İçeriği gör

akademisyen

Üye
  • İçerik

    40
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    1

akademisyen | Son Ödül • Mart 12 2021

akademisyen • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

201 Mükemmel

KHK Bilgisi

  • KHK
    689
  • Kurum
    YÖK - Üniversiteler
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    İnceleme Devam Ediyor

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

857 profil görüntüleme
  1. akademisyen

    Komisyon Ret Kararı Alanlar Forumu

    ARKADAŞLAR MERHABA, OHAL KOMİSYONUNDAN GEÇEN SENE RED KARARI ALDIKTAN SONRA SİGORTALI BİR İŞTE ÇALIŞMAYA BAŞLADIM. OLUR DA GERİ DÖNERSEK BİRİKEN MAAŞLARIN GERİ ÖDENMESİ KONUSUNDA PROBLEM YAŞAR MIYIZ? BİLGİSİ OLAN VARSA..
  2. Benim için de kurum benzer şeyler yazmış. Elimizde başka bilgi belge yok demişler. Bakalım bekliyoruz bir de adli tatil girdi eylül e kadar bişey çıkmaz artık.
  3. herkese selam, arkadaşlar geçen ay 26. idarede duruşmam vardı, katıldım. geçen hafta ara karar verildi varsa başka bilgi ve belge istendi kurumdan avukatım bunu iyiye yordu da siz ne dersiniz. ara karar verilmesi gerçekten iyiye işaret mi. bu arada hakkımda bir açılan bir soruşturma yok.
  4. akademisyen

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bilmiyordum. bahsettiğiniz AYM kararı ne zamana ait. bir de bu şekilde bir taslak dilekçe varsa gönderirseniz sevinirim.
  5. akademisyen

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    sayın scienceindex kullanıcı adlı forum üyesi mesajı okuyorsanız lütfen cevap verir misiniz? red kararım 6 nisan tarihi itibariyle tarafıma tebliğ edildi. zannediyorum siz de red almıştınız. mahsuru yoksa idare mahkemesine sunduğunuz dilekçe taslağını kişisel bilgilerinizi vermemek kaydıyla özelden yazabilir misiniz?
  6. akademisyen

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    bilgilendirme için teşekkürler bilgilendirme için teşekkürler. ben de aradım evrak henüz gelmemiş
  7. akademisyen

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    ARKADAŞLAR GÜNAYDIN, OHAL KOMİSYONUNDAN GELEN RET KARARI MERSİSTEKİ ADRESİMİZE GELİR, YOKSA BAŞVURU YAPARKEN VERDİĞİMİZ ADRESE Mİ? BİLGİSİ OLAN VARSA YAZARSA SEVİNİRİM.
  8. akademisyen

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Çok teşekkürler hocam, komisyonun kararı geldiğinde başvuru için yol yordam öğrenmek maksadıyla kapınızı çalarım.
  9. akademisyen

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Arkadaşlar merhaba, bana da dün itibariyle 4 yıldan sonra ret kararı verdiler malesef. Allah kimseye bu duyguyu yaşatmasın. haklısın, suçsuzsun, hakkında adli bir soruşturma dahi yok ama gideceğin derdini anlayacak, yarana merhem olacak kimse de yok. Demek ki insanların hayatlarıyla, emekleriyle oynamak bu ülkede bu kadar kolaymış. Bu kararda eli, emeği olan herkesi Allah'a havale ediyorum. 15-20 gün içinde zannederim resmi karar da gelir. kararda yazcak şey de muhtemelen kurum kanaatidir. Çünkü başka birşey yok. Neyse neticede bizim için çok iyi olmayacak günler başladı. Sizden ricam YÖK'ten özellikle ret alanlar varsa muratkece5@gmail.com adresi üzerinden bana ulaşabilir mi? idare mahkemesi süreci ve birtakım başka işlemlerle ilgili. Şİmdiden çok teşekkür ederim. Allah düşmanım da olsa kimseye bunu yaşatmasın, yemin ederim tüm kalbimle bunu söylüyorum..
  10. akademisyen

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Değerli arkadaşlar, bir hafta daha geçti, haftalar gün gibi geçer oldu artık. daha dün gibi fakat neredeyse 5 yıl olacak. kimileri sabırla/sabırsızlıkla kararını beklerken kimileri red/kabul aldı. Ancak hayat devam ediyor. Dilerim bizlerin de bu beklemeleri hayırlı birer kabul ile son bulur.
  11. akademisyen

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR, BU HAFTAKİ KARARLARDA BANA GÖRE İADE ORANI OLDUKÇA YÜKSEK. PERİYODİK OLARAK AÇIKLANAN KOMİSYON RAPORLARINI ANALİZ ETTİĞİMDE ORTALAMA % 30 CİVARI BİR İADE ORANI GÖRÜYORDUM. KALAN 14.000 DOSYADA ZANNEDİYORUM BU ORAN YÜZDE 50'LERİ GEÇECEK. BU HAFTA AÇIKLANAN KARARLARDA İADE ORANINI HER ZAMANKİNDEN YÜKSEK GÖRMEM BEN DE BU KANAATİN OLUŞMASINA YOL AÇTI. DİLERİM HAK EDEN HAK ETTİĞİ NE VARSA ALIR. SUÇLU İLE SUÇSUZ AYRILIR.
  12. akademisyen

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Arkadaşlar bu kadar bekletiyor olmaları ki -bekleyenlerin neredeyse tamamı adli soruşturma geçirmeyenler ve KYOK/beraat alanlardan oluşur- siyasi malzeme olarak kullanılacağımızı gösteriyor sanki
  13. akademisyen

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    herkese iyi akşamlar, bir hafta daha bekleyerek geçti, ama şuna inanıyorum gönlümüzden geçen kararları görelim de zaten hayatımızdan 5 yılı çaldılar, varsın 5 ay daha çalsınlar. bu saatten sonra giren acıtmaz...
  14. akademisyen

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Geçmiş olsun yorumlarınızı beğenerek takip ederdim. Çok üzüldüm gerçekten. Bir de benim gibi size de adli soruşturma dahi açılamamış. Yazık, hiç mi düşünmezler ki bu dünya baki değil, yapılanların hesabı var belki bu dünyada belki de dar-ı beka da...
  15. akademisyen

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    5. Yıla girdiniz
×
×
  • Yeni Oluştur...