İçeriği gör

Mert Perver

Üye
  • İçerik

    11
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    1

İletiler bölümüne Mert Perver kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. I-T teacher, 1 saat önce yazdı:

    Hocam tavsiye etmiyorum göndermenizi. Ben KYOK aldığımda nasıl heyecanla mutlulukla gittim valiliğe komisyona gönderilmek üzere teslim ettim ( o esnada birde park cezası da yedim). 2 gün önce elime ulaşan red kararımda bu konuya da başlık açıp ret gerekçesi yapmışlar "uyaptan elde edilen edilen veriler" adı altında şu tarihte şu savcılıkta hakkında kovusturma yapıldığı ve KYOK verildiği tespit edilmiştir gibisinden. Zaten onlar görüyor. Lehinize değil ama isterlerse aleyhinize kullanabiliyorlar. Beraat kararı farklı bir etki yapabilir mi bilemiyorum. Takdir sizin

    Hocam ben de tam bunu sormak için forma girdim şimdi ki siz cevap yazmışsınız bile.  Göndermemek kararı ağır bastı bende de.  Mesajınız için teşekkür ederim. Zaten ellerinin altında. Kararda neticenin kurumuma da gönderilmesi belirtilmiş zaten.  Benim göndereceğim printer çıktısını napsınlar.  


  2. Selamlar Arkadaşlar,

    Ben geçenlerde beraat aldım,  kesinleşme şerhi de çıktı, dosya kapandı.  b maddesinden değil, e maddesinden verdiler beraati.  Komisyona gönderdim ama kabul etmemişler. Böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu?   Kurumuma verip onların mı komisyona göndermesini istemeliyim?  Bi yandan da hiç göndermesem mi diyorum.  Sonuçta sistemden onlar görüyordur,  benim printer çıktısını napıcaklar.  Bi tek belki hızlanmasına neden olur diye düşünüyorum gerçi. 

     Allah tez zamanda hepimizi bu çukurdan kurtarsın inşallah. 

     

    • Beğeni 1

  3. Guardiann, Bir saat önce yazdı:

    Slm arkadaşlar az önce Ankara dan bir bilgi geldi bana, geçtiğimiz günlerde adalet bakanlığında CTE personellerinden adli soruşturması devam eden  44 kişi açıktan iade olmuş. Bu iadelerde, AYMnin masumiyet karinesi ile ilgili verdiği kararın etkili olduğunu söylemişler. CTE den öğrenmiş İKM nin birisi. Bu kişi benim arkadaşımın çalışma arkadaşı. Yalnız 35. Maddeden kaynaklı ihraç ihtimali devam ediyormuş. 

    selamlar,  benim de 4 yıldır c. savcılığı soruşturma dosyası açık.  arayan soran yok.  2 kere dilekçe verdim bugüne kadar bi faydası olmadı. Komisyonun da bu açık dosyadan dolayı beklettiği kanaatindeyim.  Bitse artık bu belirsizlik.  Ömürler tükeniyor.  28 Şubatta ihraç, 15 Temmuzda ihraç... İdeal denebilecek bir vatandaş ve memurken hep geldi başıma bunlar. 

    • Beğeni 2
    • Üzülme 2

  4. Asem, Bir saat önce yazdı:

    Açık soruşturma olduğunu nereden öğreniyoruz?

    İstanbulsa Çağlayan adliyesi  metrobüs durağına yakın girişten girince en üst katta cumhuriyet başsavcılığı terör soruşturma bürosu.  Telefonla da sorulabiliyor galiba , teli bilmiyorum.  

×
×
  • Yeni Oluştur...