İçeriği gör

Özkan Küçükkapdan

Yeni Üye
  • İçerik

    17
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Özkan Küçükkapdan kullanıcısının paylaşımları

  1. Hakimden hakime ,savcıdan savcıya değişiyor. Ben görevdeyken eve dosya götüren savci da vardı , götürmeyen de vardı. Tamamen şahsi bir olay. Ancak usul olarak adliyeden dışarıya dosya çıkması usule aykırı.
  2. Merhaba arkadaslar bugun itibari ile red kararimi gordum. 701 KHK adalet bakanligi. Gecen sene kurum gorusu alinip, olumlu gitmisti. İdare mahkemesinde olumlu karar gelir insallah.
  3. Karari iyi okumak lazim ihraclar icin degil bu karar. İhraclar icin uyarlanamaz. Karar da acikta olanlar icin diyor. Acikta iken memur 2/3 aldigi ve halen memur oldugu icin dogru bir karar. Bize uygulanamaz.
  4. Ustad iletisime gecebiliriz. 5416535933
  5. Ben yazmistim dasbirk size ozelden.
  6. ustad merhaba ben de cerkezkoydeyim. hangi fabrika vardiya amiri ariyior.

  7. ayni adliyede calistigimiz 2 tane arkadasima red gelmis. yeni gormusler. 701 KHK. beraat var.
  8. İtirazi yaptigin mahkeme bir ust mahkemeye itirazini bildirmek icin yapilan tebligatin suresini bekliyor olabilir. Teblig mazbatasini bekleyip sure dolduktan sonra itirazi ust mahkemeye gonderecektir.
  9. merhaba arkadaslar adalet bakanligi 701 KHK ile ihrac olmustum. 2021 nisanda ve 2021 mayis olmak uzere 2 kere ayni adliyede gorev yaptigimiz 5 katip arkadas ile birlikte kurum gorusu istenmisti. diger 4 arkadasa 10 gun sonra red karari cikti maalesef. bir tek ben kaldim. neden bekletibiliyor acaba dikir yurutebilen var mi acaba?
  10. (35) adalet bakanligi. Devam 701 KHK
  11. Merhaba arkadaslar. Adalet bakanligi kurum gorusu alinali 1 ayi gecti. Karar asamasi daha ne kadar surer acaba? Biz de iade olduk yazabilecek miyiz acaba buraya?
  12. ustad merhaba var mu bir gelisme aradilar mu bakanliktan?

    1. efe_kentli67

      efe_kentli67

      Yok hocam bekliyoruz onumuzdekı hafta 2 hafta olacak pandemiden herhalde 

  13. merhabalar. ohal komisyonundan kurum gorusu alinali 1 ay oldu hala ses seda yok. adalet bakanligindan bekleyen var mu acaba?
  14. Ustad merhaba. Benim de kurum gorusu sorupmus. Sizin ne kadar sure de cikmisti. Geriye donuk maaslari alabildiniz mi yani sigortali olarak calismismiydiniz?

  15. Ustad merhaba benim dr kurum gorusu sorulmus karar cikti mi acaba sana?

    1. İkm_45

      İkm_45

      Yok maalesef beklemedeyim daha..

  16. ustad merhaba. ben de sozlesmeliyim. kurym gorusu soruldu. geriye donuk maaslarini alabikdin mi?

  17. Özkan Küçükkapdan

    Adalet Bakanlığı Personeli Forumu

    Adalet bakanligu kurum gorusunden ne kadar sonra karar cikiyor. Bir de geriye donen arkadaslar maaslari tam aldilar mi acaba? Tesekkurler
  18. Merhaba arkadaslar. Adalet bakanligi kurum gorusu alindiktiktan ne kadar sure sonra cikiyor. Tesekkurler.
  19. Gecen hafta beraber yargilanip beraat alan bir arkadasin red kararini gordum. Kriterler klavyr kursuna gitme, sohbet, klavyr kursundan referans. Adalet bakanligi 701 KHK. Daha ilginc olani sahis katip degil İKM. Bu kadarina da pes yani.
  20. Özkan Küçükkapdan

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Meehaba arkadaşlar. Bilindiği üzere polisler ile ilgili haberi memurlarnet yapmış akabinde iade olan polisler aranmıştı.takipsizlik ve beraat alanlar için memurlarnetr herkesin yazmasını rica ederim.05325400590 memurlarnet telefon numarası.
×
×
  • Yeni Oluştur...