İçeriği gör

cemyus

Yeni Üye
  • İçerik

    37
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

84 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    677
  • Kurum
    Emniyet Genel Müdürlüğü
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Göreve İade - İdari Mahkeme

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

919 profil görüntüleme
  1. cemyus

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    3 avukat müstafi sayılmanın ileriye dönük sıkıntıya soksada geçmişe dönük bir hak kaybı yaşamayacağımı söylemişti. Ekstra buraya da bir sormak istedim. İstifa etmem mümkün değil, çünkü çalıştığım yer durumu bilmiyor ve bilmesinler istiyorum.
  2. cemyus

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Arkadaşlar selamlar; EGM' başlama yapmam için çağırdı ancak ben mevcutta bir yerde SGK'lı olarak çalışıyorum. Sorduğumda çalıştığım yerden istifa etmeden başlama yapamayacağımı belirttiler. Hali hazırda da istifa edemem polislik meselesini de kapattım zaten. Bu yüzden müstafi sayılacağım gitmeyeceğim. Bu durumda geriye dönük haklarımda bir kayıp yaşar mıyım?
  3. cemyus

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Arkadaşlar merhaba; Geçen hafta EGM tercih yapmamı istedi ve sanırım yakın bir zamanda da başlatacaklar. Ancak mevcutta çalıştığım çok güzel bir işim var, bu işimden de ayrılmak istemiyorum ve durumlardan da haberleri yok. Bu konuda bir iki sorum olacak bilen arkadaşların yardımlarına ihtiyacım var; 1) EGM başlarken ''başka yerde çalışıyorsan istifa et yoksa başlatmam'' diyor mu? 2) Başlayıp hemen istifa edebilir miyim? 3) İstifa edip öyle başlamam gerekiyor olursa müstafi olur isem haklarımı geri almakta sıkıntı yaşarmıyım? Haklarım yanar mı yoksa mahkeme ile her halükarda alabilir miyim? Saygılar.
  4. cemyus

    SMMM STAJ BAŞLATMA

    Hocam bu konuyla ilgili bazı haberler çıkmıştı eski zamanlarda. Ancak oda sanırım size bir muvaffakat imzalatıyor ''ihraç falan değilim'' diye sanırım. Ben o dönem bir avukata sormuştum imzala geç nereden bilecekler demişti. Sizde hiç bir şey yokmuş gibi ilerleyin nereden bilecekler.
  5. Arkadaşlar merhaba; Geçen hafta EGM tercih yapmamı istedi ve sanırım yakın bir zamanda da başlatacaklar. Ancak mevcutta çalıştığım çok güzel bir işim var, bu işimden de ayrılmak istemiyorum ve durumlardan da haberleri yok. Bu konuda bir iki sorum olacak bilen arkadaşların yardımlarına ihtiyacım var; 1) EGM başlarken ''başka yerde çalışıyorsan istifa et yoksa başlatmam'' diyor mu? 2) Başlayıp hemen istifa edebilir miyim? 3) İstifa edip öyle başlamam gerekiyor olursa müstafi olur isem haklarımı geri almakta sıkıntı yaşarmıyım? Haklarım yanar mı yoksa mahkeme ile her halükarda alabilir miyim? Saygılar.
  6. cemyus

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba hocam, biraz anlamsız olmuş kusura bakmayın. İdare Mahkemesine yazacağım dava dilekçesine, komisyondan kurum görüşü sebebiyle ret alıp, idare mahkemesinin kurum görüşüne karşı olumlu karar verdiği kararları dilekçeme eklemeye gerek olur mu? şeklinde belirtmek isterim.
  7. cemyus

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Arkadaşlar merhaba. Daha önceden ret aldığımı ve kurum görüşü ile ret aldığımı gelen tebliğ ile öğrendiğimi iletmiştim. İdareye yazacağım dilekçede kurum görüşü ile ret alıp İdarece komisyon kararının rettine verilen kararları dilekçeye eklemek gerekli olur mu?
  8. cemyus

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Allah razı olsun hepimize geçmiş olsun inşallah. Onu da yazmamışlar belki idareye gönderecekleri savunmada gönderirler bekleyeceğiz. Tespitler kısmında da KOM'dan çıkarıldığımı belirtmişler. Komedya...
  9. cemyus

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhabalar arkadaşlar, 4 Kasım'da ret kararımı görmüştüm buradan da bildirmiştim. Bugün tebligat geldi elime, 677 KHK EGM. Soruşturma vs. yok. Karar No: 2020/12352. İki cümleyi birleştirip bir paragraf daha yapmışlar. Kalabalık görünsün diye herhalde :)
  10. cemyus

    Komisyon Ret Kararı Alanlar Forumu

    Dün RET kararımı bende gördüm. İdare mahkemesine avukatla başvursam diyorum. Twitter da Mesut Can TARIM var sizce kendim mi yazayım dilekçeyi yoksa avukatla mı ilerleyeyim. Önerisi olan var mıdır? İstanbuldayım.
  11. cemyus

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hocam şimdi öyle yada böyle ret aldım. Ancak Ocak ayından beri yurt dışım açık. Her zaman da kontrol ettim yasak gelmedi. Hangi EGM personelinin soruşturması olupta yurt dışı yasağı kalkmış. Keza bu yurt dışı yasağı kalkarken soruşturması olan. Mahkemesi devam eden ve kurumundan görüş alınıp olumsuz olanın kalkmayacak diye yönetmelik yayınlandı. Ocak ayından önce yada sonra herhangi bir adli idari olayla muhatap olmadım. Bu kısır çekişmeden de çekildiğimi bildirir saygılarımı sunarım kaderdaşım. Sevgiler. Allah iadeni versin
  12. cemyus

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    İyi de hocam benim Ocak ayında yurt dışım kalktı. Yurt dışı kalkma şartı soruşturması olmayanda biliyorsunuz. O tarihe kadarda 15 günde bir İstanbul da Çağlayanda sürekli baktırdım kendime. Ayrıca dolaylı da baktırdım soruşturma yok.
  13. cemyus

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Yok değildim. Teşekkürler sağolun.
  14. cemyus

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Evet, ara ara da bakıyordum kendime. Daha 1 hafta önce yine sorgulatmıştım arkadaşlarıma. Adli idari bir durum söz konusu değil Yurt dışı yasağı halen yok.
  15. cemyus

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    677 KHK - EGM. 03.11.2020 İNCELEME DEVAM idi 04.11.2020 RET. İDARİ - ADLİ SORUŞTURMA YOK. OCAK AYINDA YURT DIŞI YASAĞI KALKMIŞTI. DOLAYLI YOLLARDAN SORGULATMALARIMDA HERHANGİ BİR KRİTER VS GİBİ ŞEYLER YOKTU. HAYIRLISI ALLAHTAN. YAPACAK BİRŞEY YOK. BEKLEMİYORDUM AÇIKÇASI.
×
×
  • Yeni Oluştur...