İçeriği gör

off89

Yeni Üye
  • İçerik

    28
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

86 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    689
  • Kurum
    Adalet Bakanlığı
  • Kriterler
    Diğer
  • Komisyon Kararı
    Kabul

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

719 profil görüntüleme
  1. off89

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @Bu da geçer 2014 öncesi sohbet iddiası.Sonuç; takipsizlik.Referansı yok.
  2. off89

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    689 KHK - Adalet Bakanlığı-İKM- 2018 Takipsizlik- İADE (arkadaş- dün akşam görmüş sistemde)
  3. off89

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @Cengiz Yildiz Evet Vakıfbank
  4. off89

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @Cengiz Yildiz Çarşamba günü gidin yapılandıracaklar dır.Bir de normal müşteri temsilcisine değilde şubeniz içinde operasyon servisine gideceksiniz.İşlemi onlar yapıyor.90 günden önce yapılandırmıyorlar. Bende de aynısı oldu.
  5. off89

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @Cengiz Yildiz 90. gün dolmadan yapılandırma yapmaz banka, yapmak istemez, çünkü faiz kaybı olacak.90 günlük süre geçtiği zaman yapar, hiç bir evraka da gerek yok.Zaten olan borcu yapılandıracaklar. 90 günlük süre bitti mi sizin..Birde normal müşteri temsilcisine değilde şubeniz içinde operasyon servisine gideceksiniz.İşlemi onlar yapıyor.
  6. off89

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Adamın derdi var ve bunaldım diyor ve bir sürü bunalan insanlar var yazılanlar onlara da ışık tutabilir..Bence gereksiz meşguliyet değil ama takdir yöneticilerin.. saygılar..
  7. off89

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @Cengiz Yildiz Rahat olun.91. gün gidin yeniden yapılandırın sıkıntı çıkmaz.(91. gün idari takibe giriliyor,99. günden sonra ise yasal icra takibi için avukata veriyorlar.Hatta 91 ile 98. gün arası banka size ulaşır gelin borcunuzu yapılandırın diye.)
  8. off89

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @Cengiz Yildiz 1 tane kredi karti vardi yuksek limitli 10 ay kadar once onu yaptim. 7 ay oncede ihtiyac kredisini ayni sekilde yaptim. ek hesapta ayni sekilde yapilabiliyor
  9. off89

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @Cengiz Yildiz banada bu taktigi vakifbank verdi ve uyguladim, gayette rahatladim odemelerde.icra islemi 99. gun baslatiliyor.
  10. off89

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @Cengiz Yildiz musteri hizmetlerini arayip kredinizdeki odeme gecikmesi gun sayinizi ogrenin ve 90 gun tamamlanana kadar odeme yapmayin.91. gun ile 98. gun arasi gidip yapilandirma yapabilirsiniz.(vade uzatmasi ve faiz avantajiniz olacaktir, tek dezavantaj kara listeye girmeniz olacaktir) anlattigim hususu subenizle de gorusup teyit ettirebilirsiniz
×
×
  • Yeni Oluştur...