İçeriği gör

Gülümsekaderine

Yeni Üye
  • İçerik

    12
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

17 İyi

1 Takipçi

KHK Bilgisi

  • KHK
    677
  • Kurum
    Emniyet Genel Müdürlüğü
  • Kriterler
    Banka
  • Komisyon Kararı
    Kabul

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

577 profil görüntüleme
  1. Araştırma merkezi Yetkililerin söylemleri. İnanıyoruz, İnşallah boşa çıkmaz
  2. Bir avukata danışın süre konusunda ve açılacak dava konusunda. Ayrıca eş durumu atamasında başvuru yapın olumsuz sonuçlanırsa dava açabilirsiniz. Haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz her konuda, haklarınızı araştırarak dava açmaktan çekinmeyin.
  3. Belli olmaz ancak %96 gibi bir oran var araştırma merkezine atamada hesaba göre
  4. Tebliğ çok önemli değil. Size ikametiniz polis merkezi tebliğ edecek ancak ikamet değişikliği yapmışsanız önceki ikametiniz polis merkezine de gitmiş olabilir bir şekilde sizi bulur. Yeni kabul almışsanız evet zaman alır, ister EGM ister araştırma merkezi olsun uzun bir bekleme var. Toplu bir şekilde biriktirip atama yapıyorlar, yılda bir gibi bir duruma geldi. Kabul tarihine göre 2 ay da bekleyen oluyor 11 ay da. Geçen sene aralıktan bu sene ekim ayına kadar olanların Daha yeni atamalar belli oldu ve şu an daha başlayamadık. Siz hemen sonrasında kabul almışsınız seneye yaz sonunu gözden çıkarın ama inşallah daha erken atanırsınız.
  5. Geçen yıl aralıkta iade olanlar yani 2020 aralık komisuon kabul tarihliler halen başlama yapmadı.
  6. Araştırma merkezine ataması belli olanlar Valiliklerden dilekçe ve sertifika vermek için çağrılmaya başlandı. Numarası değişenlere ulaşılamadığı oluyor. Herkesin ikamet ili valiliğinden sorup takip etmesi gerek. Yeni kabul alan arkadaşlar, en son sanırım ekim ayına kadar atamalar oldu. Siz biraz bekleyeceksiniz. Bizim süreç bir yıla yakın sürdü ve devam ediyor.
  7. EGM olunca mı kısa sürüyor acaba? EGM olan tek tük duyuyorum. EGM olmada kriter nedir? Ben halen sigortalı çalışıyorum. İşi mi braksam. Kabul kararından sonra çalışmak mantıklı değil.
  8. Ekimde iade olan birisi başlama tebliği aldığını yazmıştı. Sizinkisi de mantıken 1 aya olur. Ben daha yeni sistemde kabul yazısını gördüm. 5 ay sürecek diye düşünüyorum.
  9. Kabul alanlar için Telegram ya da whatsap grubuna nasıl katılabilirim
  10. Gülümsekaderine

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Sayın Msa forum bizim için gerçekten önemli bir kanal durumundaydı. Tabi sizin için de haklı tarafları vardır bu kararınızın. Sizden ricam emsal karar ve dilekçe arşivinizi sıkıştırılmış bir rar dosyası yaparak bir indirme linki bırakmanız. Çünkü forumu tarayıp tek tek karar ve dilekçe indirmek çok uzun zamanlara malolabilir.birçoğumuzun Böyle bir zamanımız olmadığı aşikar. Gönül ister ki forumu devredecek birini bulmanız.
×
×
  • Yeni Oluştur...