İçeriği gör

Nazzsn

Üye
  • İçerik

    50
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    1

Nazzsn kullanıcısının paylaşımları

  1. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Aklima @Aklima Mrb arkadaşlar bugun kararım elime geçti 27 eylülde karar verilmiş. Ben 6 ekimde gormüştüm. Tek kriter bankaydı. Maalesef tek banka kriteri çok umutla bekliyordum ama hüsranla sonuçlandı. 2006 da açıp 2009 yılına kadar rutin işlemlerim vardı sonrasında ev alıp kredi ödememiz olunca 4,5 yıl ödedik haliyle para girişim olmadı. Borcumuz bitince 2014 de 10 bin yatırmıştım Eylül ayında. Komisyon hiç eski hesaptan bahsetmemiş hesap açılıs tarihini dahi yazmamış. Dırek 31 Aralık 2013 sonrasın da 2014 Eylül ayında katkı payı hesabında para artışı olmuştur demiş. Ve talimatlı görülmüş. Anladığım şu hesap istediği kadar eski tarihte açılsın 2014 de para varsa direk talimatlı sayılıyor. Bu arada kurum görüşüm olumlu gitmişti. Müdürümlede hala görüşürüz ve ilçe mem dende arkadaşlar söylemişti.kurum görüşüyle ilgili dahi hiç bir şey yazılmamış.bakalım bir umut mahkeme insallah sonu güzel olsun. Sağlıcakla kalın. Yanlışlıkla aynı msj geldi sanırım sayın @Nazzsn aklima insallah dediğiniz gibi olur idrae mahkemesinden dönerim.
  2. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Mrb arkadaşlar bugun kararım elime geçti 27 eylülde karar verilmiş. Ben 6 ekimde gormüştüm. Tek kriter bankaydı. Maalesef tek banka kriteri çok umutla bekliyordum ama hüsranla sonuçlandı. 2006 da açıp 2009 yılına kadar rutin işlemlerim vardı sonrasında ev alıp kredi ödememiz olunca 4,5 yıl ödedik haliyle para girişim olmadı. Borcumuz bitince 2014 de 10 bin yatırmıştım Eylül ayında. Komisyon hiç eski hesaptan bahsetmemiş hesap açılıs tarihini dahi yazmamış. Dırek 31 Aralık 2013 sonrasın da 2014 Eylül ayında katkı payı hesabında para artışı olmuştur demiş. Ve talimatlı görülmüş. Anladığım şu hesap istediği kadar eski tarihte açılsın 2014 de para varsa direk talimatlı sayılıyor. Bu arada kurum görüşüm olumlu gitmişti. Müdürümlede hala görüşürüz ve ilçe mem dende arkadaşlar söylemişti.kurum görüşüyle ilgili dahi hiç bir şey yazılmamış.bakalım bir umut mahkeme insallah sonu güzel olsun. Sağlıcakla kalın.
  3. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Bozok999 mahkemeden iademi. İnsallah bizlerde guzel haberler alırız.
  4. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @altuğ hiç bir tane ek olarak kriter yok..eşim çalışıyor öğretmen. Çok umutluydum ama koca bir hüsran?hiç birsey anlam veremiyorum bu banka konusu niye bukadar sorun oldu milyonlar mudi si oan devlet bankası. 10 bindi ve 2015 haziranda paramı çekmiştim araba alırken kullandım bunu da komisyona belgelerle sundum. Ama bir banka neden kullanılır 5 senedir anlatamadık. Allaha havale ediyorum insallah ahirete kalmaz hesabımız bu dünyada görürüz.
  5. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bende şuan ret kararımı gördüm. Tek kriter banka ve olumlu kurum görüşüm vardı.nasip diyecek bir şey bulamıyorum. 2006 hesap açılışı 2015 e kadar kullanıp paramı çekmiştim.
  6. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    İade olan arkadaşlar hayırlı olsun çok sevindim. Darısı tüm masumların başına..
  7. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Banka ihraçlarına sıra gelirmi aceba yorulduk artıkkkkk.. İnceleme devam. İade olanlara hayırlı olsun darısı bütün masumlara.
  8. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Yaprak kımıldamıyor. İncele incele nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum. Her eylül okul açıldığında hüzün iki katına çıkıyor sitemde arkadaş çevrem hep öğretmen herkes arabasına binip binip gidiyor birzamanlar benimde gittiğim gibi. Şimdi ise payıma düşen pencereden bakmak. Sağlık olsun diyor ve umutla bekliyorum.. İnsallah sonu güzel olucak diyelim sağlıcakla kalın... ? ?
  9. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @10947086050 çok geçmiş olsun hocam. İnşallah mahkeme kararı ile dönersiniz. Banka hareketleri nasıldı ilk nezaman açılmıştı. Bir mahsuru yoksa bilgi verirseniz sevinirim. Kurum görüşü alınmışmıydı. Bende tek banka bekliyorum. Sağlıcakla kalın
  10. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Feyzullah Beyaz inşallah mahkeme den olumlu karar çıkar. Çok üzücü anlayamıyorum tek kriter sendika olanlar hep döndüler bu banka iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı sinir oluyorum. Eninde sonunda döneceğiz.
  11. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Denizyildizi hocam çok üzüldüm gerçekten. Ama önce sağlık insallah eşiniz en kısa zamanda iyileşir. Bizlerde eninde sonunda döneceğiz zaten. Kalbinizi lütfen ferah tutun ailenize sımsıkı sarılarak bu süreci sağ salim atlatın.allaha emanet olun ümidinizi kesmeyin lütfen. Sağlıcakla kalın.
  12. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Denizyildizi çok geçmiş olsun Rabbım acil şifalar versin inşallah. Banka hesap nezaman açılmıştı bende tek bankadan bekliyorum. Sakıncası yoksa yazarmısımız. Sağlıcakla kalın
  13. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @OTTOMAN ARROW ben MEB den sadece banka bekliyorum. Kurum görüşü alınalı 1 yılı geçti olumlu gitti... Bakalım sonu güzel olsun inşallah bukadar bekledik.
  14. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @edeb2121 çok geçmiş olsun. Banka hareketleri nasıldı. Bende tek banka bekliyorum bilgi verirseniz sevinirim..
  15. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    (17)MEB 686 banka inceleme devammmmmm...
  16. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @AYBÜKE teşekkür ederim aybüke hocam Bilgi verdiğiniz için. Artık gerçekten bunaldık en kısa zamanda dönmek umuduyla.. Sizede kolaylıklar diliyorum. ???
  17. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Slm arkadaşlar sizce bu yıl bitermi bu dosyalar.dört ayda 1000 dosya nedir. Bu kadar saçmalık yetti artık. Umarım Aralık ayına kadar bitirirler. Haziran itibarıyla normalleşirsek komisyonda biraz hız kazanır umarım.
  18. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Selam arkadaşlar tek kriter bankadan bekleyen varmı acaba...niye bu kadar bekletiliyor anlamıyorum. Sanırım çoğunluk tek kriterden bekliyor. Bu kadar bekledik sonu güzel olsun inşallah. Tek kriter sendikadan dönen çok duyuyoruz. Bütün masumların güzel haberler alması ümidiyle sağlıcakla kalın... ????
  19. Hocam banka hesap hareketleri nasıldı. Bende bankadan tek kriter olumlu görüş alındı ve hala bekliyorum. Biraz bilgi verebilir misiniz.. Bizlere de bir fıkır olur. 

  20. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @YeniBirGün yakındır insallah hocam. Bulunduğum yerde de bir öğretmenin ikinci kez istemişler bizde şaşırmıştım dogrusu ama iade oldu. Sizde en kısa zamanda olursunuz inşallah. Benimde 1yılı geçti kurum görüşü alınmalı hala beklemedeyim..
  21. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @AYBÜKE çok mutlu oldum aybüke hocam.. Hayırlı olsun. Kendim kadar sevindim inanın.. İnsallah bızlere de bu sevinci yaşamak nasip olur... Saglıcakla kal.. @Arı maya
  22. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Tek bankadan da red kararı duymaya başlıyoruz artık. Çok geçmiş olsun Red alanlara gerçekten çok üzülüyorum. Bu kadar bekleyip Red verilmesi çok kötü.bende tek kriter banka 686 KHK MEB bir ümitle bekliyorum. İnsallah Red alanlarda mahkeme kararı ile dönerler. Rabbım herkesin yardımcısı olsun. Saglıcakla kalın..
  23. Mrb arkadaşlar bu gruba da ilk kez yazıyorum.genelde gündem sayfasına bakar ve arada yazarım. Hiç bir duyum güzel haberde duymaz olduk. Nolcak bu bilinmezlik. Bu kadar uzayacak ne var bilmiyorum 12 bin dosya belkl dahada az kalmıştır. Bu kadar bekleyip sonu hüsran olmasıda çok üzücü. İnsallah hep guzel haberlerimizi paylaşırız.. Sağlıcakla kalın.
  24. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Merve2323 benimde 1 yıl oldu kurum görüşü alılalı olumlu olarakda gitti. Daha nekadar beklicez bilmiyorum insallah sonu guzel olsun hepimiz için..
  25. Nazzsn

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    686 banka bekleyen varmı... Hiç haber duyum yokmu çevrenizde arkadaşlar banka ile ilgili..
×
×
  • Yeni Oluştur...