İçeriği gör

AKBABA 360603

Üye
  • İçerik

    12
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

66 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    SD Kart - Garson
  • Komisyon Kararı
    İnceleme Devam Ediyor

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. AKBABA 360603

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Çok teşekkür ederim cevaplarınız için.. peki mahkeme komisyon kararını iptal ederse tekrar mi dava açılıyor göreve iade için yoksa o karar ile göreve iade olabiliyor muyuz..birde 37 ay sendika istifa birde 11 sms kimse yokmu var tek seferde. İade verilme şansım olur mu acaba..
  2. AKBABA 360603

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba. Bir sorum olacak. 26. İdare mahkemsine dava açtık. Ohal komisyon kararı iptali ve göreve iade diye. Dilekçe ret edilmiş. Sebep olarak da göreve iade degil ğil ohal komisyon kararı iptali için davayı açman gerekiyor demişler. Avukatım bu şekilde açacağız eğer iptal kararı verilirse daha sonra tekrar göreve iade diye dava açacağız diyor.. fikir verebilir misiniz yanlış birşey yapmayalım.
  3. AKBABA 360603

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    672 KHK MEB adli işlem geçirmedim. Yalnızca sendika istifa 2016 mart diye hatirliyordum. Geçen ay red kararımı gördüm. Kararı yeni elden aldım. Sendikaya ek 2014 ramazan ayında 11 sms var kimse yokmu.. acaba idare mahkemesi durumum ne olur. 19. İdare mahkemesinin iptal kararı emsal gostersek faydası olur mu.. birde afyon da avukat tavsiye edebilir misiniz. Yardımcı olursanız çok sevinirim
  4. AKBABA 360603

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @Muhammet Adıgüzel kurumun şu andaki müdürü arkadaşım sürekli irtibat halindeydim okulu arayan olmadı dedi ilçe MEM e de sürekli soruyordu aramamislar.. başka kriter benim bildiğim yok. Tam hatırlamıyorum kimse yok mu 2 tane sms olabilir emin değilim.. ama kesinlikle adli idari soruşturma geçirmedim.. banka vb diğer hiçbir şey yok.. eşim de ihracti aynı sebeb ona çok şükür 1 yıl önce iade geldi.. bende çok umutla 4 senedir günde bin kere belki sayfaya bakıyor kabul bekliyordum.. acaba eşli ihraclarda biri kabul biri red olabilir mi.. madem başka sebep varsa neden bu kadar zaman karar verilmedi anlayamıyorum.. bu karar bana ne zaman gelir evde olmazsam nasıl ulsacagim karara MEM arayabilecegim tel bilen varsa nolur yardımcı olsun.. bu arada arkadaşlar tabiki eşim döndüğü için sonsuz şükrediyorum ama ben haksızlığı kaldıramıyorum bu yüzden kafayı yemek üzereyim. Şimdi ne yapacağım ben.. Allah en çok ihtiyacı olanlara acil iade nasip etsin..
  5. AKBABA 360603

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    672 MEB bildiğimiz sadece sendika 2016 mart istifa ve ret verildi. Adli işlem geçirmedim.. acaba bu kadar zamandan sonra neye istinaden ret verildi.. aklımı kaybetmek üzereyim ne olur dua edin.. bir de bu karar ne zaman gelir bana arayacağım bir numara var mı MEB de. Evde olmazsam kime teslim olur adli tatil geliyor dava açma süresini etkiler mi..MEB de idare mahkemesinden dönen oldu mu hiç.. nolur yardımcı olun Allah hepimize sabır versin..
  6. AKBABA 360603

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    672 sendika istifa ret
  7. AKBABA 360603

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    672 MEB incelemeye devam.. sendika 2016 Mart istifa kurum görüşü henüz alınmadı.. komisyona başvuru yaparken okul müdür yardımcısı dilekçe yazmıştı fetö ile ilgisi yoktur diye.. kurum görüşü olarak dikkate alinma ihtimali olabilir mi acaba.. yoksa niye artık alınmıyor bu görüş arkadaş.. herkese bol sabırlı günler dilerim arkadaşlar
  8. AKBABA 360603

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Her gün buraya bir ümit kırıntısı daha bulup onunla biraz daha ayakta kalabilmek için girip sayfalarca okuyan ama çok yazamayanlardanim.. bir gün mutlaka öğrencilerime kavuşacağımdan Allah'ın izniyle zerre şüphem yokta o güne sağlıkla salimen ulasabilecekmiyim ondan korkuyorum.. ne olursa olsun sabrımızı kaybetmeyelim arkadaşlar unutmayın Allah bizimle beraberdir..
  9. AKBABA 360603

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @Azap arkadaşlar öncelikle Allah hepinize hepimize sabır versin bende 672 MEB istifa sendika halen bekliyorum.. sizleri çok iyi anlıyorum ve yazdığım mesaja tepkilerinizi görünce bir kez daha yüreğim parçalandı Allah hepimizin yardımcısı olsun.. arkadaş uzman çavuş babası ihraç ve babasının henüz sonuçlanmadı davası sürüyor. Arkadaş adli işlem yok.. KHK bilgisi izin alıp paylaşacağım..
  10. AKBABA 360603

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    TSK 1. Derece yakını nedeniyle ihraç arkadaşım iade oldu izin verirse ayrıntı paylasacagim hayırlı olsun inşallah.. TSK da iade tebliği nasıl oluyor acaba ve ne kadar sürede oluyor...
×
×
  • Yeni Oluştur...