İçeriği gör

kuclesnurot

Üye
  • İçerik

    81
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

140 İyi

kuclesnurot Hakkında

  • Rütbe
    Plus

KHK Bilgisi

  • KHK
    701
  • Kurum
    Emniyet Genel Müdürlüğü
  • Kriterler
    SD Kart - Garson
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Ankara 19. İdari

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. kuclesnurot

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    2020 Mart ayında 19.idareye dava açıldı. Kurum 2. savunmayı yapmadı. Komisyon dosyasını 10 gün önce UYAP'a yüklemişler. dosyaya baktığımda kuruma ait - personel özlük bilgisi, çalıştığım birimler, aldığım taltif bilgileri, soruşturma bilgileri (meslekte geçirdigim idari soruşturma ve ihraç sonrası yapılan adli soruşturma), fişleme bilgisi (DİL-EA), İstihbarat raporu (boş) Birde 17/25 ten sonra BES'i iptal ettirmiştim. BES'ten çıkış için iade edilmek üzere Bankasya'ya havale edilen tutarı para girişi olarak gösteren grafiği göndermiş komisyon. İade edilen tutarı çekip, harici boş olan hesabı da kapatmıştım. Yani bana iade edilen para bile para girişi olarak gösterilmiş. (dekont açıklama kısmında şikayet üzerine iade yazıyordu.) Komisyon red kararında yazmadığı halde mahkemeye sunulmuş. İade etmemek için büyük çaba göstermiş belli ki komisyon.
  2. kuclesnurot

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    söylemek istediğim kurum kanaatinin komisyon kararında yer alıp almamasının mantığı olabilir mi? Ya da kurum kanaati yazmayanların kanaati olumlu olduğu anlamı çıkar mı?
  3. kuclesnurot

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    EGM özelinde verilen ilk komisyon red kararlarında olumsuz kurum kanaati belirtiliyordu. Sonrasında birçok kararda kurum kanaatinden bahsetmediğini gördük. (benim red kararında da kurum kanaati belirtilmemişti. ) Uzun bir aradan sonra paylaşılan bu kararda yine kurum kanaatinden bahsetmiş komisyon. Bu değişmeyi nasıl yorumlamalıyız.
  4. kuclesnurot

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bugün 19. idare mahkemesini aradım. Kurum 2. savunmasını yapmamış. 1. savunmasında hiçbir kriterden bahsetmeden ilgili kurumlardan gelen bilgiler doğrultusunda kurumun kendini temizlemek için yapmış olduğu ihraç işlemi haklıdır demiş. Cevap dilekçesinde ilgili kurumlardan gelen bilgilerin neler olduğunu belgeleriyle mahkemeye sunmasını talep etmiştim. Kurumun 2. savunmayı yapmaması olumlu yorumlanabilir mi? Ya da kaçınılmaz son şimdiden belli midir?
  5. kuclesnurot

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Teşekkür ederim. gayet açık yazmıştım. DİL/0/EA
  6. kuclesnurot

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    EGM mensubu arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Takipsizlik kararı var. - Komisyon red (Gerekçe Aleyhime olan EA fişleme, lehime olan DİL ve 0 fişlemeden hiç bahsetmemiş komisyon kararında. - 2020 Mart sonu 19. idare mahkemesinde dava açıldı. - Kurum 1. savunmasında hiçbir bilgi ve belge ortaya koymadan hatta fişlemeden dahi bahsetmeden yapılan ihraç işleminin alelade bir disiplin işlemi olmayıp ilgili kurumlardan gelen bilgiler doğrultusunda yapıldığını haklı bir işlem olduğundan bahsetmiş. Fakat yazısının ekine TEM Daire başkanlığının temiz raporunu ekleyerek kendisiyle çelişmiş. - Bunun üzerine somut belge sunulması için cevap dilekçesi yazdım. Uyapta Kuruma tebliğ edildiği görünüyor. tebliğin üzerinden 3 ay geçti. SORU 1- Benim cevap dilekçem uyapta hala neden görünmüyor. 2- Kurum 2. savunması da görünmüyor. savunma yapıp yapmadığını nasıl anlarız. 3- Uyapta Kurum dilekçesinde yada ekinde komisyon kararı ve içeriği fişleme bilgileri raporu ve soruşturma evrakları (takipsizlik) ile ilgili hiçbir bilgi ve belge yok. Bu normal mi? (Bazı arkadaşlar bunları uyapta gördüğünü paylaşıyor.)
  7. kuclesnurot

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    DİL ve EA fişlemesi sebebiyle komisyondan red almıştım. idare mahkemesi sürecinde davalı kurumun ilk savunmasını uyaptan gördüm. kurum hiçbir gerekçe bilgi belge sunmadan dosyasındaki diğer bilgiler irtibatını ortaya koymaktadır diye iki satır yazı yazmış hakkımda. Fakat bu diğer bilgiler nedir belirtmemiş. İşin tuhaf yanı ekte TEM daire başkanlığının hazırladığı bilgi notunu iliştirmiş. Bu bilgi notunda ise bu hain yapı ile irtibatımı ortaya koyan bir kayda rastlanmadığı yazıyor. (kendi iddiasını ekte sunduğu bilgi notu ile çürütmüş) Ayrıca fişleme bilgilerine hiç değinmemiş. Allah tüm masumların yardımcısı olsun.
  8. kuclesnurot

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Şimdi baktım uyaptan dosyamı gördüm. Bugün işleme almışlar. Demekki işlemler devam ediyor. Kendim ve 701'li EGM personeline verilen red kararlarına çok üzülsemde, iade olan meslektaşlarıma hayırlı olsun. Bizlere de nasip olur inşallah.
  9. kuclesnurot

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    İdare mahkemesi için dava dosyasını 26 Martta istanbul anadolu adliyesine teslim ettim. Fakat uyapta görünmüyor. sanırım işleme almıyorlar. İhraç olduktan sonra ilkkez sigortalı ve düzenli bir işe girmiştim. Bir ay olmuştu ki virüs belası yüzünden fabrika üretimi 3 ay durdurdu. Bize toplantıda kısa çalışma ödeneginden yararlanacağımızı mağdur olmayacağımızı söylediler. Şimdi bakanlık bu ödenekten 450 gün primi olanlar yararlanır diyor. Hani gelir kaybına uğrayanlara yardım yapılacaktı. Sanırım mağduriyet bizim kaderimizde var.
  10. kuclesnurot

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    2015 mart öncesi DİL (fetö mensubu olmayan) olarak kodlanan birisi 2015 mart sonrası EA kodlanırken yazım yanlışı olmuyorda, 17/25 öncesi SDA (fetö mensubu) olarak kodlanan birisinde yazım yanlışı olabilir diyor ve itimat ediyor. Anlamak zor.
  11. kuclesnurot

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Demek istediğim arkadaşlar dava dilekçemiz UYAP'a girilmeden hangi idare mahkemesine düştüğünü ögrenebiliyor muyuz? Öğrenebiliyorsak nereden sorguluyoruz? Daha önce dava dilekçesi gönderen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
  12. kuclesnurot

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Davayı Ankara'dan mı açmıştı acaba. Aynı gün hangi mahkemeye düştüğünü bilmesi mümkün mü ?
  13. kuclesnurot

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Hayırlı olsun inşallah. Bende bugün dava dilekçesini kartal adliyesine teslim ettim. Elime verdikleri kağıtta sadece muhabere no yazıyor. Hangi mahkemeye düştüğünü nasıl öğrendiniz? Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
  14. kuclesnurot

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Teşekkür ederim sayın varex. Hakkımda KYOK ve KOM daire tarafından hazırlanan olumlu rapor olmasına rağmen garsonun fendi adaleti yendi. Fişlemeye göre değilde ne zaman mahkeme kararlarına göre karar verilmeye başlanırsa o zaman iade için ümitli olabiliriz.
  15. kuclesnurot

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Bugün komisyon red kararım tebliğ edildi arkadaşlar. 25.02.2020 tarih 49xx karar sayısı. KYOK aldığım belirtilmiş. Kurum kanaatine değinilmemiş. Sadece EA fişlemesini belirtip irtibat ve iltisaka yeterli olduğu belirtilmiş. Ayrıca benim 3 kodlamam vardı. Lehime olan DİL VE 0 kodundan hiç bahsetmemiş. Sadece EA olarak fişlenmiş diyerek resmen delil karartmış komisyon. Yapılan bu işlemde bir anlamda kumpasa dönüşmüş. Allah yardımcımız olsun.
×
×
  • Yeni Oluştur...