İçeriği gör

Karaca672

Üye
  • İçerik

    7
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

61 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    Sendika
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Karaca672

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Geçmiş olsun sayın @Nanelimon. Bir süre sonra alışıyorsun buna da. Bildiğiniz sadece sendika olabilir ama onların ne ekleyecegini bilemezsiniz. Bende kurum görüşü eklemislerdir diye düşünürken onlar tanık ifadesi eklemişler. Biraz daha sabredip mahkemede hakkımızı aramaya devam edicez. Yilmak yok hakkımızı aramaya devam.
  2. Karaca672

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Sayın Sessiz harf bana da gelen red gerekçesinde sendika ve kimse yok mu msj yanına Erzurum da 2017 ve 2020 yılında açılmış iki dosyada tanık ifadelerinde örgüt üyesi olarak adım geçiyormuş hatta kod adım bile varmış. Üniversiteyi bitireli 20 yıl oldu ve o zamandan beri hiç gitmedim. Ayrıca cemaat evlerinde hiç kalmadım. Anlayacağınız red vermek için görmediğiniz bir şehirde bile iftiraya ugrayabiliyorsunuz.
  3. Karaca672

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @konuk mali tebrik ediyorum. Sizin adınıza biz sevindik. Ailenizin nasıl sevindiğini tahmin bile edemiyorum. Aradan geçen yıllar bana umutlanmamak gerektiğini gösterdi. Belki dediğiniz gibi bir çalışma vardır ve iade oluruz ama eşimin dün akşam yaşadığı hayal kırıklığından sonra ben bir daha onu umutlandiracak şeyler söylememeye kendime söz verdim. Beni asıl üzen red almak değil eşimin yaşadığı hayal kırıklığı oldu.
  4. Karaca672

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Üzüntüsünü paylaşan tüm forumdaslara teşekkür ederim. Hayat devam ediyor. Bu hafta sanırım red haftası olmuş. Red alan herkese geçmiş olsun. İlk atildigim zaman ki gibi acı olur sanmıştım ama öyle olmadı. İnsan herşeye alışıyor sanırım.
  5. Karaca672

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Şuan kızımın doğum gününü kutluyoruz. 7 yaşına girdi. Kızımın şansına komisyon sayfasına gireyim dedim ve red kararımı gördüm. Daha kimseye söylemedim. Herkes eğlenmeye devam ediyor. Umut buraya kadarmış. İki dönem de sonuna kadar sendika var. Hayırlısı Allah'tan
  6. Karaca672

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bol iadeli bir hafta olur umarım. Bir konuya değinmek istiyorum. Kalan dosyalar için neden bir yıl uzatma alındı gibi serzenisler var acaba yıl sonuna kadar sürecek mi diye. Umarim kalan dosyaları bir yıla yaymazlar ama uzatmayı mevcut KHK ya göre aylık dönemlerle değil yıllık periyotlarla aliyorlar. Bir öngörümde komisyon kapanmadan herhangi bir düzenleme yapmayacaklari ama komisyon kepengi indirdikten sonra toplu bir düzenleme yapacakları yönünde.
  7. Karaca672

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Günaydın kaderdaşlar. Dün bir arkadaşımın eşinin döndüğünü öğrendim. Süreyi bilmiyorum ama son ana kadar sendikası vardı. Arkadaşım red almıştı. Darısı tüm masumların başına inşallah. Benim inceleme devam.
×
×
  • Yeni Oluştur...