İçeriği gör

h_drn

Üye
  • İçerik

    15
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

56 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    677
  • Kurum
    Sağlık Bakanlığı
  • Kriterler
    Banka
    Cihan Medya
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Ankara 19. İdari

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

602 profil görüntüleme
  1. h_drn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Herkese merhaba nasıl yazacağımı nereden başlayacağımı pek bilemiyorum. Buradaki her iadeye kendi kararım gibi sevindim. Her ret kararına kendiminkini gibi üzüldüm. Pazartesi günü 19. İdareyi aradım kararınız çıkmış bir kaç güne onaylanır dediler dün öğle vakti avukatım aradı gözünüz aydın idare mahkemesi ohal kararına karşı açtığımız davada iptal kararı verdi dedi. Dondum kaldım ne düşüneceğimi pek bilemedim.uzun zamandır kızımın Sağlık problemleri ile uğraşıyorum sürekli ankaraya gidip gelmek zorundayım. Evladim henüz 7 yasinda ve sol alt çene kemiğinde kist vardı ameliyat olmuştu yine nuks etmiş. ( ama 3 defadır ameliyat sürekli erteleniyor. ) üyeler iade demiş başkan karşı oy kullanmış. Sağlık bak avukatları bunu istinafa taşır dedi. Zaten süründürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bilemiyorum süreç nasıl işler. 2018 ağustosta başvurdum 16 temmuz 2020 de duruşma vardi 27 kasımda 2021de de karar vermişler @h_drn yapılan ara karar ile cihan medya üyeliğinin olmadığı, bank asyanin da 2013 öncesi ve mayıs 2015 sonrası ( tmsf devri sonrasi) kullanmanın suç teşkil etmeyeceği, benim de yargılama esnasında alınan bilirkişi raporunda sahsımın mayıs 2015 sonrasında da kullandığı bu nedenle iltisak irtibat sayılamayacak denmiş . Bilirkişi raporu ve beraat kararına atıfta bulunulmuş
  2. h_drn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    En azından siz bekletme kararını resmi olarak biliyorsunuz. 19. idare mahkemesinde dosyam ve duruşma yapılalı yaklaşık 15 ay oldu ve hala karar verilmedi. Benim beraatime istinaf savcısı itiraz ettiği için kesinleşmedi . 3 yıldır yargıtayda ve nisan ayında savcı beraatin onaylanmasını istedi ama daha kesinleşmedi. İkinci defa arşivde dosya. Beraat kesinleşmediği için beklettiklerini düşünmüştüm demek doğruymuş.
  3. h_drn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Yaklaşık 3 yıl . 2018 mayis_2021 nisan
  4. h_drn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Savcı incelemesinde yaklaşık bir ay kaldı dosyam. Savcı mutala veriyor sonra ilgili yargıtay dairesine gidiyor .Yaklaşık bir ay da orda kaldı. sonra tekrar arşive alındı. Hala arşivde. Beraatime itiraz etti bam savcısı. Kesinleşmesini bekliyorum.
  5. h_drn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Yaklaşık 10 yıllık öğretmen olan bir tanıdık 4500 tl civarında almıştı sanırım. 2018 haziran gibi. Paranızın orda kalmasının size artısı olacağını sanmıyorum. Paranın değeri kalmadı zaten hocam. Milli eğitime dilekçe ile başvurmuştu diye hatırlıyorum . Bir sorun isterseniz.
  6. h_drn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Geçen haftadan beri aynı durum bende de oldu. Muhtemelen uyapla ilgili bir sıkıntı var. Ben de kendi dosyam için karar verildi mi acaba diye düşünmeye başlamıştim. Ama sürünmeye devam demek ki.
  7. h_drn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    19. İdarede dosyam ve ağustos gelse basvurali tam 3 yıl olacak. Duruşmalı talep etmiştim 16 temmuz 2020 de duruşma yapıldı. İki senedir öyle yatan hakimler duruşmadan sonra coştu sürekli ara karar ile bir şeyler istiyorlar. En son emniyet ve bakanlıktan bilgi istemişler. Ama sağlık bakanlığı cevap vermemiş muhtemelen bi daha ara karar yapacak ve tekrar soracak bakanlığa.
  8. h_drn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Benim 19. İdare mahkemesindeki durusmam 16 temmuzda idi. Duruşmaya gittim. Ama iki yıldır yatan heyet ne olduysa duruşmadan sonra coştu evrak üstüne evrak istiyor. Zaten dosyada olan şeyleri bir daha istiyor. Ara karar ile TMSF den banka hesap hareketleri istendi. Geldi mi bilmiyorum şimdi tekrar ara karar ile yine TMSF den başka bir bilgi istemişler .
  9. h_drn

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Herkese merhaba . Perşembe günü 19.idare mahkemesinde durusmam vardı. Önce bı mahkeme salonu bulamadılar öğleden sonra olacak vs denildi sonra duruşmalar kalemde yapıldı. Eski başkan gitmis yeni olanı da gelmemis başkan vekili vardı. Başkan vekilinin sicili 192 binlerde. Üyenin birinin 195binlerde diğeri artist zaten çok genç . Genc olan çok sıkıştırdı banka mevzusunu anlatıyorum bir tarihe takıldı sürekli onu soruyo. Diyorum ben bu bankayı kayyum atandıktan TMSF ye devredildikten sonra da kullandim ev içindi evin tapusunu alinca para bitti kalmadı zaten. O kadar sıkıştırdı ki cihanı medyayı sormayı unuttular ben açıkladım .bı ara eşime taktılar beni bırakıp onu sorgulamaya başladılar. Siz de mi ihracsiniz dosyanız ne alemde falan diye . Velhasıl pek iç açıcı değildi bakanlık av hiç konusmadi. Dava dilekçesinde yazılanları tekrar ediyoruz diye. Daha söyleyeceklerim vardı ama sürekli sözü kestiler o nedenle rahat ifade edemedim kendimi. ?
  10. h_drn

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

  11. h_drn

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Ne olduğunu anlayamadım ki önce 7/6 dedi sonra ceza indirimi yaptı 6/3 dedi çocuklarımı göremeden alıp götürecekler sandım. Lutfetti tutuksuz yargiladi.
  12. h_drn

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Benim kadar bahtsız bir insan var mıdır bilemedim. Yerel mahkemede bankadan 6/3 verdi hakim gözümün içine baka baka dedi ki bursa da daha iyi hâkimler var bir de onlar değerlendirsin bakalım . Gerçekten de iyi hâkimler varmis ve bölge idarede beraat ettim. Ama beraat etmeden 7 gün önce ohal komisyonu yerel mahkede ceza almam nedeni ile ret vermiş. Neyse 19. İdareye başvurdum neredeyse bir buçuk yıl sonra duruşma günü verdiler 18 Marta. Ama pandemiden dolayı duruşma 17 martta iptal edildi. Şimdiki duruşma tarihi 16 temmuz idi ama bu sefer de başkan değişti? ruhen çok yoruldum artik
  13. h_drn

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Ara karar yok. Uyapta görmedim. Bizim ilk başvuru dilekcemiz kurum birinci savunma , bizim ikinci dilekcemiz kurum ikinci savunma sonra dosya tekemmul etti. Ara kararda bir şey mi isteniyor?
  14. h_drn

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Her ay rutin bir şekilde 19. İdare kalemini aradım ekimden beri?. Aradığım ilk andan itibaren dosyanın hakimde olduğu söylendi. Durusmasiz karar verilir mi diye sordum duruşma istemişseniz duruşma tarihi verilir dedi. Ve Şubat başında lütfedip verdiler . 2018 agustosta başvurmuştum ve 2019 Mayıs'ta dosya tekemmul etti. Sonunda 2020 Mart'ta duruşma günü verdiler ona da bakalım gidebilecek miyim
  15. h_drn

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    19. İdare mahkemesinde 18 Mart Çarşamba günü duruşmam var. Ama cumartesi avukatım aradı HSYK duyuru yayınladı gitmiyoruz diye. Bu sabah mahkemeyi aramış bazı mahkemeler ertelemiş ama 19.idare devam ediyor biz gideceğiz dedi.
×
×
  • Yeni Oluştur...