İçeriği gör

heroncove99

Üye
  • İçerik

    12
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

2 Normal

KHK Bilgisi

  • KHK
    689
  • Kurum
    Kara Kuvvetleri Komutanlığı
  • Kriterler
    Kurum Kanaati
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Ankara 28. İdari

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Sürüyor

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. @patriot Tesekkurler cevabiniz icin. Aynen bende de raporun ici bos olunca, 10 sayfalik genel gecer wikipedia bilgisinden sonra, diger delillerle birlikte degerlendirilmesinin uygun olacagini yazmis emn'deki muhterem.. Hayirlisi hepimiz icin.
  2. @oracle Tesekkurler cevabiniz icin. Bende de mahkeme 1.ara kararla raporlari istedi, emniyet degerlendirme olmayan cizelgeleri iceren ankesor dosyasini gonderdi; 2.ara kararla da ardisik gozukenler hakkinda sorusturma var mi diye emniyete sordu. Emn 15 gun miadini sallamayinca, karar gununun sonrasina kalmis oldu. Hayirlisi herkes icin.
  3. Ankesor basligi altindaki sorumu Idare Mah. kapsaminda oldugu icin burada da sormak istedim; Ohal komisyon kararina itiraz olarak actigim idare mah davasinda mahkemenin talebiyle Emniyetten ankesor tutanagi geldi. Sorusturma haline gelmis bir dosya yok bildigim kadariyla. Tutanakta iki grup (bir ve uc kisi) ardisik gozukmekte, ancak hicbiri askeri sahis degil. Ayrica UYAP kayitlarinda ve emniyet bilgi sisteminde herhangi bir kayitlari olmadigi belirtiliyor. Benzer durumda olan var mi acaba? Idare mah. bunu nasil degerlendirmekte? Bu arada, karar durusmasi bir kac hafta once yapildi, ancak bana herhangi bir tebligat gelmedi, ve bahsettigim emn ankesor raporu yeni geldi. Tesekkurler.
  4. Merhabalar Ohal komisyon kararina itiraz olarak actigim idare mah davasinda mahkemenin talebiyle Emniyetten ankesor tutanagi geldi. Sorusturma haline gelmis bir dosya yok bildigim kadariyla. Tutanakta iki grup (bir ve uc kisi) ardisik gozukmekte, ancak hicbiri askeri sahis degil. Ayrica UYAP kayitlarinda ve emniyet bilgi sisteminde herhangi bir kayitlari olmadigi belirtiliyor. Benzer durumda olan var mi acaba? Idare mah. bunu nasil degerlendirmekte? Bu arada, karar durusmasi bir kac hafta once yapildi, ancak bana herhangi bir tebligat gelmedi, ve bahsettigim emn ankesor raporu yeni geldi. Tesekkurler.
  5. @rıbas Cok tesekkurler, evet uzun surdu...simdi baktim Agustos 2020'de acmisiz davayi, ama MSB'nin dosyasi o kadar bostu ki (ve hala bombos), hakim ara kararla tekrar ilave bilgi belge varsa gonderin dedi, MSB bunun uzerine yine ayni dosyayi (ohal komisyon dosyasini) gonderdi mahkemeye.. gorev yaptigim yerler de sorusturma olmadigina dair yazilar gonderdiler.. hayirlisi bakalim, yeni tarihi cok uzaga atmazlar umarim.
  6. Merhabalar, Ohal komisyonu red kararina itiraz ettigim idare mah. davasinda 2 senelik surec sonunda karar durusmasi vardi. Avukatim gitsek de gitmesek de onemli degil, soylenecek seyleri soyledik, karar verip 15 gun icinde icinde sonuc yazilir dedi ve gitmedi. Ancak durusma tutanaginda, davali kurum avukatinin durusmaya katildigini, ve benim "avukatin mazaret beyani dikkate alinarak bir defaya mahsus olmak üzere duruşmanın ileri bir tarihe ertelenmesi uygun görüldü ve duruşmaya son verildi" kararini goruyorum. Benzer durumda olan var mi acaba? Durusmaya katilinmasi daha mi uygun olurdu? Tesekkurler.
  7. Merhabalar, Forumda gecmise yonelik tarama yaptim, tam bir cevap goremedigim icin sorma ihtiyaci hissettim. 2017 Nisan ihrac, su ana kadar adli/idari bir durum gelismedi, pasaportta KHK'dan kaynakli idari tahdit var, tahditin kaldirilmasi icin idare mah'e dava actim 3 sene once, o zaman yeni cikan genelgeyi (icislerine basvurmak) one surerek reddettiler, sonrasinda yeni genelge geregi tahdidi koyan il nufusa dilekce ile basvurdum, onlar da cevaben, ilgili kurumlarla yazistiklarini ve tahdidi kaldiramayacaklarini yazdilar, sonrasinda, yine genelge geregi, il nufusa itiraz dilekcesi gonderdim, il nufus dosyayi icisleri bak. bunyesinde kurulan komisyon'a havale ettigini bildiren cavabini iletti. Icislerine hitaben cimer basvurusu yaptim, cevap tekrar il nufusten geldi ve dosyanin icisleri bakanliginin ilgili komisyonunda inceleme asamasinda oldugu belirtildi... Il nufus kimle yazisti da, olumsuz cevap geldi, anlayamiyorum, idare mah'de kendi actigim baska davada (komisyon kararina itiraz), gorev yaptigim yerler cevaben hakkimda bir sorusturma olmadigini ilgili mahkemeye gonderdiler... Benzer durumda olan var mi acaba? ya da ilave ne yapilmasi konusunda tavsiyesi olan? Tesekkurler..
  8. Pasaport tahdit icin tahdidi koyan ile mi basvurmamiz gerekiyor. Ornegin tahdidi Agri koymus, Istanbul nufus'a dilekce ile basvurmamiz yeterli olur mu acaba? Tesekkurler
×
×
  • Yeni Oluştur...