İçeriği gör

Nogam

Yeni Üye
  • İçerik

    78
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

449 Mükemmel

1 Takipçi

Nogam Hakkında

  • Rütbe
    Plus

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    Banka
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Ankara 24. İdari

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. Nogam

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Selamlar, Danıştay'a temyiz başvurusunda bulunacağım, şahsen gitmem mi gerekiyor? Posta yoluyla gönderme gibi bir seçeneğim var mı? Avukatım yok.
  2. "Amin ötesi" Okuyunca bildiğin kahkaha attım. Güzel. Lügata bir deyiş daha girdi. Allah da sizleri güldürsün.
  3. Ben de arabayı sattım geçen hafta. Arada dışarı çıkmadan anahtarı arıyorum.!!
  4. Kepçe operatörü ha! Polis ama ameliyata giren de var! Bir de tavukları olan var, kızları gibi görüyor! Baba biz nereye düştük? Çıldırmış saçı uzunlar? Allah hepimize selamet versin.
  5. Alınan her nefeste umut vardır. Belki ben ve benim gibi birçok kişiden daha çok sıkıntılar yaşamış olabilirsiniz; ama anlatmak isterim. Belki avuntu belki gerçek bilemem; ama mutlaka tutunacak bir dal var, yaşanan onca şeye rağmen. 23 Eylül 2016 tarihinde nikah törenim vardı. 1 Eylül'de ihraç edildim. Nikah iptal oldu. Sonrasında babam hastalandı, Bir yılı aşkın hastanede kaldı. Yoğun bakım sonrası diyalize bağımlı halde şuan. Annem kalp,şeker, tansiyon hastasıydı. İlacını almadığı gün hastanelik oluyor kadıncağız şimdi. Yanlış anlamayın 55 yaşında ikisi de. Birikimimi babamı emekli edebilmek için harcadım. Kardeşlerimin okuyabilmesi, eve destek için hamallık yaptım. En son külüstür bir aracımız vardı. Onu da sattım. O parayı idareli kullanmaya çalışıyoruz. Dert değil, eli, yüzü olmayan solucanı elmanın içinde yaratan kudret bizi aç bırakacak değil ya! Benimle birlikte açığa alınan, sonra görevine dönen bir arkadaşım var. İşleri iyi gitti, çok hevesliydi evlendi. Size yemin ederim buluştuğumuz zamanlar ben kendi derdimi unutuyorum anlattıkları karşısında. Nasıl olabilir, böyle temiz birine nasıl bu kadar sıkıntılar yaşatabilir bir kadın diyorum sürekli. Sonra kendimi düşünüyorum. Olmayan şeyler demek ki olmaması gerektiği için olmadı, olamadı. Kadercilik olarak düşünmeyin. Silkelenelim, kendimize gelelim. Mutlaka bir çıkış yolu olacak.
  6. Durumunuzdan biraz bahseder misiniz? Hangi gerekçelere dayanarak size ceza alacağınızı söylediler? Hayat enerjinizi kaybetmeyiniz. Başlangıç olarak nickinizi değiştirmekle başlayınız bence. Hiç bir KHKlıyı zavallı olarak görmemek gerekiyor. Özellikle kendimizi...
  7. Kızlarım dediği tavuklarmış! Bakıp bakıp anlamaya çalışıyorum ben de. Hey Allah'ım!
  8. Ben de öğretmenim sayın hocam. Çalışmalarımı DGS üzerinden yapıyorum artık. DGS geometri sorularını çözebilecek seviyeye geldim geleceğim. Az kaldı.
  9. Adalet okuyup dikey geçiş için çabalayacağım artık. Mat2 çok geniş ve zorlayıcı konulardan oluşuyor. İrrasyonel sayıları öğrendim, türev, limit ve integralin başlangıç aşamasına aşinayım; ama içiçe geçiriyorlar her bir şeyi sorularda. O zaman kafam karışıyor.
  10. Sözelciyim ben de. İhraçtan sonra hukuk kazanmak için geometri çalıştım. Çember ile daire arasındaki farkı dahi bilmeyen ben artık katı cisimlerde alan hesaplamalarından tutun, temel trigonometriye kadar bir çok şeyi öğrendim, formülleri ezberledim. Ha hukuk fakültesini kazanamadım o ayrı!
  11. Ben de tekstil sektöründe 8 ay kadar çalışmıştım. O ağır yüklerin altına girdiğim zaman bazı insanların bakışlarından çok rahatsız oluyordum. Zaten huyum değildi ama; artık bakışlarıma çok daha fazla özen gösteriyorum. Ha biz kolay gelsin değil, kuvvet be deriz genelde.
  12. Gündem dışı sohbet bölümü varmış ve de aktifmiş dediler. Madem öyle dram filmi önerileri olan varsa, önerilerini beklerim.
  13. Nogam

    İdari Davalar Genel Forumu

    avukatımla bugün bu hususu konuştuğumda bana dediği, bunlar hedef süreler olup bir azamilik ya da asgarilik içermediği yönünde. benim hedef sürem 384 gün ama bu süre daha da uzayabilir. günde 50-100 arası karar çıktığı söyleniyor. dosyalar sıraylamı inceleniyor yoksa komisyondaki gibi bir tasnif sürecinden geçtikten sonra mı incelenecek bunu bilmiyorum. ama iyimser tahminle 1 yılı aşmayacağını düşünüyorum. inşallah kazanır görevinize iade olursunuz
  14. Nogam

    İdari Davalar Genel Forumu

    uyapta hedef süre yazılmıyor mu?
  15. Nogam

    İdari Davalar Genel Forumu

    merhabalar. duruşma günümüz bize tebliğ ediliyor mu, bizim mi öğrenmemiz gerekiyor? duruşmaya katılırsak söz hakkı veriyorlar mı yoksa dosya üzerinden mi değerlendirme yapıyorlar direkt? cevaplarsanız sevinirim.
×
×
  • Yeni Oluştur...