İçeriği gör

boşluk

Üye
  • İçerik

    8
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

22 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    668
  • Kurum
    Başbakanlık
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    İnceleme Devam Ediyor

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

141 profil görüntüleme
  1. boşluk

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba. Sermaye Piyasası Kurulunda uzman veya başka sıfatla çalışan khklı arkadaş var mı acaba ? Bir konuda görüşüne ihtiyacım var. Kurulda çalışmasa bile Sermaye piyasası mevzuatına hakim bir arkadaş da yardımcı olabilir.
  2. boşluk

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ret alanlara imtihanlarında sabır ve kolaylık dilerim. Kabul alanların gözleri aydın olsun. Neyin hayırlısı olduğunu zaman gösterir. Enseyi karartmamak ya da mutluluktan havalara uçmamak lazım.Denge ve sakinlik her zaman iyidir. Hayırlı geceleriniz olsun.
  3. boşluk

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bundan 5 yıl önce 15 Temmuz 2016 ... Zamanın durduğu tarih. Geçen 5 yılı yaşanmamış sayıyorum. Geçen her gün feleğin çemberinin çok geniş hatta sınırsız olabileceğini düşündüm. Bazen gücümün tükendiğini bazen gerçek gücümü yeni kazandığımı sandım. Her şeye zaman geçti. Acı biraz dindi. Ama giden ömürden gitti diye sızlandım. Cem Karacanın deyişiyle ' Dolu dolu gözyaşı ile kan ile terle , Değil mi ömrüm ? Ömrüm , ömrüm , ömrüm ! '
  4. boşluk

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    AYM ret kararıyla hukuka dönüş umutlarımı tamamen yok etti. Yine yeniden bu defa kesin olarak , siyasi iktidar değişmeden hukuka dönüşün mümkün olmayacağını söyleyenlere hak verdim.
  5. boşluk

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    AYM bugün gündemi değiştirecek gibi görünüyor.
  6. boşluk

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    '' Aldıkları karar 4 bin küsür kişiyi ilgilendiriyormuş. '' Bu ifade doğru değil. Kısa videoyi izleyip kararla uyuşmayan kesin yorumlardan kaçınalım. Karar açık görünmesed e ihraçların dayanakları ve yöntemleri itibariyle anayasaya aykırı olduğuna karar verildiği kesin. Bundan sonra gerekçeli karar, danıştay ve idare mahkemelerinin tutumu ( hükümetin uygulaması ) izlenecek.
  7. boşluk

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Anayasa Mahkemesinin kararıyla ilgili Ankara'da adliye gazetecilerini takip etmekte yarar var. Örneğin Cumhuriyet Gazetesinden Alican Uludağ'a karar sızdırılıyor genelde.
  8. boşluk

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Anayasa Mahkemesinden ben de iptal kararı bekliyorum. Yayınlanması , idare ve mahkemelerce uygulamaya konması ise sonbahardan itibaren olur. Tbmm tatil yapmayacak . Seçim kanununda vs değişiklik yapacağı neredeyse kesinleşti.Bu gelişmeleri üst üste koyunca muhtemel erken seçim öncesi khklılar özelinde bir iyileşme belirtisi görüyorum. Tamamen şahsi öngörümdür.
×
×
  • Yeni Oluştur...