İçeriği gör

Bahar

Üye
  • İçerik

    18
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    1

Bahar kullanıcısının paylaşımları

  1. Bahar

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bugün bende Ret kararımi gördüm. MEB. Banka da altın hesabı vardı. İçinde de 10 gr altın. Tmsf döneminde de kalmaya devam etti. Artma azalma olmadı. Birde sendika vardı. Doğum iznindeydim. 4-5 ay mı, 7-8 ay mi daha fazla mı emin değilim. Hesaplamaya dermanım yok. Bitti işte... 4 senelik umudu bitirdiler. İnanılmaz üzgünüm. Ağlıyorum bi tarafından. Eşim covid li izole destek olamıyor, ben sağlık problemlerini ile uğraşıyorum, çocuklarım daha el kadar... Allah a havale ediyorum hepsini.. Kendimi de Allah ın merhametine.. İmza kısmım kaymışti düzeltmedim.
  2. Bahar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @Fenci hayırlı olsun hocam. Banka hakkında daha detaylı bilgi verebilir misiniz?
  3. Bahar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Çok üzüldüm..
  4. Bahar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Kabul alan arkadaşlar hayırlı olsun, red alan arkadaşlara da geçmişler olsun inşallah. Sendika ve banka dan bekliyorum hala inceleme devam. Kabul gelse de , red olsa da Allah'im dan hayırlı olanı diliyorum. Taktire razıyım. Biz de eşli ihracız. Eşim çoktan red aldı. Bakalım bir umut benimkini bekliyoruz. Benim,esim ve çocuklarım için nasıl hayırlı olan ne ise o olsun.
  5. Bahar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @phoenix hayırlı uğurlu olsun. Hesap hareketleriniz nasıldı acaba?
  6. Bahar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Banka ve sendika bekleyen ben de varım. Kurum görüşü alındımi bilmiyorum.
  7. Bahar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @Kaptanpolis hayırlı olsun. bizde bankadan bekliyoruz. Biraz açabilir işiniz durumunuzu?
  8. Bahar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    'KHK lisin sana yardım yapamayiz.' vay anasını! Düşüncelerinize sağlık hocam. Bazı insanlar kendilerinin hiç dara düşmeyeceklerini zannediyorlar. Allah'a havale hepsi.
  9. Bahar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Çok iyi bir haber.. Benimde 2014 yılında açılmış 10gr lik altın hesabım vardı. Tabi 17 ayda sendika inşallah ben de iade olurum. Allah ım büyüktür.
  10. Bahar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Hayirli uğurlu olsun kabul kararınız. Biz bankadan bekleyenler için de bir umut oldu. Sakıncası yoksa banka hakkında detay verebilir misiniz? Hesap açılma tarihi, miktar v. s.
  11. Bahar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Hayırlı günler diliyorum arkadaşlar. Sendika suresi içerisinde 5 aya yakın ücretsiz doğum izni kullandığım için aidat ödenmiyor doğal olarak. Ben şimdi üyelik ayımı hesapladım da o 5 ayı da hesap edecek miyim? İnşallah anlatabilmisimdir!
  12. Bahar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @Zeynep kurum görüşü aldılar mı hiç bir fikrim yok. Eski iş yerimde görüştüğüm kimse yok. Çünkü çok az çalıştım sonrası doğum izni. Banka altın hesabı çok az bir miktar vardı.Bakalım görelim ne gelecek. Ama şuna inanıyorum kolay kolay çıkmaz kararim.
  13. Bahar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @Zeynep ben de banka sendika. Takip ettiyseniz daha dün sadece bankası olan iki kişi iade edildi. Burada yazmışlardi. İnşallah darısı bize.
  14. Bahar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @Zeynep hesap hareketleriniz nasıldı?
  15. Bahar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @Uğur Arıcı Hocam sizin kurum yök mü? . İade olan aleko38 de profil de MEB yazıyor. Kurum farklılıgindan dolayı da bu kriterlere kabul gelmiş olabilir.
  16. Bahar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Evet hocam meb calisaniydim. Üç hafta çalıştım kurumda sonrası doğum izni. Müdür zaten beni çok tanımıyor. Hakkımda da kötü konusmamis. Banka ise aktif kullandığım bir hesap değildi. Sadece para girişi oldu o tarihte. Allah yardımcımız olsun.
  17. Bahar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

  18. Bahar

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Merhaba Arkadaşlar. Yeni üye oldum. Benim durumum hakkında da yorumda bulunursaniz çok sevinirim. Yaklaşık 17ay istifa edilmemiş sendika var. Malesef 2014 Eylül ayında da bir altın hesabı içerisinde de 900 liraya tekabül eden para. Başka da bir para girişi kesinlikle söz konusu değil. İlk kızıma gelen küçük altınları koymuştum bankaya. Kasım ayında beraat ettim şükür. Tmsf ye devredildikten çok sonra çekmişim parayı. 2015 ocak. Yeni tayin olmuştum yeni görev yerimde de sadece üç hafta çalıştım. İhraç edildiğimde ikinci evladının doğum iznindeydim. İddianamede müdür hakkımda olumsuz konuşmamış. Bu lanet banka yaktı beni. Yorumda bulunursaniz sevinirim. 2014 Eylül hesap açılışı olduğu için red yerim sanırım. Çok üzgünüm.
×
×
  • Yeni Oluştur...