İçeriği gör

Herşeye Rağmen

Üye
  • İçerik

    34
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

139 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    701
  • Kurum
    Diğer Kurumlar
  • Kriterler
    Kriter Yok
    Sosyal Çevre Bilgisi
  • Komisyon Kararı
    Henüz Karar Verilmedi

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Herşeye Rağmen

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Bir çocuğun kahramanı, Bir annenin gruru, Bir eşin sevdası olan Babalar. Ailesine her şartsa sımsımkı sarılmayı bırakmayan Babalar. BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.
  2. Herşeye Rağmen

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Vicdana gelene kadar 14 gün geçmese bari?
  3. Herşeye Rağmen

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Toplumun bizim durumumuzla ilgili ne düşündüğü benim için birşey ifade etmiyor ...burada iki maksat var 1.şehit haberni almaktansa... 2.bu acıların yanında benim ihraç olmam hiçbirşeymis(herkes farklı etkileniyor beni. Hissiyatim bu taştı elim de) Bende izliyorum izledikce daha çok kahroluyorum
  4. Herşeye Rağmen

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    33 askerimize üzülmek,yakınmak yada kahırlanmak bir yana şuan oradaki askerler ne durumda ,nasıl, içimiz acıyor.dün bu haberden sonra dedimki 10 kere ihraç olmayı tercih ederdim bu haberleri almaktansa ama önüne geçemiyoruz ...okadar sınırlıyızki malesef... Utanıyorum bu durumdayken kendi durumlarımızı konusmaya,utanıyorum oturdugum sofradan ,nefes aldıgım havadan,gülümsediğim yüzden ? Rabbim askerlerimize güç kuvvet versin bizlerede feraset.
  5. Herşeye Rağmen

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Kandil gecesini ibadetle geçirecektim ama bu haberlerden sonra nefes alamıyorum sanki .balkondan içeri giremiyorum. Çok büyük acı Rabbim askerlerimizi vatanımızı korusun.
  6. Herşeye Rağmen

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Haklısınız silmeye çalıştım ama yapamadım
  7. Herşeye Rağmen

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Sormaya korkuyorum ?
  8. Herşeye Rağmen

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Karaktersiz olduk diyince yazmak istedim... Okadar haklısınızki bebeğimi kucağıma almama 10 gün kala ihraç oldum .bebegimide bahane ederek akrabalarımdan kimseye söylemedim komşularımda bilmiyor yani ben iznimi uzattım ? çevrem hep namazlı mutaassıp fakat dinimizin en önemli maddesi hak hukuk adalet rafa kalkmış bir şekilde...insanlar efsunlanmis sanki...Kuran-i kerim de de diyorya "görmezler duymazlar". Işte o yüzden söylemedim çünkü sevdiklerimden nefret etmek istemiyorum biliyorumki söylesem düşüncelerine aynen devam edecekler malesef. Adaletten ayrılınca millet olarak ne ahlak kaldı,ne merhamet,ne vijdan... Biz kik lılar olarak kayipta değiliz cünkun ne adaleti ne vicdanımızı yitirdik biz kazançtayiz çok şükür
  9. Herşeye Rağmen

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Evet halen daha.malesef geçen yazın Diyanetten arkadaşım ihraç oldu.memurlar için uzatmışlardı. Nasıl bir kin yaşıyorlarsa ?
  10. Herşeye Rağmen

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Yaradan ihmal değil imtihan eder ...zor zamanlarımızda şükredecegimiz yanları düşünmek gerek sağlık, çocuk, aile, özgurluk... 99 depremini yaşayan biri olarak öylebir unutuluyorki ,odenli yıkımlar unutulmaz diyoruz unutuyoruz malesef...
  11. Herşeye Rağmen

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Herşeye rağmen hayırlı yıllar olsun. Nefes alanların formu,dertleşenlerin,umut edenlerin,ışık arayanların, kırgın ama gönüldaş olanların formu nice yıllar.
  12. Herşeye Rağmen

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Bi Fetö die yaftalananların birbirini fetöcü ide yaftalamadıgı kalmisti o da oldu ? pes
  13. Herşeye Rağmen

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Şu avukata bir sormak lazım ki şuan Turkiyenin durumunu ? Ve iftiralardan haberiniz var mı? Torpilleri , sumen altı olayları. Vb. Sahi hakiki bir avukat mi ?
  14. Herşeye Rağmen

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Kartepe iyidir özellikle zirvesi ? bekleriz.
  15. Herşeye Rağmen

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    İncelediğiniz kadar incelenin inşallah...
×
×
  • Yeni Oluştur...