İçeriği gör

son samuray

Yeni Üye
  • İçerik

    14
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

79 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    668
  • Kurum
    Sağlık Bakanlığı
  • Kriterler
    Diğer
  • Komisyon Kararı
    İnceleme Devam Ediyor

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. son samuray

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    slm.ne bitmez bi bekleyiş ya.4.yıl bitecek son 16 bin e kaldık. ve son üç ay içerisinde tek bir iade var Tunceli den oda milli eğitimden ve daha 100 ün üstünde bekleyen var. ya sabır ya sabır.?
  2. son samuray

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    o a nın şapkasını koy yanlış anlaşılmasın ? 16 bin .
  3. son samuray

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    dolar ı euro yu altını tutana aşk olsun.?
  4. tüm site sakinlerine Dersim den kucak dolusu selamlar sevgiler.
  5. son samuray

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Zaza 2121 zaza kardeş galiba aralık sonuna kadar böyle gidip sonra da uzatacaklar. şimdi ben böyle dedim diye felaket tellalığı yapma diyecekler.bana göre umut tacirliği de kimse yapmasın yok komisyonu aradık ta çalışıyormuş diyenler var ben onlara iananmıyorum inanmak da istemiyorum.bende kaç kez aradım adamlar diyor sistemden takip edin bilgi veremeyiz.onun için derimki sabır sabır sabır başkada ilaç yok.covid 19 için aşı arıyorlar ama 4 yıl oldu kimse bizim derdimize çare olmuyor.siyasilerden de medet beklemeyin.(GERGERLİOĞLU hariç.) bakın bulunduğum ilden halen 100 küsür ihraç bekleyen var .bir millet vekili CHP li bir diğeri de HDP li ama bugüne kadar ne yerel nede diğer medya kurumlarında bir çift laf çıkmadı.hepsi ellerini ovuşturup parasını almanın hesabında.çektiğimizi bizden başkası asla anlayamaz.hadi kalın sağlıcakla güzel günler umudu ile herkese Dersim den kucak dolusu sevgiler selamlar.haq yardımcımız olsun.
  6. son samuray

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    nerden olsun iade etseler nerden ödeyecekler paramı var yani kalmadı.bütün çekmeceler boş.onun için bekleyeceğiz daha .
  7. son samuray

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    sayın @Umutlu kardeş bende bizde her türlü ayrımcılığa karşıyız ama gel gör ki hayatın gerçekleri öyle değil.keşke herkes bizim kadar sevse ülkesini.belki haber kaynaklarında da denk geldiniz okuma oranının en yüksek olduğu il vergisini kaçırmadan çalmadan çırpmadan düzenli ödeyen il Dersim dir.burada görev yapmış yada yolu buradan geçenlere sorabilirsiniz.ben o ayrımcılığı askerde gördüm ama yinede hiç bir zaman küsmedim .bak 4 yıl bitiyor yinede umudum hep diri öyle de devam edecek.ha birde hatırlatayım FETÖ yü baştan beri red eden tek il Dersim dir.bunun bedelini yıllarca ağır ödedi ama yine de geçit vermedi.diyeceğim tek şey Haq tüm mağdurların yanında olsun tez zamanda bu ateşten kurtarsın.Xızır hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
  8. son samuray

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    slm santos Dersim li derken acaba benimi andın acaba .ben eski arin 62 şimdiki son samuray? .şifreyi unutunca tekrar böyle döndüm siteye. Dersim i biliyorsun küçük yer ama bayramdan sonra covid patlaması oldu .ve halen devam ediyor hiç azalacak gibi de değil.o bayram tatilinde 33 bin nüfus 100 binlere vurunca sonuç kaçınılmaz oldu tabiki.neyse konumuza geleyim burada komisyon sonucunu bekleyen sağlık tan 35 milli eğitimden 55 diğer kurumlar ile beraber daha 100 ün üzerinde bekleyen var. kanımca bizi en sona bekletirler .neden dersen zaten alevileri sevmiyorlar ben öyle bakıyorum .bilmiyorum bu hissimden de yanılmadığıma eminim. neyse sağlık elden gitmesin de biraz daha bekleriz haq büyüktür xızır hepimizin yardımcısı olsun.Dersim den kucak dolusu sevgiler selamlar.?
  9. son samuray

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    KONU DIŞI. yeni bir gün yeni bir hafta ayın ve oruçların son günü.tüm masumlara Hz Hüseyin in direngenliği ve inancı ile dayanma gücü diliyorum.ya Haq
  10. son samuray

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    https://youtu.be/E3eRI5K2diU
  11. son samuray

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    bugün başlayan sessiz sedasız tutulan kimseler tutmuyor diye hor görülmeyen yası matem oruçları haq katında kabul ola.? suyun yetişmediği iki yer vardır biri KERBELA diğeri SİVAS tır.
  12. son samuray

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    bütün dostlara gelsin.Dersim den kucak dolusu sevgiler selamlar.
  13. son samuray

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    slm .şükür kavuşturana buradan site yönetimine sesleniyorum o kadar yazdım şifremi unutmuşum tlf da yazdım yardım edin diye buradan msj geliyor yok doğrulama kodu gönderildi diye mail e bakıyorum yok kaç ay geçti yaaa.biraz daha dikkat edin lütfen .ben eski adım olan arin 62 şimdiki adım ile son samuray.?.dersim den kucak dolusu selamlar saygılar.haq hepimizin yardımcısı olsun
×
×
  • Yeni Oluştur...