İçeriği gör

Weweresoldiers

Yeni Üye
  • İçerik

    11
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

3 Normal

KHK Bilgisi

  • KHK
    İhraç/Mağdur Yakını
  • Kurum
    Kara Kuvvetleri Komutanlığı
  • Kriterler
    Diğer
  • Komisyon Kararı
    Komisyona Tabii Değil

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Herhangi bir yerde yazmıyor. Yazamaz da. Suç şahsidir Türk Ceza Kanununa göre. İlgili yönergeyi ilgi gösterip de GGU verilen, açığa alınan, ihraç edilen yok. Çünkü yönergede böyle bir şey yok.
  2. @korkmaz244 akraba yüzünden ihraç hangi yönetmelik yada yönergede yazıyor?
  3. @Aklima teşekkürler bilgiler için. İşlem yapan KKK.
  4. Weweresoldiers

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Merhaba arkadaşlar. Benim 1. Derece yakınım KHK ile ihraç. Kendisinin ankesörlü davası devam ediyor, yüksek ihtimalle ceza almayacak. 2 senedir bende sıkıntı yoktu. Ruh hastası bir amir Bana İki kere Geçici Görevden Uzaklaştırma verdi. Göreve başladım bir hafta oldu. Şimdi de teklif etmiş yukarıya , yukarısı da 6 ay GGU verdi. Yürütmeyi durdurma açacağım. Görüşleriniz nelerdir? Bir de ikamet edilen şehire mi yoksa görev yaptığım şehire mi açacağım? Kaç günde sonuçlanır?
  5. Merhaba arkadaşlar. Benim 1. Derece yakınım KHK ile ihraç. Kendisinin ankesörlü davası devam ediyor, yüksek ihtimalle ceza almayacak. 2 senedir bende sıkıntı yoktu. Ruh hastası bir Tug. K. Bana İki kere GGU verdi. Göreve başladım bir hafta oldu. Şimdi de teklif etmiş yukarıya , yukarısı da 6 ay GGU verdi. Yürütmeyi durdurma açacağım. Görüşleriniz nelerdir? Bir de ikamet edilen şehire mi yoksa görev yaptığım şehire mi açacağım? Kaç günde sonuçlanır?
  6. @serpil68 link açılmıyor acaba buradan paylaşabilir misiniz?
  7. Weweresoldiers

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @phantom18 yazışmamızda "sonrasında veya o anda bir adli durum oluştuğu" yazılmış. Ona istinaden "adli işlemim yok" dedim. Siz ise "bir şey" demişsiniz. Ben size bir şeyiniz var demedim, diyecek birisi olsam burada gezmem. Otuz yıldır bu ülkede yaşıyorum , adalet kavramını çok iyi biliyorum. En başta kendi durumum ortada .
  8. Weweresoldiers

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @MSA yani birinci derece akrabası ihraç olan memur ihraç edilir nerede yazıyor?
  9. Weweresoldiers

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    @Aklima teşekkürler. Ben şu anda GGU aşamasındayım. Benim hakkımda adli herhangi bir işlem yok, olamaz da. 1'inci derece yakın KHK ile ihraç mahkemesi devam ediyor. Yani sormak istediğim şu ki; bende birşey yoksa beni ihraç ederler mi? Bu GGU veya sonrasında olabilecek açığa alma durumuna YD davası açabilir miyim?
  10. Weweresoldiers

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Herkese merhaba. Birinci derece yakın sebebiyle ihracı hangi kanun maddesine göre yapıyorlar? Kurum TSK ve hakkımda hiç bir adli işlem yok.
×
×
  • Yeni Oluştur...