İçeriği gör

Zeovantaneo

Yeni Üye
  • İçerik

    53
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    1

Zeovantaneo | Son Ödül • Eylül 29 2020

Zeovantaneo • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

235 Mükemmel

Zeovantaneo Hakkında

  • Rütbe
    Plus

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    Banka
    Sendika
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

1.723 profil görüntüleme
  1. Zeovantaneo

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Tam 1 sene önce 11 Aralık 2019 da ilçe milli eğitim müdürüne komisyondan beni sormuşlar.İlçe mem'de okul müdürüme ve birkaç öğretmene beni sormuşlar ve onlarda olumlu görüş bildirmişler.Komisyondan 11 Ağustos 2020 de ret geldi. Okula sordukları gün müdürüm heyecanlı bir şekilde beni aradı.Seni sordular hocam bizde hakkında olumlu konuştuk inşallah en kısa sürede göreve dönersin dedi.Müdür bey aynı zamanda yetiştirmiş olduğum sporcumun da velisi.Her türlü kendisinden emin olduğum bir insan. Ancak komisyon için kurum kanaatinin de önemi bir yere kadar demek ki ,kabul gelir diye düşünürken ret geldi.
  2. Zeovantaneo

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Kurum görüşü ile alakalı bende tecrübemi paylaşayım.Komisyon eğer ret verecekse bi gerekçe daha olsun diyerek kuruma soruyor kişiyi.Olumsuz ise kanaat onuda ekliyor karar gerekçelerine.Tam tersi benim gibi olumlu ise kurum kanaati (adım gibi eminim hiç şüphem yok) bu durumda kendi bildiğini uyguluyor ve ret veriyor.Doğal olarak karar gerekçesinde kurum kanaatinden hiç bahsetmiyor. Yani kurum kanaati kesin olarak olumlu olsa dahi komisyon ret verebiliyor.Kesin bilgidir.
  3. Zeovantaneo

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hocam beni bizzat müdürüm aradı ve seninle alakalı olarak olumlu görüş bildirdik dedi.Yalan söyleyecek bir insan değil.Kaldı ki ret kararımın gerekçelerinde olumlu olan kurum görüşüne değinilmemişti.Eğer kurum görüşüm olumsuz olsa idi sizce yazmazlarmıydı ? Akıllarınca belki kurumdanda olumsuz birşey duyarız deyip kuruma soruyorlar ret gerekçesine bir madde daha eklemek için. Yani diyeceğim o ki kurum görüşü olumlu olup ret alanda çok.
  4. Zeovantaneo

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    11 Ağustosta vermiş hocam
  5. Zeovantaneo

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Komisyon ret kararım elime ulaştı.20 Ağustosta sistemde görmüştüm. Karar No:2020/10612 Bankaya belirli tarihlerde para yatırma ve 27 aylık sendika gerekçe gösterilmiş.Kararda takipsizlik aldığım belirtilmiş ama olumlu olan kurum kanaatine değinilmemiş. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.
  6. Sevgili dostlar 1 ay önce ret kararımı gördüm.Ancak karar tebliğ edilmedi daha.Elden kararı nasıl alabilirim,bilgisi olan var mı ?
  7. Zeovantaneo

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Teşekkür ederim sağolun.Kriterlerim imzamda yer alıyor.
  8. Zeovantaneo

    Komisyon Ret Kararı Alanlar Forumu

    Arkadaşlar merhaba.Ben de az önce ret kararımı gördüm.Aralık ayında kurum görüşü olumlu olarak alındıktan sonra kabule biraz daha yakın gibi hissediyordum.Ama olmadı.Hayırlısı olsun bakalım.
  9. Zeovantaneo

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ben de az önce ret kararımı gördüm.Kurum görüşüm olumlu olarak alındıktan sonra kabule biraz daha yakın gibiydim.Allah hakkımızda hayırlısını versin.
  10. Zeovantaneo

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hocam öngörüleriniz pek tutmuyor ama hadi bakalım hayırlısı.
  11. Zeovantaneo

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Komisyondan Kod geliyor arkadaşlar.Tam da 14 yıl önce bugün göreve başlamıştım.Bugünde göreve dönseydim hiç fena olmazdı.İnceleme devam ediyor.
  12. Zeovantaneo

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Benimde sizin gibi Aralıkta alındı kurum görüşü ve kriterlerimizde aynı.Bakalım hangimizin kararı önce çıkacak hayırlısıyla.
  13. Zeovantaneo

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Cevabınız için teşekkür ederim Sayın Joeu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.
  14. Zeovantaneo

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Şubat ayında yurt dışı yasağı için (şimdi sokağa bile çıkamıyoruz ) İl Nüfusa başvurmuştum.E devlette daha önce "il ,ilçe nüfus müd başvurunuz" yazıyordu.Şimdi ise " Girilen bilgilere ait herhangi bir pasaport kaydı bulunamamıştır" yazıyor.Tahdit kalktımı acaba?
  15. Zeovantaneo

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Komisyonun çalışıp çalışmadığı,karar alıp almadığı yarın belli olur.Hakkımızda hayırlısı olsun.
×
×
  • Yeni Oluştur...