İçeriği gör

Karagöz

Genel Moderatör
  • İçerik

    1.324
  • Katılım

  • İçerik Ödülü

    172

İletiler bölümüne Karagöz kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. aylin yağmur, 4 saat önce yazdı:

    @Karagöz "Dehumanize" kavramı anlamlı...Ruhumda bıraktığı hasar, Nietzsche'nin tanrı'nın öldüğünü ifade ettiği deli adamın hikayesindeki deli karakterinin "sonsuz bir hiç gibi başıboş dolaşıyorum" sözünün vücut bulmuş haliyim😔Başardılar!!! 

    Yazıp yazıp siliyorum sayın Aylin. Forumda 5. senemdeyim. 8 yıldır dünyanın en saçma en alakasız en akılsızca iftirasıyla uğraşıp duruyoruz hepimiz.

    Şurada senelerdir geçecek diye insanlara moral vermeye çalışıyorum. Beni şarlatan ilan etseniz haklısınız ne diyim. geçecek ama daha yılları var bu işin. Oyalanacak şeyler bulmaya çalışın. Yıllarınız gençliğiniz geri gelmeyecek dostlar.

    • Beğeni 3
    • Üzülme 1
    • Onaylama 1

  2. aylin yağmur, 10 saat önce yazdı:

    Hiç kimsenin gündeminde yokuz. Hiç kimsenin bizleri düşündüğü yok. Koca ülke için bir 'hiç' ten ibaretiz😔Böyle şeyler yazıp paylaşan biri değilim.Biraz iç dökme gibi oldu kusura bakmayın lütfen. 

    Yanıbaşlarında bu kadar insan o kadar acı çekerken bu nasıl oluyor çok merak ediyorum. Hepsinin akrabaları, komşuları, eski dostlarıyız aslında. Bence tek başına milletin bencilliği ile de açıklanacak bir durum değil bu. Bizi "dehumanize" ettiler akıllarında. İnsan olarak görmüyorlar. Hatta hayvan olarak bile görmüyorlar. O yüzden empati sıfır. Benzeri bir durumun bir zamanlar Amerika'da siyahların da başına geldiğini düşünüyorum. Psikoloji bilimi bu duruma mutlaka el atmalı ve gelecekte atar diye umuyorum.

    • Üzülme 3
    • Onaylama 1

  3. Dil to pagal ha, 6 saat önce yazdı:

    @Karagöz 

    Karagöz hocam ironimiydi tam anlayamadım

     

    Yok dostum, bir gün iktidar değişirse hep beraber iade olacağımıza eminim. Ama daha buna en az, her şey yolunda giderse, 4 sene kalması hepimizin canını acıtıyor. 2023 mayısında, her şey bu kadar ortadayken ampule abanan gözü bağlı bir toplumun parçası olmanın bedelini en çok bizler niye ödüyoruz? Hak etmediğimiz halde.

    • Beğeni 2
    • Onaylama 5

  4. Gül reçeli, 22 saat önce yazdı:

    Herkese iyi günler dostlar uzun zamandır yazmıyodum sağlık sorunlarımdan sonra her şeyden uzaklaşmıştım ama bu gün nihayet 5 yıl sonra o lanet mahkeme bitti ve şükür kazandım 🙏🏻🙏🏻 inşallah bekleyen herkese bu haber tez vakitte gelir . Bu geçen sürede bu günün hayalini çok kurdum sevinçten takla atacağımı ve ya ağlayacağımı düşünüyodum ama bn bu gün sadece üzülüyorum bize yaşatılan bu mağrudiyete geçen yıllarıma boğazımda düğüm midemde bi ağrı bundan sonraki süreç hakkında ne yapmam gerektiğini araştırıyorum bilenler bilgilendirirse sevinirim 

    Hayırlı uğurlu olsun Sayın Gül reçeli. Ne kadar sevindiğimi anlatamam.

    • Teşekkür 1

  5. Altaylı, 18.03.2024 - 21:09 yazdı:

    Öncelikle herkese selamlar ve hayırlı ramazanlar. 

    Benim sürecimi burada bilen ağabey ve kardeşler biliyor zaten. Soruşturma geçiriyordum. Geçen hafta takipsizlik beklerken savcının iddianeme düzenleyeceğini duyduk. Cumhuriyet su Avukatı çok takmamış bile haftaya öğrenirsiniz henüz düzenlemedik demiş. Benim ankesör bilirkişi raporu (kolluğun hazırladığı) katibin söylediğine göre temiz gelmişti. En son hakkımda beyanda bulunan EP veren şahsın ismini verdiği kişilerin ifadesinde benim ismim geçiyor mu veya bi kod falan var mı bakılacaktı. Uzun süre bekledik haber alamadık en son öğrenmeye gittiğimizde iddianameyi öğrendik. Bütün kriterler temiz. PMYO okudum iki sene ama polis değilim mülakatta elendim zaten ceza puanım falan vardı o dönem bunlar çok öühim değil önceden de anlatmıştım. Kamuya ilk atanmam 2019 Mart ayı KPSS'de derece yaparak 92 puan merkezi atama ile. Darbe teşebbüsü günü ben AVM'de ayakkabı satıcısı olarak 7 de çıkıp evime gitmiştim. Bu kadar uzağım bu yapıya. Ama işte okul yıllarında benim 2013-2015 arası arada sırada sohbete gittiğimi iddia eden ve beni öğrenci iken EA olarak kodladığını söyleyen itirafçı yüzün konu buralara geldi. Kime sorsam 1. veya 2. Celsede beraatin bile mümkün diyor ama ben hala savcı ne buldu da iddianame düzenledi bulamıyorum bir türlü. Yakında öğreneceğiz inşallah. Tecrübelerinize de ihtiyacım olacak.

    Sizce süreç nasıl işleyecek ?

    Kurumunda bölge müdürlüğünde çalışıyorum. Ohal KHK'ları 2022 de bitti dava var diye açığa almaz Genel Müdürlük dedi idari müdürüm babacan bir adam sağ olsun. Sizce de öyle mi olur?

    Teşekkür ederim.

    aleykümselam hayırlı ramazanlar kaderdaşım.

    Savcının iddianame düzenlemesi için herhangi bir şey bulması gerekmediğini maalesef acı bir şekilde tecrübe ettik birçoğumuz. Bu nedenle elbette bir insanın daha bu şekilde mağdur edilmesine üzüldüm ama şaşırdığımı söylersem yalan olur. Anlaşılan o ki aralarında hala bütün o beraatlerden dersini almayanlar var. Yazık...

    Muhtemel olacak olanı söyliyim. 40 küsur sayfa iddianame gelecek, ama bunun 39u seninle ilgili değil bu yapının yaptığını söyledikleri genel şeyleri anlatıyor olacak. Anlattıkları olayların bir kısmında sen ortaokula bile gidiyor olabilirsin, o derece alakasız olacak seninle. Son sayfada da muhtemelen o ismini zikreden, afedersiniz dostlar, denyonun ifadesi geçecek. Onu mahkemeye çağıracaklar, orada çark edecek, ki etmese bile oy birliği ile beraat edeceksin. Savcı üst mahkemeye götürebilir de götürmeye bilir de. Her halükarda bir gün bile içeri girmeyeceksin.

    Olan senden çaldıkları zamana, devleti, mahkemeyi boşa masrafa soktuklarına olacak. Yemin ederim böyle bir akıl tutulması tarihte görülmemiştir.

    Gönlünü ferah tut, güçlü ol, sabret. Selametle...

    • Beğeni 1
    • Onaylama 5

  6. Wonder, 2 saat önce yazdı:

    Arkadaşlar merhaba hayırlı ramazanlar herkese. Geçen ay istinafta duruşmam vardı şükürler olsun beraat verdiler temyiz edilmedi. Geçen hafta itibariylede kesinleşti. Danıştay göreve iade eder mi acaba bu son iadelere itirazlardan sonra. Düşünceleriniz nedir bu konuda.

    Hayırlı olsun hocam.

    Henüz danıştayın beraat ve takipsizlik alanlara iade veya ret verdiğine dair net bir şey görmedik. Umutsuz olmak için bir sebep yok daha yukarılara gitmemizi istemeyebilirler.

    Bence bizim mevzular gündemden de düştü. Etseler kimsenin ruhu bile duymaz. Ama temkine devam.

    • Beğeni 1

  7. Tam ihtiyacı karşılar mı bilmiyorum, ama forumda da önceki yıllardan kalma emsal kararlar var.

    Ceza davaları ile ilgili forumdaki emsal kararlar https://forum.khkhaber.com/forum/91-ceza-davaları-•-emsal-kararlar-•-dilekçeler/

    İdari davalar ile ilgili emsal kararlar https://forum.khkhaber.com/forum/84-i̇dari-davalar-•-emsal-kararlar-•-dilekçeler/

    Bunlar haricinde elinde emsal karar olan dostlar da arz/rica ederim paylaşımcı olsun. Bu davalar daha yıllarca bitecek gibi değil. Bir zamanlar geçtiğimiz o zorlu yolları unutmayalım, ihtiyacı olanlara yardımcı olalım.

    • Beğeni 4

  8. Altaylı, 7 saat önce yazdı:

    Bence de hocam hatta avukatımın olmasının faydasını gördüm diyebilirim. Avukatım olmasa ne böyle bir talep yapabilecektik ne de görüşebilecektik Savcılık ile. Arama çıkmış tabloda ben bunu bi ifadeye çağırıp iddianeme düzenleyip geçeyim diyecekti belki de. HTS kayıtları geldiğinde kriterlere uymayan, tekil hatta farklı şehirlerden çıkacak aramalar olacağından adım gibi eminim. Sadece aklıma tek bir şey takılıyor o da şu : HTS kayıtlarını eşleştirme için istedik biz, geldiğinde ona ekstra inceleme yapılıp Fetö'den işlem gören şahısların cep numarası ile birkaç irtibatı var aramış-aranmış vs. tarzı bir tanı konur mu ? Yani eğer bu kadar da saçmalanırsa tüm Türkiye'nin hapse girmesi lazım ki hepimizin komşusu, yakını, akrabası, iş arkadaşı, okul arkadaşı bu olaydan soruşturma veya kovuşturma geçirdi. Sadece bu aklıma takıldı ihtimal vermesem de hiç.

    Yok hocam cep aramalarını hiç kaale bile almazlar, ki olması gereken de bu. Çünkü iki kişi envai sebeple görüşmüş olabilir ve hatırlamak zorunda da değildir. Hayatın olağan akışında gayet doğal.

    Esasında salt ankesör aramalarında da olması gereken buydu. AİHM kararlarının da etkisiyle ona doğru da gidecek.

    Ama zarf atmak için cep aramalarını sorarlar. Bu zaten "elimde seni suçlamak için yeterli done yok lütfen bana kendin anlat da seni rahat rahat vatan hainliği ile suçlayıp hapse atabiliyim" demek. İşin ilginci işe yaradığı bayağı kişi de oldu.

    • Beğeni 1

  9. Altaylı, 4 saat önce yazdı:

    Herkese merhaba tekrardan,

    Soruşturma aşamasındaki dosyamda gelişme oldu. Daha önceden bahsetmiştim KOM'dan yazı istenmişti ardışığımdaki kişinin ifadesinde adım vs. geçiyor mu veya bu kişi kim tarzında ondan bir şey çıkmadı. Avukatım da katibin söylediğine göre 3-4 tane ardışık çıktığı için Savcılığa dava açmaması için dilekçe yazıp HTS kayıtlarını istemişti, bunların kriterlere uymayan-tekil-hayatın akışında hatta belki de raporda olup HTS'de çıkmama olasılığı olan aramalar olduğunu ispar etmek için. Şimdi şu var ki ben PMYO'da okurken bu tarz şahıslar tarafından aranmadığıma eminim. Zaten herkese sülük gibi yapışan bir örgüttü o da milleti cepten arayıp taciz ederlerdi kahvaltıya gel vs. diye sürekli ki ben de buna dahil ama yüz vermezdik. Muhtemelen aramalar saçma sapan tarihlerde veya babama-anneme alıp verdiğim hatlarda çıkacak aramalar (avukatım-forum vb yerlerdeki bilgilere göre aramalar gerçekten ciddi ardışık olsa savcı ikinci kez ifadeye çağırıp direk iddianame düzenlermiş zaten) . Tecrübenize istinaden soruyorum bilen varsa eğer bu HTS kayıtları BTK'dan ne zamana gelir. Bundan sonra süreç nasıl işler ? Özellikle @Karagöz ve @Bla Bla Bla hocalarım yorumlarınıza ihtiyacım var. 

    Teşekkürler, saygılar.

    Onu savcı istemese bile dava açarsa mahkeme istiyordu. Mahkemeyi gereksiz işgal etmemek adına savcının istemesi çok daha faydalı olacaktır.

    Bende mahkeme ilk iş o HTS kaydını istemişti, gelişi 3 ay civarı sürdü. Sizde de 3 ay civarı öngörüyorum. Bence sonuca istinaden savcının dava açmama olasılığı çok yüksek. Açarsa da bu ancak art niyet demektir. Beraat edecek birine dava açmanın bir mantığı yok. Biraz olsun artık akıllanmalarını umuyorum.

    Gönlünüzü ferah tutun hocam.

    • Beğeni 1

  10. scienceindex, 21 saat önce yazdı:

    @Karagöz teşekkür ederim.. sizin nick adınızı hatırlıyorum. Siz döndünüz mü görevinize.. ben yurtdışındayım ama kararı bugün görünce çok çaresiz hissettim.. 

    yok hocam nerede dönme...Ben de ayrıldım Türkiyeden. Hiç çaresiz hissetmeyin. Burada değeriniz biliniyor. Siz çalışmalarınıza araştırmlarınıza makalelerinize odaklanın. Değerinizi bilmeyenler bırakın kendileri çalıp söylesin. Hata bizde ki vatan sevgimizden üniyi bitirince çoğu arkadaşımız gibi bırakıp gitmedik ülkemizi. Ama onlar bu sevgiyi bitirmek için çok uğraştılar.

    • Beğeni 2
    • Onaylama 2

  11. scienceindex, 1 saat önce yazdı:

    Arkadaşlar uzun suredir yazmıyordum.. bugün itibariyle bim’den red aldım ve Danıştay başvuracağım.. süreç 1-3 yıl arası yazılmış Danıştay kararı için.. bir cimer sikayetinde nerelere geldik.. şikayet edenlerden birisinin beyanına atıfta bulunarak red verdiler.. Danıştay sonucu ne olur.. 

    Hocam çok geçmiş olsun...

    Aklima, 26 dakika önce yazdı:

    Kaderdaşlarım iyi geceler,

    Uzun zamandır görevden kaynaklı olarak iletişim imkanı nedeniyle foruma giremiyorum. Bu nedenle uzaklaştığı ı düşünmenize neden olduysam özür dilerim.

    Cumartesiden buyana memelekete geldim. Babamın sağlık sıkıntısı  var.

    Hiç yapmadığım bir şeyi yapıyorum,

    Dualarınıza talibim

    Saygılarımla.

    Allah babanızın yardımcısı olsun, en yakın zamanda sağlığına kavuştursun inşallah Aklima komutanım.

    • Beğeni 1

  12. Tsk7546, 6 saat önce yazdı:

    Değerli ailem ... Hepinizi abim,ablam,kardeşim gibi görüyorum o yüzden bu haberi sizinle paylaşmak istedim. Eşimin mahkeme sonucu olumlu oldu. Erzurum bim deydi yaklaşık 22 ayda sonuç alabildik .  Ümitsiz olduğumuz anda bu sayfa ile tanıştık herkes yardımcı oldu. Bilgi verdi, destek oldu. Herkese çok teşekkür ederim. Bu süreçte çok ağır şeyler yaşadık yinede tanıdığımız insanlar sayesinde pes etmedik iyi ki varsınız. Hepiniz seçilmiş mükemmel insanlarsinız ♥️ Twitter dan destek olmaya devam edicem. Dualarımdasınız.

    Böyle pozitif yazılar okuyunca mutlu oluyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Allah herkese bunu yaşatsın. 

    Altaylı, 13 saat önce yazdı:

    @Karagöz Hocam 31 yaşındayım. Üstüme kayıtlı ilk hattımı 2014 mart ayında aldım. Yani hayatımda bu tarz aramaların olması o kadar imkansız ki muhtemelen günlük aramadır diye düşünüyorum. Bi de bence katipin halt yemesi cahil cahil avukata tabloda 3-4 arama vardı dedmiş ardışığımda bir kişi vardı demiş muhtemelen ardışık arama bile değil tekil aramayı öyle lanse etmiş. KOM değerlendirmeyi yapınca daha da oturur diye düşünüyorum ben de.

    @Bla Bla Bla Merhaba hocam. Ben de ona şaşırdım ilk. Ardışık-evvelimde olan kişi tek kişi ise öyle ardışık mı olur. 3-5 kişi olması gerekmez mi en az ardışık olması için zaten. Bence katip biraz bilerek veya bilmeyerek avukata öyle demiş ardışık var diye. Kıymetlendirme için yazdılar KOM'a o zaman. Şimdi taşlar daha da oturuyor. Önce tablo geliyor. Tabloda tekil-ardışık-periyodik vs yoksa KOM'a değerlendirtmiyorlar ama varsa değerlendirme için yazı yazıyorlar. Şimdi daha da oturdu taşlar. İçimi rahatlattınız teşekkür ederim. Bu forumda ne güzel insanlar varmış. Herkesin işi gücü rast gelsin inşallah.

    İnsan ister istemez endişeleniyor elbet ama cidden çok yüksek olasılık takipsizlik. Allah yardımcınız olsun.

    • Beğeni 3
    • Onaylama 5

  13. Altaylı, 12.12.2023 - 06:06 yazdı:

    Herkese merhaba,

    Benim ankesör raporum gelmiş. Biliyorsunuz önceden yazmıştım benim henüz soruşturma aşamasında dosyam. İçinde bir iki tane ardışık varmış ama şok yaşadım ben duyunca. Savcı da gizlilik koydurmuş dosyaya ama avukat öğrendiği kadarı ile ardışığımda bir kişi varmış herhalde. Bu kişi için de KOM'dan yazı talep etmişler bu kişinin ifadesinde ben var mıyım neyin nesidir bağlantılı mıyız diye. Böyle mantıksız iş mi olur ardışığımda bir kişi olması çok saçma değil mi ? Avukatım da zaten o kişinin ifadesinde önceden ben geçmiş olsaydım sizi çoktan almışlardı dedi. Hala kovuşturma aşamasına gelmedi dosya ama resmen savcı uğraşırcasına bir şey bulmak istiyor. Bu iş nereye varır böyle ? Bir haftaya kadar KOM'dan yazı gelir demişler. Bakalım neyin nesi göreceğiz bi bağlantı bulamazlarsa mecbur takipsizlik verecek dedi avukatım ama dün savcı klasik zarflamasını yapmış herkese yaptığı gibi isterse gelsin etkin pişmanlık versin falan vs saçma sapan şeyler ya. Allah herkesin yardımcısı olsun.

    Hocam, avukatınız ve siz kabaca durumu doğru değerlendiriyorsunuz. Ben de telaşlanmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Eskiden olsa daha belirsizdi bu durumlar, ancak yeni aldığım bilgilere göre sadece birkaç aramadan verilen cezalar da üstte bozulmuşlar. Yine savcılar bildiğimiz gibi, ama telaşa mahal yok.

    Aramalarınızın tarihleri 17-25 öncesi mi hocam? Bazen o da belirleyici oluyor. Bir de şu anki yaşınız 35 altıysa bence hiç telaşlanmayın.

    • Onaylama 2

  14. drbulentozbay, 2 saat önce yazdı:

    Sayın Bla Bla Bla öncelikle size teşekkür ediyorum. Ben de aynı durumdayım. Benim hikaye şu şekilde yaşandı; 29 Ekim 2016 tarih ve 675 no lu KHK lılardanım. Ceza davası  kesinleşmiş beraat, 22.  idare ret, 13. BİM 29 Eylül 2023'de 2007 -2016 rutin bankacılık hareketleri, mahiyeti belirsiz Cihan medya ödemesi ve tutarsız tanık ifadeleri gerekçeleriyle oy çokluğu ile kabul. 23 Ekim 2023 kuruma tebliğ. 15 Kasım 2023 kurum hukuk bürosunun Danıştaya istinaf için itirazı. Yine Kasım 2023  hukuk bürosunun rektörlüğe atama için verdiği görüş. 22 Kasım' da dekanlıktan göreve başlamam için arandım. 27 Kasım 2023 de emeklilik sonrası yeniden göreve başladım. 4 Aralık' ta afiliye hastane de göreve başladım. Mutemet geriye dönük maaş bordrolarını 15- 20 Aralık a kadar hazırlayabileceğini ifade etti. 7 buçuk yıllık toplama % 35 vergi dilimi uygulanacağını söyleyince forumdan bulduğum gelir idaresinin yazısını verdim. Rektörlükteki  üst amirine ileteceğini söyledi. Rektörlükte lojman görevlilerine  2016 Kasım ayında lojmandan 15 gün içinde ayrılmış olmam nedeniyle kalan 2 yıllık hakkımı kullanmak istediğimi sözel olarak ilettim. Boş lojman olmadığını, Ocak ayında normal başvurumu yapmamı söylediler. Döner sermaye için henüz bir girişimde bulunmadım. Bizim fakültede aktif çalışanlara da ek ders ücreti verilmediği için o konuda da bir isteğim olmayacak gibi görünüyor. Forumdaki tüm arkadaşlarımın süreçlerinin de olumlu sonuçlanmasını yüce Allah'tan  diliyorum. Forumda yol gösterici başta Sayın aklıma, Sayın Bla Bla Bla  olmak üzere herkese sevgi, saygı ve selamlarımla.

    Çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun hocam.

    • Teşekkür 1

  15. The Oracle, 12 saat önce yazdı:

    İnsan işsiz kalınca bir an önce bir işe gireyim de maaşım olsun istiyor. Tabi KHK' lı olarak bizim durumumuz biraz farklı. Ortalığın toz duman olduğu özellikle ilk yıllarda, kontrol edilen medyada yapılan yaftalamaları da göz önünde bulundurursak iş yerine SGK' lı olarak girmem çok zordu. İş yeri sahibi zaten olmaz deyince olmuyor. Sizin işvereniniz gayet merhametli, cesaretli ve anlayışlı bir insanmış. Birde toplumun bilinçsizliğinden dolayı insan kendini ifade edemiyor. Nasıl bir muamele ile karşılaşacağınızı pek kestiremiyorsunuz. Hizmet dökümü vermeseniz bile eski bir asker olarak size yöneltilen "Ne iş yapıyordun?" sorusunu cevaplamak benim için kolay olsa da bilinçsiz insanlara durumumuzu anlatmak çok zor. Bundan sonra umarım her şey hepimiz için hayırlı olur.

    Komutanım, işsiz kalmaktansa kesinlikle çalışmayı öneririm. Boş durdukça insan kendi kendine bunalıma giriyor, çoğu forumdaş doğrulayacaktır. Bence sormadıkları sürece KHKyı söylemeyin, ama yalan da söylemeyin. Hayırlı rızklar, bol kazançlar diliyorum.

    • Beğeni 2
    • Teşekkür 1
    • Onaylama 2

  16. Altaylı, 39 dakika önce yazdı:

    Teşekkür ederim cevap veren herkese. Yine de ben ülkemiz savcılarının bilerek kasten can yakmak veya uğraşmak isteyeceğini pek düşünmüyorum. Ülke de adalet topal da olsa inancım var. Vardır bir bildiği diyip geçmek istiyorum elden de bu geliyor şu anlık. Sadece tuhaf olan benim ne asker ne polis ne de önemli bir konumda olmam. Uyduruk bir tanık beyanında dosyada ve geçmişimde hiçbir şey yokken ankesör raporu talep edilmesi ve ankesör yorumları burada çok üzdü beni. Bakalım ama yaşayıp göreceğiz. Çok şükür gerçekten uzaktan yakından alakam yok. Allah büyüktür. Herkesin yardımcısı olsun rabbim.

    Umarım umduğunuz gibi gider. Bir insanın daha şu süreci yaşamamasını tüm kalbimle temenni ederim.

    • Beğeni 2

  17. Altaylı, 1 saat önce yazdı:

    Öncelikle beni dikkate alıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

    Rica ederim, damdan düşenler olarak halden anlıyoruz diyelim.

     

    Altaylı, 1 saat önce yazdı:

    Peki yani böyle bir şey akla mantığa nasıl yatıyor yani düpedüz insanı uğraştırmak olmuyor mu?

    Yatmıyor. Oluyor. Durum böyle azizim. Benim 7 senemi çaldılar bu zımbırtıyla.

     

    Altaylı, 1 saat önce yazdı:

    Acaba savcı araştırmalar eskidi yetkisizlik verildi diye kendi araştırmasını da mı yapıyor güncel olarak?

    Savcının bunu tam olarak neden yaptığına dair çeşitli söylentiler var. Ama yazmayalım da foruma zeval gelmesin. Özetle iyi niyetle olduğunu düşünmüyorum.

    Altaylı, 1 saat önce yazdı:

     Ama yorumları okuyunca insanın kanı donuyor.

    Durumu bu kadar özetleyen daha iyi bir cümle kurulamaz. Kaç tanemiz 15er yılla yargılandı kimin yaptığı belli olmayan 0 sn aramalar yüzünden. Mahkemeler o kadar adaletsizdi ki yaz yaz bitiremedik. O yorumların hiçbiri de durumun vehametini tam olarak yansıtmıyor. Hepsi "başıma daha kötüsü gelmesin" diye çekingenceyle yazılmış yorumlar. Gerçekte neler çektik bir biz biliriz bir Allah bilir.

    Altaylı, 1 saat önce yazdı:

     Yani ankesörde biri beni rastgele aradıysa Fetöden bağımsız dahi olsa bana dava mı açılacak anlamadım gitti.

    Açıldığını, açılmadığını, ceza ve beraat verildiğini hepsini gördük. Tevekkül bu süreçte insana en çok yardım eden güç veren şey.

    Hakkınızda hayırlısını diliyorum. Çok geçmiş olsun, sizi çok iyi anlıyorum. En kısa zamanda savcı inşallah dosyayı kapatır gider. Ama durum gerçekten tam da bu kadar saçmaydı ve bu süreçten bizzat geçtik çoğumuz. Esenlikle kalınız.

    • Beğeni 3
    • Onaylama 1
×
×
  • Yeni Oluştur...