bu aşamada bahsettiğiniz AYM kararını yollarken tekrar beraat kararını ek de sunmam gerekir mi.
  17. scn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Eleybe ben de geçenlerde rüyamda göreve başlamak için kuruma gidiyorum.abim hayırlı olsun diye arıyor telefonla görüşüyoruz,sağol diyorum 8 yil aradan sonra mesleğime kavuştum şükürler olsun felan diyorum.uyandim sonra kendi kendime acaba 8 yıl sonra mi doncem işime diyip üzüldüm daha 4 yıl oldu bir 4 yıl daha mı beklicem vs. Hayırlısı olsun ne diyelim.rabbim tez zamanda herkesi hakkı olana kavuştursun
  18. @werwer teşekkür ederim hocam hatırlanmak çok güzel.hayat acı tatlı devam ediyor.babamizin saglik durumu sıkıntılı,hastene vs yogunduk biraz.herşeyin başı sağlık. Arada sırada uğruyorum mahalleye,sessizce takip ediyorum.yeni katılan arkadaşlar olmuş ,onlarda hoş gelmişler. Herkes iyidir umarım.saglicakla kalın...?
  19. Selam mahallenin güzide insanları.vedalaşma vakti geldi mi ?çok üzüldüm.... pek görünmesem de her gün bakıyordum pencereden.mahallenin sessiz bir sakiniydim ama çok seviyordum mahalleyi.herseyin bir sonu varmış,nasip .... hakkınızı helal edin.dualarimdasiniz.sizler de dualarınıza bu garibi eklerseniz sevinirim.rabbim hepinizin yolunu bahtını açık etsin.gonlunuzden geçen her ne muradiniz var ise rabbim en güzeliyle nasip etsin. Belki yine buluşuruz bı yerlerde...?
  20. scn

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Size geçmiş olsun hocam .eşinize de Allah acil şifalar versin.
  21. Günaydınlar herkese.kizim lgs de ter döküyor şuan.hepinizden dua istiyorum .sabah çok heyecanlıydı. Allah'ım bütün yavrularımıza zihin açıklığı versin.amin amin amin.
  22. Selam gündem dışı mahallesi nin güzel insanları.hepiniz iyisinizdir inşallah.sn @Teacher geçmiş olsun civcivleri uz için çok üzüldüm,dünyadan nasipleri bu kadarmış.sayin elaf hocam kardeşinizin nişani hayırlı olsun,darısı evlenmek istiyorum bekarlarin başına diyelim... Her zaman yazmasam da -yazmaya değer bir şey olmadığı için -her gun mutlaka foruma girip okuyorum paylaşımlarınız .sizlerle sevinip sizlerle üzülüyorum .iyi ki varsınız. Kızım cumartesi lgs ye girecek inşallah.siz değerli arkadaşlar dan dua bekliyoruz.rabbim tüm emek eden yavrularımızı muvaffak etsin. Allah'a emanet olun
  23. @elaf geçmişte olsun hocam.ortak alanda yaşam biraz daha sıkıntılı oluyor.ağaçtan rahatsız olur mu insan? Bazıları böyle hazimsiz olabiliyor.uzak durmak lazım böyle geçimsiz insanlardan
  24. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum.insallah son buruk bayramımız olur, haksız hukuksuz bir şekilde işinden çıkarılan ,ailesinden evlatlarından ana-babasindan ayrı suçsuz yere hapiste olan bütün masum ve mağdur kardeşlerim en kısa zamanda bu zorlu dönemi atlatıp bayramı bayram gibi yaşar. @Umutlu hocam evet hocam rabbim riziksiz bırakmaz bunu yaşayarak da öğrenmiş oldum hamdolsun Rabbime kanaat ederek herşey bereketli oldu bin şükür.bahce yaptık eşimle domates salatalık biber patlıcan kabak bamya fasulye vs. Benim gibi beceriksiz birine bile rabbim veriyor emeklerinin karşılığını elhamdülillah.
  25. @Enteresan merhabalar efendim.hamdolsun bu günümüze.mahallede kimse kalmamış gibi .... Ramazan dan mi acaba?inşallah herkes iyidir.
×
×
  • Yeni Oluştur...