İçeriği gör

Fatih4234

Üye
  • İçerik

    5
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

40 İyi

1 Takipçi

KHK Bilgisi

  • KHK
    Diğer
  • Kurum
    Diğer Kurumlar
  • Kriterler
    Yardım Derneği
  • Komisyon Kararı
    Henüz Karar Verilmedi

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    İstinaf

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Diğer

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. İyi günler, Ben TSK dan ihraç oldum, 3 4 ay sonra adıma geri ödeme çıktı ve benden 8000 TL civarı bir para istiyorlar. Açığa alınma ve ihraç edilme süresinde verilen fazla maaşı istiyorlar malum. Bununla ilgili bir kaç sorum olacak ; 1. Açığa alınma ve ihraç edilme emirleri bana ikişer hafta sonra tebliğ edildi, yani geri ödeme hesabı yapılırken bu tebliğ tarihleri mi göz önünde bulundurulmalı yoksa emirlerin tarihi mi? Çünkü ben bana tebliğ edilinceye kadar hala görevdeydim sonuçta. 2. Hak verirsiniz ki ben bu parayı ödemek istemiyorum, ne yapabilirim veya ödemezsem bu durum benim karşıma neler çıkartabilir, zamanla af çıkar mı veya nasıl bir faiz uygulanır? 3.Bununla ilgili itiraz dilekçesi yazmak istiyorum, örnek dilekçe var mı acaba veya bir tavsiyesi olan varsa çok sevinirim. Gerçekten çok canımı sıkılıyor, mesleğimi aldılar, şimdi de 8000 TL para istiyorlar. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, herkese geçmiş olsun tekrar, güzel haberler duyarız inşallah...
  2. Çok teşekkür ederim, gerçekten uğraşıp tecrübelerinizi tavsiyelerinizi paylaşmışsınız, ağzınıza sağlık ?? Yazdıklarını değerlendiricem, yine varsa farklı tavsiyesi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim??
  3. Teşekkür ederim, oradan paylaştım. Umarım kendim ve benzer ihtiyaçta olan arkadaşlara faydalı olur??
  4. Teşekkür ederim, öyle yapıyım olmadı haklısınız.??Anasayfayada derken nereyi kast ettiniz, yeni kullanıcıyım, yanlış bir yerde paylaşmak istemem. Maalesef az önce yazdığınız gibi aile geçindirme sorumluluğu olan insanlar bazen bu sıkıntıları kaldıramayıp böyle girişimlerde bulunabiliyor, Allah rahmet eylesin ??
  5. Çok teşekkür ederim ilginiz ve tavsiyeniz için, değerlendireceğim ben de?? Yine varsa yardımcı olabilecek birileri, kıymetli tavsiyelerini, önerilerini bekliyorum. Zaten muhtemelen benimle aynı ihtiyaçta olan başka arkadaşlar da vardır. Bu şekilde birilerine imkan sağlamak çok güzel olur ??
  6. Merhaba iyi günler, Ben bu süreçte mağdur olmuş bir üsteğmenim, o süreçte bilgi edinmek amaçlı bu forumdan çok faydalandım. Şimdi de başka bir ihtiyacım var. İstanbul'da yaşıyorum ve bir iş arıyorum. Malumunuz düşenin halinden düşenler anlıyor. Bir yuva kurmak istiyorum, fakat iş güç olmadan olmuyor maalesef ? Bir tavsiyesi olan veya yardımcı olabilecek birileri olabilir diye düşündüğüm için sizlere danışmak istedim. Gündem dışı olduğunu düşündüğüm için burada paylaştım, yanlış bir şey yaptımsa affola??
×
×
  • Yeni Oluştur...