İçeriği gör

ibrahim'y

Üye
  • İçerik

    189
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

692 Mükemmel

ibrahim'y Hakkında

  • Rütbe
    Pus

KHK Bilgisi

  • KHK
    677
  • Kurum
    Emniyet Genel Müdürlüğü
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    İnceleme Devam Ediyor

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

1.315 profil görüntüleme
  1. Amir kanaati dışında ve 2012 yılında bir arkadaşın sohbete gittiğimi söylemesi dışında kriter yok ne olur sonuç arkadaşlar ve saygı değer büyüklerim.. komisyon ret hakkımda kapatılmış içi boş iki dosya başka bir şey yok .
  2. ibrahim'y

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    EGM 677 KHK (Adli idari yok) O kadar yıl sonra Ret kararımı gördüm.. Bir hayli umutluydum. İzlemem gereken yol konusunda önbilgi verebilir misiniz? Karar elime ulaştıktan sonrası için.
  3. ibrahim'y

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    zamanında bu şekilde haber olmuştu bende oradan biliyorum. Gittiğimiz ere göre değişecek sanırım. Tabi bu sanırım askeri okul öğrencileri ve benim gibi polis olanları da kapsıyor olabilir. Silah verilip verilmeyeceği hususunda sanırım risk durumuna göre karar veriyorlar. Çok tehlikeli isem vermezler ? Belki de bu durum dosyam hakkında da bilgi verebilir. silah verirlerse durum iyi demektir. Olumlu düşünebiliriz. (nerelerden medet umuyoruz)
  4. ibrahim'y

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    eskiden sistem başvurur başvurmaz 2 gün içinde alıyorlardı şimdi sistem değişmiş. İlk alımda alınıyorsunuz evet şu an başvurursanız şubat alımında alınacaksınız. Bende şu an 03.02.2022 tarihine kadar askerlik ile ilişiği yoktur yazıyor. ASkerlik şubesini arayıp teyit edin. Ayrıca tüm işlemler de normalde internet üzerinden oluyor. Ama 2 kez tutanak yediğiniz için belki şubeye gitmeniz gerekiyor olabilir. 3. kezde tutanak tutup askerlik yoklaması için götürülme ihtimaliniz de var. Ben aradan çıkarmak istiyorum artık. hiç yakalanmadım. kendim başvurdum. Komisyon cevabını beklemek istiyordum ama artık beklememe kararı aldım. Giden hayattan gidiyor.
  5. ibrahim'y

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Komisyondan açıklama geldi ; 28/10/2021 tarihi itibariyle Komisyona yapılan başvuru sayısı 126.758’dir. Komisyon tarafından verilen karar sayısı (118.415)dikkate alındığında, incelemesi devam eden başvuru sayısı 8.343’tür. https://ohalkomisyonu.tccb.gov.tr/#collapse-56 Ben bir de ihraç polis olarak yapacağım şubatta inşallah. hakkımızda hayırlısı. Bir asker tanıdık söyledi. Çok üst rütbeliler görebilir dosya içeriğinizi sıkıntı yapmayın dedi. Ama duyumlar genelde duyumlarım en basit yerlere verecekler. Yazılan yazıya göre silah da vermeyecekler. Nasıl bir asklerlik olacak şahsen ben de merak ediyorum ?
  6. ibrahim'y

    677 KHK Karar Bekleyenler Gündemi

    kimse kaldı mı 677 'den?
  7. kurum emniyet yazmışsınız kriter Sendika bir yorumunuzda da öğretmen olduğunuz yazıyor kafam karıştı ? geçmiş olsun. 

  8. Merhabalar saygıdeğer büyüklerim ve saygıdeğer arkadaşlarım. Grafik tasarım konusunda freelancer (serbest) olarak işler yapıyorum. Eğer bu konularda yardıma ihtiyacınız olursa seve seve yardımcı olurum. buradan özel mesajla bana ulaşabilirsiniz.
  9. ibrahim'y

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Evet bana da gelmiyor şu an.
  10. ibrahim'y

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    emniyet içerisinde hangi birimlerde çalışmıştı eşiniz. bizlere de ışık olması açısından soruyorum. Şube geçmişi tam olarak nasıldı?
  11. ibrahim'y

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Çok pembe panjurlu bir fikir belki ama acaba biz polislerin olumlu olan kararlarını atamaların yığılmaması sebebi ile ötelenmesi mümkün olabilir mi @MSA ? Hayal de mi kurmayak.
  12. ibrahim'y

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Güvenlik sertifikası alamaz güvenlikçi olamaz güvenlik şirketi kuramaz gibi ifadeler vardı KHK'da. Özellikle biz polis memurları için.
×
×
  • Yeni Oluştur...