İçeriği gör

Zeovantaneo

Yeni Üye
  • İçerik

    53
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    1

Zeovantaneo kullanıcısının paylaşımları

  1. Zeovantaneo

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Tam 1 sene önce 11 Aralık 2019 da ilçe milli eğitim müdürüne komisyondan beni sormuşlar.İlçe mem'de okul müdürüme ve birkaç öğretmene beni sormuşlar ve onlarda olumlu görüş bildirmişler.Komisyondan 11 Ağustos 2020 de ret geldi. Okula sordukları gün müdürüm heyecanlı bir şekilde beni aradı.Seni sordular hocam bizde hakkında olumlu konuştuk inşallah en kısa sürede göreve dönersin dedi.Müdür bey aynı zamanda yetiştirmiş olduğum sporcumun da velisi.Her türlü kendisinden emin olduğum bir insan. Ancak komisyon için kurum kanaatinin de önemi bir yere kadar demek ki ,kabul gelir diye düşünürken ret geldi.
  2. Zeovantaneo

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Kurum görüşü ile alakalı bende tecrübemi paylaşayım.Komisyon eğer ret verecekse bi gerekçe daha olsun diyerek kuruma soruyor kişiyi.Olumsuz ise kanaat onuda ekliyor karar gerekçelerine.Tam tersi benim gibi olumlu ise kurum kanaati (adım gibi eminim hiç şüphem yok) bu durumda kendi bildiğini uyguluyor ve ret veriyor.Doğal olarak karar gerekçesinde kurum kanaatinden hiç bahsetmiyor. Yani kurum kanaati kesin olarak olumlu olsa dahi komisyon ret verebiliyor.Kesin bilgidir.
  3. Zeovantaneo

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hocam beni bizzat müdürüm aradı ve seninle alakalı olarak olumlu görüş bildirdik dedi.Yalan söyleyecek bir insan değil.Kaldı ki ret kararımın gerekçelerinde olumlu olan kurum görüşüne değinilmemişti.Eğer kurum görüşüm olumsuz olsa idi sizce yazmazlarmıydı ? Akıllarınca belki kurumdanda olumsuz birşey duyarız deyip kuruma soruyorlar ret gerekçesine bir madde daha eklemek için. Yani diyeceğim o ki kurum görüşü olumlu olup ret alanda çok.
  4. Zeovantaneo

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    11 Ağustosta vermiş hocam
  5. Zeovantaneo

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Komisyon ret kararım elime ulaştı.20 Ağustosta sistemde görmüştüm. Karar No:2020/10612 Bankaya belirli tarihlerde para yatırma ve 27 aylık sendika gerekçe gösterilmiş.Kararda takipsizlik aldığım belirtilmiş ama olumlu olan kurum kanaatine değinilmemiş. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.
  6. Sevgili dostlar 1 ay önce ret kararımı gördüm.Ancak karar tebliğ edilmedi daha.Elden kararı nasıl alabilirim,bilgisi olan var mı ?
  7. Zeovantaneo

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Teşekkür ederim sağolun.Kriterlerim imzamda yer alıyor.
  8. Zeovantaneo

    Komisyon Ret Kararı Alanlar Forumu

    Arkadaşlar merhaba.Ben de az önce ret kararımı gördüm.Aralık ayında kurum görüşü olumlu olarak alındıktan sonra kabule biraz daha yakın gibi hissediyordum.Ama olmadı.Hayırlısı olsun bakalım.
  9. Zeovantaneo

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ben de az önce ret kararımı gördüm.Kurum görüşüm olumlu olarak alındıktan sonra kabule biraz daha yakın gibiydim.Allah hakkımızda hayırlısını versin.
  10. Zeovantaneo

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hocam öngörüleriniz pek tutmuyor ama hadi bakalım hayırlısı.
  11. Zeovantaneo

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Komisyondan Kod geliyor arkadaşlar.Tam da 14 yıl önce bugün göreve başlamıştım.Bugünde göreve dönseydim hiç fena olmazdı.İnceleme devam ediyor.
  12. Zeovantaneo

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Benimde sizin gibi Aralıkta alındı kurum görüşü ve kriterlerimizde aynı.Bakalım hangimizin kararı önce çıkacak hayırlısıyla.
  13. Zeovantaneo

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Cevabınız için teşekkür ederim Sayın Joeu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.
  14. Zeovantaneo

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Şubat ayında yurt dışı yasağı için (şimdi sokağa bile çıkamıyoruz ) İl Nüfusa başvurmuştum.E devlette daha önce "il ,ilçe nüfus müd başvurunuz" yazıyordu.Şimdi ise " Girilen bilgilere ait herhangi bir pasaport kaydı bulunamamıştır" yazıyor.Tahdit kalktımı acaba?
  15. Zeovantaneo

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Komisyonun çalışıp çalışmadığı,karar alıp almadığı yarın belli olur.Hakkımızda hayırlısı olsun.
  16. Zeovantaneo

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Parayı neden alamadı.? Daha fazla parası olanlar dahi aldı.Hesabı bloke olduysa alamaz ki bu durumda olan birçok insan zaten ihraç oldu.
  17. Zeovantaneo

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Hocam dediğiniz kısmen doğru olabilir ama tamamı bu şekilde olmuyor.Nerden biliyorum kendimden biliyorum.Benim kurum görüşü 3 ay önce alındı.Bakanlık müfettişi gelmedi.Komisyondan Ilçe Mılli Eğitimi aramışlar.Beni sormuşlar İlçe Milli Eğitim Müdürü de okul müdürümden benle alakalı bilgi istiyor watsaptan mesaj çekiyor tabi sadece okul müdürüne değil bi kaç öğretmen arkadaşa daha.Onlarda benim hakkımdaki düşüncelerini söylüyorlar.Hepsi bu.
  18. Zeovantaneo

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Benim kurum görüşü alınalı 3 ayı geçti.Sendika konusunda (27 ay) benden daha uzun süreli sendikalı olup iade olanlar oldu.Ancak banka konusunda sanırım daha iddialıyım.2014 Şubattan itibaren bankayı aktif olarak kullanıyordum.Altın ,döviz,birikim,fatura ödemeleri ,alışveriş ve bunların yanında BES hesabımda vardı.Son güne kadar banka açıktı ve kullanıyordum.Hesap hareketlerini incelediğimde belirtilen tarihlerde hesaba yüklü miktarda para girişi yok.Bundan dolayıdır ki (öyle düşunüyorum) mahkemeye dahi çıkmadan takipsizlik kararı çıktı. Eğer ben iade olursam bankayı aktif kullananlar için bir umut olur diye düşünüyorum. Şu süreçte iyice daraldık,bunaldık.Sanki her gün biraz daha mengenede sıkıştığımı hissediyorum.Dün rüyamda iade olduğumu ve okulumda göreve başladığımı gördüm.Hatta üniversiteden en yakın arkadaşımı,bu süreçte bana maddi olarakta desteğini esirgemeyen vefalı dostumuda okulda gördüm.Rüyamda yaşadığım bu mutluluğu ve zevki rabbim gerçek hayattada yaşatır inşallah. Velhasıl Allah tüm masumların iadesini versin.AMİN
  19. Zeovantaneo

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Sayın tustus taşı gediğine koyar derecede tespitler yapmışsınız.Bu zor ve belirsiz süreçte bir nebze olsun beni de güldürdünüz.Dün çocuğu acile getirdik yatış verdiler akciğer enfeksiyonundan.Dualarınıza talibim. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin. AMİN
  20. Zeovantaneo

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Vay be realist hocam sen de iade oldun ya.Hayırlı olsun bizlere de dua etmeyi unutma. Allah bugünlerimizi dünden, yarınlarımızı da bugünümüzden hayırlı etsin.
  21. Zeovantaneo

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Kurum görüşü alınalı tam 2 ay oldu.Hala bekliyoruz bakalım.
  22. Zeovantaneo

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Benim en son görev yaptığım okulda müdür, 2 müdür yardımcısı ve uzun yıllardır aynı okulda görev yapan bir öğretmen arkadaşa sormuşlar.
  23. Zeovantaneo

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Bugün yurt dışı yasağının kalkması için dilekçeyi vermek üzere İl Nüfusa gittim.Dilekçeyi vereceğim kişinin odası kilitli.Benle beraber bir kişi daha bekliyordu.Meğer öğrendim ki adam camiye gitmiş.Mesai saatinde işi gücü bırakıp camiye gitmekte bi beis görmüyor demekki.İnsanların kul hakkına girerek namaz kılsa acaba ne kadar sevap kazanır.? Sen işini layıkıyla yapan binlerce insanı işinden et ,mağdur et,sonra bunun gibi boş beleş adamlar memur olsun. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
  24. Zeovantaneo

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Bir kaç haftadır doğru düzgün karar çıkmıyor.Özellikle meb'ten.Şubatın ilk haftası inşallah bol iadeli kararlar çıkar.Belki iadem doğum günüme denk gelir. Herkese hayırlı Cumalar ve iadeli günler dilerim.
  25. Zeovantaneo

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Son günlerde Meb'de sendikanın yanında bankadan da iadeler duyar olduk.Sanırım sıra sendikayla beraber bankası da olanlara geldi. İade olanlara hayırlı olsun .Bizlerde o günleri tez zamanda görürüz inşallah.
×
×
  • Yeni Oluştur...