İçeriği gör

Masum_155

Yeni Üye
  • İçerik

    162
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

419 Mükemmel

2 Takipçi

Masum_155 Hakkında

  • Rütbe
    Pus

KHK Bilgisi

  • KHK
    701
  • Kurum
    Emniyet Genel Müdürlüğü
  • Kriterler
    Sosyal Paylaşım
    Sosyal Çevre Bilgisi
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İfade

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Teşekkürler. 25. İdare Mahkemesi.
  2. Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkesin Ramazan-ı Şerif'ini kutlarım. Rabbim inşaallah tuttuğumuz ve tutacağımız oruçlarımızı kabul etsin. İdare mahkemesinden ret geldi. Garson kodlaması (EA) irtibat ve iltisak için yeterli görülmüş. Adli soruşturma beraat olmuştu ve göndermiştim. kararda buna da değinmişler, ama adli soruşturmanın haricinde idari yönden de kendilerinin yetkili olduğu ve fişlemenin irtibat ve iltisak için yeterli olduğu kanaatine varmışlar. Bölge idare mahkemesine müracaat edeceğim. dilekçe örneği arıyorum. foruma baktım ama varsa da göremedim. örnek olarak bölge idare mahkemesine (istinaf) müracaat dilekçesi arıyorum. sizlerden yardım talep ediyorum. Teşekkürler.
  3. hayırlı akşamlar kardeş, bende 701 KHK lı yım , emekli olalı 2,5 yıl oldu, yollukla ilgili yeni bilgim oldu ve ödendiği konusunda duyum alınca araştırmaya başladım ve sizin yazınızı gördüm, eğer sizce de mahsuru yoksa yolluk için yapmış olduğunuz yazışma örneklerinden m.mustafabozkurt@hotmail.com adresine gönderebilirmisiniz. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. 

  4. Masum_155

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Emekli olduktan sonra kurumdan talep ettiğim emekli yolluk tazminatım ödenmedi ve bende idare mahkemesine dava açmıştım. Emekli yolluk tazminatı için açtığım davayı kazandım. Davayı açarken dava dilekçeme Emekli yolluk tazminatının ödenmesi ile ilgili 375 sayılı K.H.K'nın 1.maddesi D bendi 1.fıkrasında "......(12.105) gösterge rakamının memur aylık katsayısı ile çarpımı sonucu bulunacak tutarında tazminat ödenir" denilmiştir. Malumdur ki, her yıl ocak ve temmuz ayında katsayılar yenileniyor. bende 2020 yılı Şubat ayında emekli oldum. 2020 yılı şubat ayında geçerli gösterge ve katsayılar üzerinden hesaplanacak emekli yolluk tazminatımın yasal faizi ile ödenmesi diye yazmıştım. Emniyet Müdürlüğü, bu kanun maddesinde geçen 12105 gösterge rakamına göre ödeme yapacağız diyerek telefon açtılar. iyi de dedim, o kanunun ilk çıktığı tarihte belirlenen ilk katsayı, bu katsayı her yıl iki kez artmaktadır. ben 2020 yılı Şubat ayında emekli oldum, güncel katsayı ve gösterge ile hesaplanıp ödenmesi lazım dediğimde, ama kararda 12105 yazıyor dediler. Hey Allah'ım ya. kararı bile doğru yorumlayamıyorlar. Yasal faizi ile birlikte toplam ödenecek tutarda 250 TL'nin üzerinde bir hak kaybı oluyor. Bunun içinde ayrıca önce emniyet müdürlüğüne dilekçe ile müracaat edeceğim, ödemezler ise, yine idare mahkemesine gitmeyi düşünüyorum. Kararda sanki hiç bilmeyen, anlamayan, cahil vatandaşa anlatır gibi açık açık yazılmasını mı bekliyorlar acaba. Bu konudaki fikriniz nedir?
  5. size tebliğ edildiği günden itibaren 30 gün.
  6. Masum_155

    Garson Sd Kart Fişleme Forumu

    Evet devrem, idare mahkemesine dilekçeyi kendim yazdım, üstteki mesajımdaki ilk 4 maddeyi aynen yazdım. alttaki facebook içeriğini sonradan gördüm, eklenebilir demişler. orası sana kalmış. Dediğim gibi ben ilk dört maddeyi yazıp göndermiştim.
  7. Masum_155

    Garson Sd Kart Fişleme Forumu

    EA kodlaması varsa hep red verip gönderiyorlar. geçmiş olsun arkadaşşlar. bu garson itini inşaallah itler parçalar.
  8. Masum_155

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Yargıtay Bozma Kararından; Aşağıda resmini paylaştığım Yargıtay kararına göre; 1-)Kimse Yok mu Derneğine yapılan bağışın örgütsel eylem olarak kabul edilemeyeceği, 2-) İlgilinin kardeşinin bylock kullanıcısı olduğuna dair tespitin kararda yer alması suç ve cezaların şahsiliği ilkesini ihlal ettiği BELİRTİLMİŞ, 3-) Bylock tespit ve değerlendirme tutanağının dosyada olmaması ve yetersiz bylock sorgusuna dayanarak karar verilmesi bozma sebebi yapılmıştır.
  9. Masum_155

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Bu nedim denilen zat, cezaevinden çıkınca ilk iş olarak koşa koşa gittiği ABD Büyükelçiliğine sorsaymış ya. Ne adam diyecem ama adamlık buna milyon gömlek fazla gelir.
  10. İhraç sonrası emekli olan arkadaşlar, Emeklilik Onay Belgesi adresinize gönderildi mi? Emeklilik Onay Belgesini alan oldu mu? Olduysa nereden nasıl aldınız?
  11. Masum_155

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Sabaha ücretli olursa bak milletin dilinden kurtulamazsınız söyleyeyim ben ::)))
  12. Masum_155

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Merhaba arkadaşlar. KHK ile ihraç olup, daha sonra görevine iade edilen bir Emniyet mensubu, manevi tazminat davası açıyor, idare mahkemesince, ihraç işlemi KHK yapıldığından, manevi tazminat talep edilemeyeceğine karar veriyor. Karar istinafa götürülüyor ve Bölge İdare Mahkemesince idare mahkemesinin kararında hukuka uygunluk görülmediği diyor ve MANEVİ TAZMİNAT ÖDENMESİNE KESİN OLARAK KARAR VERİYOR. İade olan tanıdıklarınıza bunu bildiriniz. Kendiniz iade olmuşsanız bu karara göre manevi tazminat davası açabilirsiniz.
  13. Masum_155

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    KHK.lı bir bayan polis hakkında bir yazı. bu kadar tuhaflıklar işte. https://t24.com.tr/yazarlar/tolga-sardan-buyutec/khk-li-bir-kadin-polisin-basina-gelenler,25397
  14. Masum_155

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Hayırlı olsun. Çok güzel. Sizin adınıza çok sevindim. Rabbim bir daha böylesi sıkıntılar yaşatmasın. Biz masumlar için dua etmeye devam edin. Bizleri unutmayın.
  15. Masum_155

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Tem, İstihbarat veya Komdan çok yakın senin için sorgulama yapabilecek birini bulamaz isen çok zor. En temizi ohal komisyon kararı. Ohal komisyon kararında yazar detayı. Ama duamız temennimiz Ohal komisyon kararı da temiz gelir inşaallah KABUL yazısını görürsün ve kodlama varmı yokmu çokta tın dersin inşaallah.
×
×
  • Yeni Oluştur...