İçeriği gör

Mrkleinnn

Üye
  • İçerik

    46
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    1

Mrkleinnn | Son Ödül • Mart 17 2022

Mrkleinnn • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

156 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    679
  • Kurum
    Sağlık Bakanlığı
  • Kriterler
    Amir Kanaati
    Cihan Medya
    Sendika
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    İstinaf

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Mrkleinnn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    İstinaf davası 13. İdari dava dairesine oradan da 15. İdari dava dairesine aktarıldı bir seneyi geçti dosyada hiç bir hareket yok. Daha ne kadar bekleriz tahmini? Bir de istinafa taşınan davalardan olumlu karar çıkıyor mu yoksa onlar da noter gibi onaylayıp geçiyor mu ? 20. İdarede 2ye karşı 1 ile red verildi. Karşı oy yazan hakim dosyayı çok iyi ozetlemisti. Artık iyice umudumu yitirdim bu süreçlerden..
  2. Mrkleinnn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba, iş sağlığı ve güvenliği uzmanı olmak istiyorum. Bunun önünde bir engel var mi? AYM ilgili hükmü iptal etmişti değil mi ?
  3. Mrkleinnn

    13 İDARİ istinaf

    Istinaf seneye seçimde belli olacak. Seçimden sonuç alamazsak Istinafi unutalım. Istinaf mahkemeleri başvur unut prensibiyle çalışıyor. Iki sene üç sene karar gelince şaşırıyorsunuz aa Istinafa mi başvurmuştum diye. Ben Istinafa başvurdum dosyanın açılması bile 3 ay sürdü.
  4. Mrkleinnn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba bugün 20.idareden Ret kararımı gördüm. Sendika cihan ve kurum kanaati vardı. 18 ay sendika üyeliği istifa edilmis bir seferlik 20 TL cihan ödemesi ve kurum kanaati Ret gerekçesi yapılmış. 2 üye Ret kararı verelim derken bir üye karşı oy yazmış. Duruşmada savunma yapmıştım kendim avukat olmasına rağmen. Karşı oyda benim savunmami dinlediklerini gördüm. Kim ne derse desin duruşmali isteyin ve kendinizi ifade edin. Dinlemiyorlar diye düşünmeyin.
  5. Mrkleinnn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bugün 20. İdarede durusmam yapıldı. Hakimler çok umursamaz samimi olarak savunma yaptım ama hakimlerin çok da umurunda olduğunu sanmıyorum muhtemelen ret kararı yazılıp geçilecek. İnsan üzülüyor arkadaşlar..hayatlarımız bomboş nedenlerle harcanıyor. Kimse de vicdan denilen bir şey kalmamış.
  6. Teşekkür ederim cevabınız için mahkemelerin tutumu dosyaya hakimiyeti gibi konularda maalesef duyduklarım var ama iade alabilecek bir dosyam var. İstifa edilmiş sendika ve kurum kanaati var. Kurum kanaatinin içi boş bir evrak veya tanık ifadesi yok. Ayrıca yakın zamanda syok kararım da çıktı. Kararda net bir şekilde herhangi bir illiyet bağının bulunamadığı yazıyor. Madde madde her şey değerlendirilmiş hiç bir olumsuz bilgiye ulaşılamadıgi için soruşturmaya yer yok denilmiş. Bana göre bu karar bile yeterli olması gerekir iade için ama mahkemelerin tutumlarını adaletsizliği bile adil bir şekilde uygulamadiklarini görüyoruz. Umudum tabi ki az ama bir ihtimal diyorum..
  7. Bir yıl on ay sonra duruşma tarihi verildi. Duruşmada savunma yaparken neler söylenmeli duruşma ile ilgili tavsiyesi olan var mıdır
  8. Mrkleinnn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Yaklaşık 20 ay sonra
  9. Mrkleinnn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Güzel tarafı sanırım on beş gün sonra karar çıkıyor yanılıyor muyum? Ümitvar değilim ama belki diyorum..
  10. Mrkleinnn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    20. İdarede duruşma tarihi belli olmuş hazırlık için tavsiye verebileceğiniz bir şey var mıdır avukatla katılacağım
  11. Mrkleinnn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Askere gittikten bir süre sonra kışlaya mit'den bilgi gidiyor. Kritik bir kısımda iseniz hemen alıp başka önemsiz bir yere verirler. Ankara'da olanları başka yerlere gönderiyorlarmis. Sorun yaşamanız karşınızdaki insanların insafına bağlı. Zaten muvazzaflarin çoğunun arkadaşları ihraç olmuş halden anlıyorlar.
  12. Takipsizlik kararı verilmiş. Nasıl mutlu oldum anlatamam
  13. Umarim öyledir içimi bir sıkıntı kapladı anlatamam..
  14. Cumhuriyet savcılığından tebligat gelmiş bugün. İfade falan alınmadı soruşturma açılmış olabilir mi ? Daha önce adlı soruşturma geçirmemistim. Bilgisi olanlar yazabilir mi
  15. Mrkleinnn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ankara'da iyi bir idare avukatı bilen var mıdır acil lazım.
×
×
  • Yeni Oluştur...