İçeriği gör

derebom

Özel Üye
  • İçerik

    369
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    4

Profil Yanıtları bölümüne derebom kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. s.a devrem buraya yeni üye oldum. aynı iftira altındayız. EA-0 benimde . idareye dilekçe yazcam savunma için bu 0 şimdi hakkında bilgi sahibi olunmayan anlamına mı geliyor.Bunu teyit etmek için sana sorayım dedim. Bazı arkadaşlara red geldi bende bu 0 üzerine yazmak istiyorum .Düşüncen nedir seninde 

    1. derebom

      derebom

      Doğrudur devrem. Benim takipsizlikte öyle yazıyor. (0) hakkında bilgi olmayan personel yazıyor. Ama komisyon 0 dan bahsetmemiş hiç. Sadece EA yazmış. Sohbet, kamp, himmet vs. Hepsi 0 yazıyor. İdaredenmi ret geldi arkadaşlara. Eğer öyleyse şaşırmam idare komisyonun tasdikçisi maalesef. 

  2. Kardeş öncelikle geçmiş olsun. Kriterler bylock ve tanık yazmışsınız 6/3 cezayı istinaf iyi bozmuş genelde onuyor. Bylock için bozma gerekcesi ne. Birde 19.idare ret etmiş. Tekrar 13. İdareye nasıl başvuruyorsunuz. İstinafa gitmeniz gerekmiyormu. Benim 677 EGM.20.idare KYOK var. 1 yıldır bekliyorum.

    1. derebom

      derebom

      Hayırlısı olsun. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Terörle mücadele ederken, terörist muamelesi görmek çok acı verici bir şey. Ben bomba imha uzmanıydım. Gerçekten çok zoruma gidiyor. 

    2. (See 4 other replies to this status update)

  3. Kardeş öncelikle geçmiş olsun. Kriterler bylock ve tanık yazmışsınız 6/3 cezayı istinaf iyi bozmuş genelde onuyor. Bylock için bozma gerekcesi ne. Birde 19.idare ret etmiş. Tekrar 13. İdareye nasıl başvuruyorsunuz. İstinafa gitmeniz gerekmiyormu. Benim 677 EGM.20.idare KYOK var. 1 yıldır bekliyorum.

    1. derebom

      derebom

      13.idareyi anlamadım. Tekrardan oraya nasıl başvurabildiniz. Birde dosyam ne olur diye genel sormuşsunuz. Maalesef bu hukuk sisteminde EGM. TSK için durum çok zor. Ben KYOK alalı 1 yıl oldu, o kadar sevinmiştim ki dönerim diye. Ama baktım ki idare mahkemeleri de komisyon gibi verilen talimatları uyguluyorlar. Vicdani karar veremiyorlar. Benim pek umudum yok açıkcası. Gene de hakkımızda hayırlısı. 

    2. (See 4 other replies to this status update)

  4. S.aleyküm abi. Hayırlı akşamlar. Bir konuda bilgine müracaat edeceğim müsadenle. Allah razı olsun. İdare mahkemesi örnek dilekçeni göndermiştin. Kendime göre uyarladım. Ancak senin gönderdiğin dilekçe örneğinde kurumun sadakatsizlik iddiasına cevabım başlığı var. Senin ohal komisyon kararında kurumun sadakatsizlikle ilgili bir iddiasımı vardı? Bundan dolayımı sadakatsizlik iddiasına cevap yazdın? Benim ohal komisyonunda kurum kanaati veya sadakatsizlik ile ilgili hiçbir şey yok. Bunu öğrenmek için rahatsız ettim, özür diler, hayırlı akşamlar dilerim.

    1. derebom

      derebom

      Rica ederim. Evet onun10sayfasını kullandım. 

    2. (See 7 other replies to this status update)

  5. S.aleyküm abi. Hayırlı akşamlar. Bir konuda bilgine müracaat edeceğim müsadenle. Allah razı olsun. İdare mahkemesi örnek dilekçeni göndermiştin. Kendime göre uyarladım. Ancak senin gönderdiğin dilekçe örneğinde kurumun sadakatsizlik iddiasına cevabım başlığı var. Senin ohal komisyon kararında kurumun sadakatsizlikle ilgili bir iddiasımı vardı? Bundan dolayımı sadakatsizlik iddiasına cevap yazdın? Benim ohal komisyonunda kurum kanaati veya sadakatsizlik ile ilgili hiçbir şey yok. Bunu öğrenmek için rahatsız ettim, özür diler, hayırlı akşamlar dilerim.

    1. derebom

      derebom

      kardeş estağfurullah. önemli değil yardımcı olmanın bana bir külfeti yok. veri inceleme raporu şahsidir. eğer soruşturma geçirdiysen savcılıkta var. ama vermeyebilirler. alamazsan komisyon ret kararına göre kodlamayı belirtirsin ek yazmana gerek yok. garson kod raporu avukat mesut can tarımın olacak otuz küsür sayfalık ben sadece 10 sayfasını kullandım. bende kayıtlı değil o direk internetten çıktı alıp ekledim. avukat can tarım garson teknik raporu diye arat çıkar.

    2. (See 7 other replies to this status update)

  6. S.aleyküm abi. Hayırlı akşamlar. Bir konuda bilgine müracaat edeceğim müsadenle. Allah razı olsun. İdare mahkemesi örnek dilekçeni göndermiştin. Kendime göre uyarladım. Ancak senin gönderdiğin dilekçe örneğinde kurumun sadakatsizlik iddiasına cevabım başlığı var. Senin ohal komisyon kararında kurumun sadakatsizlikle ilgili bir iddiasımı vardı? Bundan dolayımı sadakatsizlik iddiasına cevap yazdın? Benim ohal komisyonunda kurum kanaati veya sadakatsizlik ile ilgili hiçbir şey yok. Bunu öğrenmek için rahatsız ettim, özür diler, hayırlı akşamlar dilerim.

    1. derebom

      derebom

      Maalesef öyle. Yıllardır bombalarla ve teröristlerle mücadele ettim. Sonuç koca bir sadakatsizlik.!!!!!!! 

    2. (See 7 other replies to this status update)

  7. S.aleyküm abi. Hayırlı akşamlar. Bir konuda bilgine müracaat edeceğim müsadenle. Allah razı olsun. İdare mahkemesi örnek dilekçeni göndermiştin. Kendime göre uyarladım. Ancak senin gönderdiğin dilekçe örneğinde kurumun sadakatsizlik iddiasına cevabım başlığı var. Senin ohal komisyon kararında kurumun sadakatsizlikle ilgili bir iddiasımı vardı? Bundan dolayımı sadakatsizlik iddiasına cevap yazdın? Benim ohal komisyonunda kurum kanaati veya sadakatsizlik ile ilgili hiçbir şey yok. Bunu öğrenmek için rahatsız ettim, özür diler, hayırlı akşamlar dilerim.

    1. derebom

      derebom

      Devrem tüm komisyon kararlarında var. En son kısım matbu bütün kararlarda. hepimize yazmışlar.  Sadakatsizliğe Atıfta bulunuyor. Okursan farkedersin. En son bölümde. 

    2. (See 7 other replies to this status update)

  8. devrem mail adresine gönderdim örneği. Geçmiş olsun.Allah tüm masumları bulunduğumuz zor ve kabul edilemeyen bu durumdan kurtarsın inşallah.

    1. derebom

      derebom

      Aleykümselam kardeş. Doğrudur benim birebir verdiğim dilekçe oydu. Üzerinde şahsi bilgilerimi noktalayıp sana gönderdim. Tabi değişiklik yap. Aynı olmasın. Sıkıntı olabilir. 

    2. (See 13 other replies to this status update)

  9. devrem mail adresine gönderdim örneği. Geçmiş olsun.Allah tüm masumları bulunduğumuz zor ve kabul edilemeyen bu durumdan kurtarsın inşallah.

    1. derebom

      derebom

      avukat mustafa Karakum. internet de adresi var. ben o zaman 6.000 tl.ye anlaşmıştım. başka bir yüzde vermedim.

    2. (See 13 other replies to this status update)

  10. devrem mail adresine gönderdim örneği. Geçmiş olsun.Allah tüm masumları bulunduğumuz zor ve kabul edilemeyen bu durumdan kurtarsın inşallah.

    1. derebom

      derebom

      kardeş bende Ankara'da bi avukata vekalet vermiştim bende onunla ilgili hiç bir evrak yok. kurum istinafa götürdüğü için dosyayı, avukat hiç bir evrak vermiyor.

    2. (See 13 other replies to this status update)

  11. devrem mail adresine gönderdim örneği. Geçmiş olsun.Allah tüm masumları bulunduğumuz zor ve kabul edilemeyen bu durumdan kurtarsın inşallah.

    1. derebom

      derebom

      geçmiş olsun devrem seninki daha zormuş. Allah şifa versin. İkramiye benimde aynı durumdu. merak etme 7-8 ayda alırsın. bende mahkeme kararıyla aldım ikramiyeyi.

    2. (See 13 other replies to this status update)

  12. devrem mail adresine gönderdim örneği. Geçmiş olsun.Allah tüm masumları bulunduğumuz zor ve kabul edilemeyen bu durumdan kurtarsın inşallah.

    1. derebom

      derebom

      Ben ihraç tan hemen sonra emekli oldum. Yani emekli olalı üç yıla yaklaştı şükür ama bir türlü kabullenemiyorum hala. Meslekte çok zor günler geçirdim. Hendek operasyonlarında yaralandım. Gaziliğe bile başvurmadım. Bomba imhacıydım. Ama düştüğümüz duruma bak. Allah hepimize sabır versin. Çok zor bir durum. İnşallah sizde emekli olursunuz o çok önemliymiş çünkü. En azından maaş bağlanır. 

    2. (See 13 other replies to this status update)

  13. devrem mail adresine gönderdim örneği. Geçmiş olsun.Allah tüm masumları bulunduğumuz zor ve kabul edilemeyen bu durumdan kurtarsın inşallah.

    1. derebom

      derebom

      Devrem kendim hukukcu oldum neredeyse ben. Bu yaştan sonra uğraştığımız şeylere bak. Oğlumda hukuk öğrencisi. Üzerime ev ve araba olduğu halde adli yardımı bile kabul ettirdim ben. Avukatlar çok fazla uğraşmıyor. Selamlar 

    2. (See 13 other replies to this status update)

  14. İyi akşamlar. öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. inşaallah en kısa zamanda tüm masumların iade olmasını diliyorum. İdare mahkemesine bende müracaat edeceğim. siz benden önce müracaat etmişsiniz. inşaallah iade kararınız gelir. benimde sizin gibi çift kod EA ve 0 kod var. idare mahkemesine müracaat dilekçenizde özel bilgilerinizi kapatarak dilekçenizi gönderebilir misiniz? bunu rica ediyorum. kendi durumuma göre uyarlamak istiyorum. gönderirseniz gerçekten çok sevinirim. iyi akşamlar diliyorum. Allah'a emanet olun.

     

    mail adresim : serinemin43@gmail.com

    1. derebom

      derebom

      iyi akşamlar kardeş mesajını yeni gördüm. düzenleyip bir kaç gün içinde göndereyim. şu aralar yoğun çalışıyorum. mail adresine gönderirim. size de geçmiş olsun.

    2. (See 1 other reply to this status update)

×
×
  • Yeni Oluştur...