İçeriği gör

689cte

Yeni Üye
  • İçerik

    10
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

52 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    689
  • Kurum
    Adalet Bakanlığı
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

431 profil görüntüleme
  1. 689cte

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Dün akşam itibariyle Ret aldı eşim. 689 KHK İKM idi. Bakalım bizim suçumuz ne imiş. Duygusuz duygularda öğreniyor insan bu süreçte......
  2. 689cte

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Ben daha çok eşime takılıyorum. Herşeyi ciddiye almamayı öğretmeye çalışıyorum. O yıpranmasın daha fazla yeterince çevresel ve ailesel faktörler incitti zaten. 689lu olmak konusuna gelince sizde üzülmeyin emin olun şanssızlık değildir. Benim eşim çok asla para biriktirebilcek Bi insan değildi. Bakın kaç senedir birikiyor maşallah. Rabbim rızkımızıda gönderiyor. Vardır bu yaşanılanlardada bir hayr. Sabırla hakkımızı aramaya devam edeceğiz. Rabbim Ret alan, bekleyen, iade olup ilk iş gününü bekleyen ve zor durumdaki dost yürekli arkadaşlarımızın yardımcısı olsun. Bu günler mutlaka geçicek emin olun ???
  3. 689cte

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Komisyonun son dosyası emin olun benim eşimin. İşte kanıtı: Kura çekilir tek sayıyla kaybeder Lokma dağıtılır sıra ona gelince lokma biter, keza ekmek VS. Bunun gibi çok hadise yaşadık ama son yaşadığımıza artık gülmekten başka çare bulamadık. Teknoloji mağazalarından birinde indirim vardı. Girdik hemen satış elemanı indirimi kazanmamız için gereken herşeyi anlattı yaptık tam tıkladı kampanya bitti... ????
  4. 689cte

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Çok teknolojiden anlayan birisi değilim ama biz siteye girebiliyoruz. Nası oluyor bende bilmiyorum? Arkadaşlar odatv2 yazıyor birde öyle deneyin isterseniz
  5. 689cte

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Girilebiliyor ben biraz önce tekrar denedim sayfa aktif?
  6. 689cte

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Cevabınız için teşekkür ederim. Bi gelişme yaşarsak yazarım inşallah. Bize bu durumu mübah görenlerin, evlatlarımızın sıkıntı içinde yetiştiğini göre göre merhamet etmeyenlerin, bizleri daha tanımadan hakettiler diyenlerin, sırf güçlü olan kazansın zihniyetiyle zalime arka çıkanların, bana dokunmayan yılan bin yaşasın deyip sessiz şeytanlık yapanların hepsini Malikül Mülk olan Rabbim e havale ediyorum. Elhamdülillah ahiret var onlarla hesaplaşıcaz inşallah.?
  7. 689cte

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Özürdilerim benim ufaklık isimlere tıkladı nası siliniyor bilemedim böyle kaldı. Benim Bi sorum olucak. Bu albatros 4 falan yazılıyor. Benim eşimde adalet bakanlığı ihraç. Acaba bunları nası öğrenebiliriz. Tahdit birimine başvuru yaptığımızda hiçbir dosya görünmüyor dediler. Kriter falanda yok. Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Dünya kadınlar günümüzü tebrik ederim. Daha huzurlu kadınlar daha huzurlu dünya ?
  8. 689cte

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Rabbim yuvanıza, gönlünüze, ömrünüze huzur versin. İnşallah birdaha böyle acılar yaşamazsınız. Eşinizde hayırlısıyla döner işine herşey yoluna girer ve bu günler size güç, cesaret ve tecrübe olarak kalır. Bu mutlu gününüzde bizlerede dua ederseniz çok seviniriz. Ret alanlara Rabbim güç, cesaret ve sabır versin. Umarım en kısa zamanda en huzurlu şekilde işinize dönersiniz. Dualarımız tüm masumlar için. Sağlıcakla?...
  9. 689cte

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @689cte
  10. 689cte

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Merhaba bende sessiz takipçilerdenim. Eşim için takip ediyorum. İade olanlara hayırlı olsun Rabbim birdaha ağır imtihanlar vermesin. Zalimlerden intikamımızı alsın. Ret alanlara Rabbim sabır güç ve selamet versin. Kriterimizden felan hiç birşeyden haberimiz yok. Nüfusta dilekçe verirken bile hiç bir dosya çıkmadı. Bi ay oldu sonuç yok tabiki... Siz hakkınızda gelişmeleri yazıyorsunuz okuyoruz. Hakkınıza girmeyim diyerek yazıyorum. Bizde bekleyenlerdeniz. Dualarımızdasınız acizane ?
×
×
  • Yeni Oluştur...