İçeriği gör

magdurkatip

Yeni Üye
  • İçerik

    8
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

0 Normal

KHK Bilgisi

  • KHK
    Ohal Sonrası
  • Kurum
    Adalet Bakanlığı
  • Kriterler
    Banka
    Sendika
    Yardım Derneği
  • Komisyon Kararı
    Komisyona Tabii Değil

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Sürüyor

Güncel Profil Ziyaretleri

466 profil görüntüleme
  1. magdurkatip

    Adalet Bakanlığı Personeli Forumu

    Usta bu referans dediğin nedir, kurumda çalıştığın hakim savcı vs amirin referans olmasindan mi bahsediyorsun
  2. magdurkatip

    Adalet Bakanlığı Personeli Forumu

    hocam özelden de yazmaya çalıştım ama olmadı. yukarıda belirttiğim 3 kriteri değerlendirip dönüş yapabilir misin.
  3. magdurkatip

    Adalet Bakanlığı Personeli Forumu

    Hocam idari soruşturma sonucunda herhangi bir ceza verilmeyecekse "ceza verilmesine yer olmadığına" dair karar verilir diye biliyorum. Sizin farklı kurumlardaki 2 farklı şahıs ile olan görüşmeleriniz hangi tarihten? ayrıca diğerleri beraat alıp göreve iade olduğu halde siz neden hüküm giydiniz?
  4. magdurkatip

    Adalet Bakanlığı Personeli Forumu

    Üstad bu üç olay var bende, bunlar haricinde herhangi bir tanık beyanı, itirafçı beyanı vs hiç bir şey yok. Takipsizlik yada Beraat alırsam iade olur muyum göreve sence? Beraat yada takipsizliği muhtemelen delil yetersizliğinden vereceklerdir. İdari yönden sıkıntı riski var bu durumun biliyorsunuz ki, Adalet Bakanlığı'nın takdirine bırakıyorlar bu durumda. Adalet Bakanlığı böyle durumlarda neye göre iade edip, neye göre memuriyetten çıkarma talebi ile Yüksek Disiplin Kurulu'na gönderiyor acaba.
  5. magdurkatip

    Adalet Bakanlığı Personeli Forumu

    Ceza verilmesine yer olmadığına dair karar verip göreve iade etmişlerdir muhtemelen. Delil yetersizliğinden mi aldı beraati acaba, var mı bilginiz?
  6. magdurkatip

    Adalet Bakanlığı Personeli Forumu

    @bgra bey gelişme var mı durumunuzla ilgili, sizin kriterler neydi, neden hakkınızdan devlet memurluğundan çıkarma talep edilerek dosyanız Yüksek Disiplin Kurulu'na gönderildi? @HEMŞO hangi kriterlere göre göreve iade ediyorlar biliyor msunuz, delil yetersizliğinden beraat alıp başlayanları ben de biliyorum ama @bgra kullanıcı isimli arkadaş hakkında kyok/beraat'e rağmen memuriyetten çıkarma talep edilmiş. bir üstteki mesajımı sizler ve @Ömrüm kullanıcı arkadaş değerlendirirse sevinirim.
  7. magdurkatip

    Adalet Bakanlığı Personeli Forumu

    Arkadaşlar herkese merhaba.. 2012 girişliyim kurum Adalet Bakanlığı. 2011 senesinden SGK kaydı ile bu iş yerine ait bank asyaya bağlı hesabım var. Hesapta en son maaş dışında bir hareket yok. benim tarafımdan para yatırma durumu olmadı. Kendini gizlemek için sahte hat kullanan bir örgüt üyesinin HTS sorgulamasında beni de 2012 tarihinde (Ocak - Eylül ayları arasında) aradığının tespit edilmesi üzerine gözaltı işlemi, sonrasında ise açığa alınma işlemi oldu. 1-SGK kaydı 2011 senesinden 2-Banka hesabında hesap hareketi yok. 3-HTS kaydı 2012 senesinden. Bunların haricinde herhangi bir tanık beyanı, itirafçı beyanında adım yok. Bu 3 madde haricinde başka bir durum yok. Adli açıdan dava açılsa dahi muhtemelen delil yetersizliğinden beraat çıkacağını düşünüyorum. Ancak idari açıdan böyle bir durumda Adalet Bakanlığı'nın uygulaması genel olarak nasıl, bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlarım bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim. Teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...