İçeriği gör

Tsk7546

Üye
  • İçerik

    41
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    7

Tsk7546 | Son Ödül • Ocak 18

Tsk7546 • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

110 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    İdari İhraç (OHAL Sonrası)
  • Kurum
    Jandarma Genel Komutanlığı
  • Kriterler
    Diğer
  • Komisyon Kararı
    Komisyona Tabii Değil

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Göreve İade - İstinaf

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Tsk7546

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    Merhaba bir olayi anlatacağım bilenler yada fikri olanlar cevap yazarsa sevinirim . Eşimin ilk ifadesi taburda alınıyor orada o gün görevli olan astsubay ifadenin fotoğrafını çekip ertesi gün bütün tim önünde dalga geçerek üstüne birşeyler ekleyerek anlatıyor . Daha sonra herkes kendi eşine soyluyor bu durumu zaten direk bana geliyor bu konu. Senin eşin suçlu bunları yapmış birlik olmuş vs vs. Tabi o zaman baya üzülmüştüm . Neyse şuan eşim bim tarafindan görevine iade edildi aktif görev yapıyor Danıştay 5. Dairede itiraz edilen bir dosya açıldı . Gizlilik içerisinde taburda verilen ifadeler falan eklenmiş. Avukat bunları ilk derece mahkemede eklemişti orada yazdığına göre eşim verilen tarih öncesi bu evlerde kaldığını kabul ettiği için EP yararlanmış oluyormuş ve görevi gereği riskliymis falan eklemis biseyler . Muhtemelen şuan ki Danıştay dosyasında da bunlar var. Eşimle bu konuyu görüştük bende gizlilik diyorlar ama astsubay böyle böyle yapmıştı kesinlikle dosyamızı ekleyip Danıştay'a sunmaliyiz dedim . Avukatla yarın görüşeceğiz . Bu arada şahit olarak birçok arkadaşım aynı zamanda eşimin haala gorustugu asker arkadaşları da var ve şahit olmayı kabul ettiler . Zaten yalan beyan da bulunamazlar diye düşünüyorum. Ayriyetende o astsubaya da dava açmayi düşünüyoruz. Ama emin değilim sizce yarari olur mu yoksa gereksiz bir bilgi mi olur ? Tecrübelerinize ve yardımınıza ihtiyacım var . Umarım tam olarak anlatabilmisim dir
  2. Tsk7546

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    Herkese merhaba. Birilerine fikir olsun diye paylaşıyorum. 14 Aralık'ta eşimin mahkemesi sonuçlanmıştı 5 Ocak yani bugün il jandarmadan arandı salı gününe kadar katılış yapması gerektiği söylendi .
  3. Tsk7546

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Lâl teşekkür ederim umarım hepimizin bu zor süreçleri daha fazla yara almadan biter çok yorulduk .
  4. Tsk7546

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Lâl açıkladığınız için teşekkür ederim. Bizim ceza davamız 4 sene önce tek celsede istinafsiz beraatle kapandi . İşe dönüş için idari dava açtık ilki red vermişti bölge idare onayladı . Kurum itiraz ederken avukatı bu kişinin yeniden yargılanması gerekir gibi cümleler kullanmış . Danıştay süreci 4 sene falan sürer dediler jandarma genel komutanlığında görevliydi. Önceden dönüş imkansızdı ama yeni bakandan sonra dönüyorlar diye bizde ümitliyiz .
  5. Tsk7546

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba eşimin mahkemesi BİM tarafından göreve iade olarak sonuçlandı . Ancak Danıştay'a yürütme durdurmali olarak itiraz ettiler bütün hukuk yollarını tüketmeleri gerekiyormuş bunu biliyorum ama gizli olarak birkaç dosya gönderilmiş ve yürütme durdurmalı olduğu için şimdi eşim işine baslayamayacak mi anlamadık ( birde TSK avukati yeniden ceza yargılanması istenmiş böyle birşey mümkün mü ? ) İstinafsiz beraati var . 15 gündür karşı tarafa tebliğ edildi henüz arayan soran da yok bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
  6. Tsk7546

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Değerli ailem ... Hepinizi abim,ablam,kardeşim gibi görüyorum o yüzden bu haberi sizinle paylaşmak istedim. Eşimin mahkeme sonucu olumlu oldu. Erzurum bim deydi yaklaşık 22 ayda sonuç alabildik . Ümitsiz olduğumuz anda bu sayfa ile tanıştık herkes yardımcı oldu. Bilgi verdi, destek oldu. Herkese çok teşekkür ederim. Bu süreçte çok ağır şeyler yaşadık yinede tanıdığımız insanlar sayesinde pes etmedik iyi ki varsınız. Hepiniz seçilmiş mükemmel insanlarsinız Twitter dan destek olmaya devam edicem. Dualarımdasınız.
  7. Tsk7546

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @MsK. Hayırlı olsun çok sevindim
  8. Tsk7546

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Herkese merhaba Erzurum BİM de davamız var. Avukatımızı marasta binalardan sorumlu olduğu için içeri almışlar ulasamiyoruz bu durumda ne yapmamız lazım vekaleti geri cekicez ama baro avukat verir mi bize yeniden ücret ödememiz gerekecek soracak kimsede yok bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim .
  9. Tsk7546

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Aklima çok sevindim darısı herkese... Siz asla pes etmemeyi öğrettiniz bize . Aile olarak dağıldığımız, ümidimizin kalmadığı yerde bu forma denk geldim yazılarınızın bir çoğunu okudum resmen ayağa kaldırdınız bizi . Bundan sonra yolunuz hep açık olur inşallah .
  10. Tsk7546

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @MsK. Darısı sizin basiniza elbet olacak ... Kardesleriniz adına çok sevindim
  11. Tsk7546

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    AKP'li siyasetçi denildi ama ben Twitterda baktım gazeteciymis ismi engin Pınarbaşlı. @arta
  12. Tsk7546

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @Herşeyeinanabiliri doğrusunu söylemek gerekirse şuan ki hükümetten beklentim yok. Olmasını da istemiyorum. Zaten bu duruma onlar getirdi ama eşime khkli arkadaşları göndermiş ve baya mutlu oldular. Ümitli olmaları da şaşırtıyor beni
  13. Tsk7546

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bir video dönüyor watsapta partili biri beraat takipsizlik alanlar için Cumhurbaşkanı kanun cikartip Şubat sonuna kadar iade edilecek demiş videoyu buraya atamıyorum dinleyen oldu mu ?
  14. Tsk7546

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Herkese merhaba jandarma dan 6 binlik fazla maaş ödemesi altında geri ödeme emri gelmiş UYAP portaldan gördük icra dairesini aradık emanet hesap numarasından gönderin ücreti dedi ama avukatla da görüşün dedi. Avukatın Numarasını nasıl bulabiliriz bize henüz bir tebligat gelmedi ama faiz işliyor . İnternet uzeri isim olarak çok çıkıyor ve gunevilir mi emin degiliz yardımcı olursanız sevinirim
  15. Tsk7546

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere saygıdeğer bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...