İçeriği gör

mehmet.46

Yeni Üye
  • İçerik

    50
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    2

İletiler bölümüne mehmet.46 kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Musa Erkmen, 52 dakika önce yazdı:

    Çoğu il sunuyor hocam ama Adana merkez ve yakın ilçeler hariç uzak ilçelere atadı mesela.

    5 yıl aradan sonra ilk öğretmenler kurulu toplantısinda olmak değişik bir duygu...Rabbim tüm bekleyenlere göstersin inşallah

    benim ilçede kardeşim vardı o yüzden istiyorum aslında. inşallah açarlar

    Ümit, 2 saat önce yazdı:

    Size seçenekler sunuluyor onlardan birini seçmezseniz kendileri istediği yere atamanızı yapıyor.

    inşallah istediğim ilçeyi sunarlar yoksa yine merkezi seçerim 


  2. Musa Erkmen, 7 saat önce yazdı:

    mrb hocam kabul kararınızı gördükten sonra kararnameniz 1 hafta içinde il MEB gelir arada il mebi araryın yakınsa gidin. kararnameniz gelikten sonra eger bulunduğunuz ilde açık okullar varsa proje okullar hariç şu okullar açık denilip tercıhte bulunursunuz ilde.açık okul yoksa istediğiniz bir okula norm istihdam fazlası olarak atamamın yapılması için dilekçe yazarsınız. 1 hafta içinde valılık tarafından onaylanır ve atandığınız okulun ilçe MEB yazınız gider. ilçe MEB yazınızı okula yazar okula gidip başlamanızı yaparsınız.sonrasında okula dilekçe verip mebbise eklenmenizi ve kademe terfilerinizin yapılmasınızı istersınız. sonrasında nettekı dilekçelerden faydalanıp ihraç dönemlerdeki maaşınızı dilekçe ile talep edersiniz.bazı ilçe mutemetleri bu hesaplamayı yapmıyor veya para karşılığı yapıyor. ilçe mutemet ile yuzyuze konusun hangi evrakları istiyor net bilgi alırsınız. toplu paranız yatınca agi yasal faixz ek ders vs için dilekçe ile istemde bukunursunuz.red verildikten sonra dava açarsınız.tabi toplu apara yatıncs başlar dava açma süresi ve 60 gundür.

    maaş için dilekçe mi yazıyoruz yani otamatik yatırmıyorlar mı? Birde toplu maaşı aldıktan sonra mı ek ders için dilekçe veriyoruz?

    bu arada çok sağolun hocam


  3. Arkadaşlar seçim olsa dahi bu komisyon dosyaları hemen bitirecek mi ben pek emin değilim. 10 bin dosya kalmış  bu iktidar için oy, toplumsal baskı vs hiç bişey ifade etmiyoruz. Ben seçimlerin yakın hatta bu ittifakın da  yakın zamanda biteceğine inanıyorum ama seçimler biz komisyonu ya da iadeyi bekleyenler için bir anlam ifade ediyor mu?


  4. direnm@li, 3 saat önce yazdı:

    Dosyanın durumunu öğrenmek çok zor değil. Avukat arkadaşın bir tanıdığı raportörmüş. Benim dosyaya da baktırdı. Aynı cümleleri söylemiş. Kabul veya red bölümünde değil. Emaytinin kırmızı ve mavi listeleri varmış onlarda da değil. Kabul de red de gelebilir demişti yaklaşık bir buçuk yıl önce. Hala bekliyoruz. 

    Hocam kabul ve red bölümleri var da yavaş yavaş mı açıklıyorlar. 

    Kırmızı liste ne demek, mavi liste ne demek oluyor

    Acaba bazı dosyaları kabul bölümüne alıp bekletiyorlar mı acaba bir şey çıkar da red veririz diye


  5. varex, 3 saat önce yazdı:

    bu kadar uzun süre MEB ve Sağlık Bakanlığı vb. kurumlara ait kararların bekletilmesi adli soruşturmalarla ilgili olabilir..

    4-5 yıl süre ile MEB çalışanı Sağlık Bakanlığı çalışanı birini basit kriterler nedeniyle bekletmek mantıklı değil...

    hadi TSK, EGM, Adalet Bakanlığı kritik kurumlar kıstaslar inceleme vs farklı...

    diğer kurumlar için verilen bu iade ve ret kararları çok ama çok gecikmiş kararlar...

    Valla hocam sendikadan bekliyorum geçenlerde çalıştığım ildeki adliyeye gittim hakkımda soruşturma var mı diye yok dediler. Ben de kesin soruşturmam vardır  o sebepten bekletiyorlar demiştim ama öyle çıkmadı


  6. Sabır, 7 dakika önce yazdı:

    @Hojda benim de durumum size benziyor kesinlikte vailik aracılığıyla yollayın kararınızı. Çünkü komisyon bu hızla ancak 2022 temmyzda kapanır o zamana kadar adlı durumunuz kesinlesir.

    komisyonun belli bir adresi yok mu , valilik aracılığıyla mı göndermemiz gerek. Valla şu ILO'nun sendika ile ilgili kararını göndereceğim, bir şey çıkmasa bile

×
×
  • Yeni Oluştur...