İçeriği gör

Nazzsn

Üye
  • İçerik

    50
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    1

Nazzsn | Son Ödül • Ekim 7 2021

Nazzsn • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

146 İyi

Nazzsn Hakkında

  • Rütbe
    Plus

KHK Bilgisi

  • KHK
    686
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    Banka
  • Komisyon Kararı
    İnceleme Devam Ediyor

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Aklima @Aklima Mrb arkadaşlar bugun kararım elime geçti 27 eylülde karar verilmiş. Ben 6 ekimde gormüştüm. Tek kriter bankaydı. Maalesef tek banka kriteri çok umutla bekliyordum ama hüsranla sonuçlandı. 2006 da açıp 2009 yılına kadar rutin işlemlerim vardı sonrasında ev alıp kredi ödememiz olunca 4,5 yıl ödedik haliyle para girişim olmadı. Borcumuz bitince 2014 de 10 bin yatırmıştım Eylül ayında. Komisyon hiç eski hesaptan bahsetmemiş hesap açılıs tarihini dahi yazmamış. Dırek 31 Aralık 2013 sonrasın da 2014 Eylül ayında katkı payı hesabında para artışı olmuştur demiş. Ve talimatlı görülmüş. Anladığım şu hesap istediği kadar eski tarihte açılsın 2014 de para varsa direk talimatlı sayılıyor. Bu arada kurum görüşüm olumlu gitmişti. Müdürümlede hala görüşürüz ve ilçe mem dende arkadaşlar söylemişti.kurum görüşüyle ilgili dahi hiç bir şey yazılmamış.bakalım bir umut mahkeme insallah sonu güzel olsun. Sağlıcakla kalın. Yanlışlıkla aynı msj geldi sanırım sayın @Nazzsn aklima insallah dediğiniz gibi olur idrae mahkemesinden dönerim.
  2. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Mrb arkadaşlar bugun kararım elime geçti 27 eylülde karar verilmiş. Ben 6 ekimde gormüştüm. Tek kriter bankaydı. Maalesef tek banka kriteri çok umutla bekliyordum ama hüsranla sonuçlandı. 2006 da açıp 2009 yılına kadar rutin işlemlerim vardı sonrasında ev alıp kredi ödememiz olunca 4,5 yıl ödedik haliyle para girişim olmadı. Borcumuz bitince 2014 de 10 bin yatırmıştım Eylül ayında. Komisyon hiç eski hesaptan bahsetmemiş hesap açılıs tarihini dahi yazmamış. Dırek 31 Aralık 2013 sonrasın da 2014 Eylül ayında katkı payı hesabında para artışı olmuştur demiş. Ve talimatlı görülmüş. Anladığım şu hesap istediği kadar eski tarihte açılsın 2014 de para varsa direk talimatlı sayılıyor. Bu arada kurum görüşüm olumlu gitmişti. Müdürümlede hala görüşürüz ve ilçe mem dende arkadaşlar söylemişti.kurum görüşüyle ilgili dahi hiç bir şey yazılmamış.bakalım bir umut mahkeme insallah sonu güzel olsun. Sağlıcakla kalın.
  3. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Bozok999 mahkemeden iademi. İnsallah bizlerde guzel haberler alırız.
  4. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @altuğ hiç bir tane ek olarak kriter yok..eşim çalışıyor öğretmen. Çok umutluydum ama koca bir hüsran?hiç birsey anlam veremiyorum bu banka konusu niye bukadar sorun oldu milyonlar mudi si oan devlet bankası. 10 bindi ve 2015 haziranda paramı çekmiştim araba alırken kullandım bunu da komisyona belgelerle sundum. Ama bir banka neden kullanılır 5 senedir anlatamadık. Allaha havale ediyorum insallah ahirete kalmaz hesabımız bu dünyada görürüz.
  5. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bende şuan ret kararımı gördüm. Tek kriter banka ve olumlu kurum görüşüm vardı.nasip diyecek bir şey bulamıyorum. 2006 hesap açılışı 2015 e kadar kullanıp paramı çekmiştim.
  6. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    İade olan arkadaşlar hayırlı olsun çok sevindim. Darısı tüm masumların başına..
  7. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Banka ihraçlarına sıra gelirmi aceba yorulduk artıkkkkk.. İnceleme devam. İade olanlara hayırlı olsun darısı bütün masumlara.
  8. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Yaprak kımıldamıyor. İncele incele nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum. Her eylül okul açıldığında hüzün iki katına çıkıyor sitemde arkadaş çevrem hep öğretmen herkes arabasına binip binip gidiyor birzamanlar benimde gittiğim gibi. Şimdi ise payıma düşen pencereden bakmak. Sağlık olsun diyor ve umutla bekliyorum.. İnsallah sonu güzel olucak diyelim sağlıcakla kalın... ? ?
  9. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @10947086050 çok geçmiş olsun hocam. İnşallah mahkeme kararı ile dönersiniz. Banka hareketleri nasıldı ilk nezaman açılmıştı. Bir mahsuru yoksa bilgi verirseniz sevinirim. Kurum görüşü alınmışmıydı. Bende tek banka bekliyorum. Sağlıcakla kalın
  10. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Feyzullah Beyaz inşallah mahkeme den olumlu karar çıkar. Çok üzücü anlayamıyorum tek kriter sendika olanlar hep döndüler bu banka iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı sinir oluyorum. Eninde sonunda döneceğiz.
  11. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Denizyildizi hocam çok üzüldüm gerçekten. Ama önce sağlık insallah eşiniz en kısa zamanda iyileşir. Bizlerde eninde sonunda döneceğiz zaten. Kalbinizi lütfen ferah tutun ailenize sımsıkı sarılarak bu süreci sağ salim atlatın.allaha emanet olun ümidinizi kesmeyin lütfen. Sağlıcakla kalın.
  12. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Denizyildizi çok geçmiş olsun Rabbım acil şifalar versin inşallah. Banka hesap nezaman açılmıştı bende tek bankadan bekliyorum. Sakıncası yoksa yazarmısımız. Sağlıcakla kalın
  13. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @OTTOMAN ARROW ben MEB den sadece banka bekliyorum. Kurum görüşü alınalı 1 yılı geçti olumlu gitti... Bakalım sonu güzel olsun inşallah bukadar bekledik.
  14. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @edeb2121 çok geçmiş olsun. Banka hareketleri nasıldı. Bende tek banka bekliyorum bilgi verirseniz sevinirim..
  15. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    (17)MEB 686 banka inceleme devammmmmm...
×
×
  • Yeni Oluştur...