İçeriği gör

Magdurum672

Yeni Üye
  • İçerik

    7
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

7 Normal

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    SD Kart - Garson
  • Komisyon Kararı
    Kabul

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Magdurum672

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Istediğin ile verilmiyor hocam bende çok şükür şubat da iade oldum biliyorum yani. En son görev yaptığınız il sınırları içerisinde atama yapılıyor. Hatta benim bulunduğum il direk millî eğitim müdürlüğüne verdi şu anda bir okulda görevlendirmeyim kadrom millî eğitim de. Ama başka şehirde olan iade olan arkadaşlarım var onlar kadrolari ile birlikte en son çalıştıkları il de boş kontenjanlara göre tercih yaptılar ve kadrolari ile tayin yapıldı. Hocam ben şubat da iade oldum çok şükür. En son görev yaptığım ile yapıldı atamam. Hatta tanıdığım 2 farklı şehirlerde olan arkadaşlarım var onlar da en son çalıştıkları il de boş kontenjanlara göre tercih yaptılar ve kadrolari ile tayin yapıldı.
  2. Merhaba arkadaşlar. Iade olan öğretmenlerden geriye dönük ek dersleri alan var mı acaba? Ben 21 şubat da iade oldum ve geriye dönük ek ders için başvuru falan da yapmadım henüz. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem?
  3. Magdurum672

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Ben aldım 21 Şubat da iade oldum ama yarım verdiler öğretim ödeneği bana.
  4. Magdurum672

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Amin hocam amin inşallah. Sizin de çok yakındır benim kurum görüşüm alındıktan 17 gün sonra iade oldum sonsuz kere şükürler olsun darısı da tüm bekleyenlere olsun... 17. Gün iade oldum çok şükür hocam
  5. Magdurum672

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Ben anlamıyorum gerçekten ya hep bu sendikadan istifa edenlerin mi başına geldi bu durum acaba? Bende Kasım 2015 de istifa etmiştim sonra Mart ayında bordroma bakmış eşim ve sendika kesintisinin devam ettiğini görmüş. Sonra tekrar tekrar dilekçe verip durumu düzeltmistik. Çok şükür iade oldum 20 gün önce de. Darısı bekleyen herkese olsun inşallah.
  6. Magdurum672

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Çok şükür başladım şükür hocam 10 gündür gidiyorum okuluma. Size de hayırlı olsun hocam. Rabbim bir daha yasatmasin... Hocam mutlaka soruluyor son aşama olarak. Ama size söylenir ama söylenmez...
  7. Magdurum672

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    22 ay sendika ile 21 Şubat da iade oldum hocam. Başka kriter yoktu ve kurum görüşüm 17 gün öncesinde alınmışti.
×
×
  • Yeni Oluştur...