İçeriği gör

Adalet

Üye
  • İçerik

    48
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    2

İletiler bölümüne Adalet kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. altirana, 4 saat önce yazdı:

    Arkadslar günaydın mebde sadece sendikadan bekleyip kurum görüşü hala alinmayanlar forumda kaç kişiyiz acaba sendika süreleriyle belirtirseniz 

    Benim kurum görüşüm alındı fakat eşimin alınmadı.  Ikimizinde son ana kadar sendika vardı fakat eşimin ilk kuruluştan da üyeliği var.


  2. altirana, 13 saat önce yazdı:

    @Adalet hocam sadece sendikadan mi ret gelmiş baska kreteri de varmiymis bu arada kurum mebmi bilgi verirseniz seviniriz

     

    geçer elbet..., 4 saat önce yazdı:

    Geçmiş olsun hangi kurum?

    Kusura bakmayın biraz yoğundum cevap yazamadım. Kurum MEB , belki kimse yokmuya mesaj olabilir diyor ondan da pek emin değil.  Takipsizlik kağıdında sadece sendika yazıyormuş.  

     Bu kararı duyduktan sonra biraz ümidim kırıldı.  Bu süreçte bizi idare eden ekmek tekneme daha bir sarıldım. 

    • Onaylama 1

  3.  Bir tanıdığım bugün ret kararını görmüş.  Hergün bakıyormuş sisteme. Takipsizliği vadı, bayağı da umutluydu aslında. 2. Kuruluşunda 29 aylık üyeliği vardı, 1. Kuruluşunda da vardı ama süresini bilmiyorum. Arayınca çok üzüldüm, ne diyeceğimi bilemedim. 

    • Üzülme 6
    • Onaylama 1

  4. Sınıföğretmeni, 9 dakika önce yazdı:

    Arkadaşlar inanamıyorum...Biraz önce iadeleri okuyunca (yalnızca cuma günleri bakmama rağmen) komisyon sayfasına baktım

    Hala titriyorum KABUL kararımı gördüm... sevinçle çocuklarıma sarıldım 

    672 KHK- Istanbul- MEB- 30 aylık sendika- eylül2019 kurum kararı olumlu

    En son geçen cuma bakmıştım ...darısı tüm 

    Sizin adınıza çok sevindim. Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasin insallah. Bu 30 aylık üyeliğin hepsi 2. kuruluştamıydı acaba.

    • Beğeni 3

  5. nazenin, Bir saat önce yazdı:

    Merhaba arkadaşlarben üyeliğimi silmistim fakat dün itibariyle kurum görüşüm alındığını öğrenince tekrar iye olmak istedim. müdürüm den ilçe milli eğitim görüş istemiş. karar sonuç için ne kadar beklerim acaba. dünden beri içim içime sığmiyo 

    Insallah tez zamanda iade haberinizi de alırsınız.  Benim de kurum görüşüm martın başında alındı.  Ilk öğrendiğimde sizin gibi icim içime sığmıyordu ama zamanla alıştık herhalde . Şimdi pek farklı hissetmiyorum. Sizin sendika sureniz kaç aydı?


  6. Es4023, 6 saat önce yazdı:

    Veeee Dönerci Öğretmen İade Olur Dostlar.... Kriterlerim İmzamda Yazılı

    Kararı Az Önce Gördüm Hergun Bakıyordum dün bakmamıştım sadece... 

    Allah bugünleri de gösterdi şükür 

    Butun Mağdurların Bu çukurdan bi an önce çıkması dileğiyle...

    Bu arada Gelen SMS kodu 5661 ??

    Sizin adınıza cok sevindim hocam . Biz de karı koca iki donerci öğretmenleriz . Gün gelir biz de iade haberimizi paylasabilir miyiz acaba.

    • Beğeni 3
    • Onaylama 1

  7. altirana, 10 saat önce yazdı:

    Günaydın arkadaşlar forumda sadece sendikası olup 672 MEB yanında başka kreter yok kurum görüşü hala alinmayip bekleyen kaç kişiyiz lütfen sendika surelerinizle birlikte yorum yaparsanız sevinirim bir ben kalmışım gibi hissediyorum 

    Eşimin de alınmadı hocam . 2. Kuruluşunda 30 ay 1. Kuruluşunda da 6 yada 7 ay üyeliği var .


  8. 672zede, Bir saat önce yazdı:

    Hocam bunu söyleyen kişi komisyonda çalışan biri mi? Kurum görüşünüz ne zaman alındı?

    Evet bir tanıdığımın vasıtasıyla komisyonda çalışan birine sordurmustuk.  Kişisel birşey sormadık , sadece komisyonun kapanıp kapanmadığını ve kurumu arananlarin  akibetini sordurmustuk. Kurum görüşü olumluysa kabul olur demiş fakat karar süresi biraz uzar demiş. Benim kurum görüşüm alınalı 1 ay oldu. Eşimin halen daha alınmadı.  Hakkımızda hayırlısı artık. 

    • Beğeni 1

  9. varex, 1 saat önce yazdı:

    üye sayısı düşebilir ama 7 den 2 ye düşmez..

    karar mekanizması için tek sayılı olmalı üye sayısı..

    3.5.7 gibi...

    eşitlik durumu olmaz üye sayısında...

    Bana söyleyen o şekilde söyledi. Kurum görüşüm alındı karar ne zaman çıkar diye sormuştum.  Şu anda komisyonun kapanmadıgı fakat kararların yavaşlayacağı söylendi. 


  10. Karagöz, 10 saat önce yazdı:

    Vaka sayısında dünyada 18., vefat sayısında 14. sıraya geldik maalesef. Corona'nın bu kadar geç geldiği bir ülke için maalesef çok iç açıcı olmayan bir istatistik. Umarım bu şekilde devam etmez. ?

    Tanıdığınız herkesi uyarın lütfen. Bütün önlemleri alın dostlar. Evden mümkünse hiç çıkmayın. Mümkün değilse çok çok çok az çıkın.

    https://www.worldometers.info/coronavirus/

     Inanın biz de hiç çıkmak istemiyoruz. Ama kirası, elektriği devam eden bir dükkanımız ve 2 yavrumuz var. Mümkün olduğunca dikkat ediyoruz ama günde kaç kişiyle muattap oluyoruz. 3 haftadır anneme ve babama gidemedim olurda onlara tasiyici oluruz diye.       Velhasıl çok korkuyoruz ama 2 yavrumu evde bırakıp hergun ekmeğimizin peşinde koşmak için dışarıya çıkıyoruz. 

    • Beğeni 1
    • Üzülme 4
    • Onaylama 3

  11. @672zede hocam 3 hafta önce benim müdürümden de görüş alınmış.  Hakkımda olumlu şeyler söylemiş. Kendisi emekli oldu milli eğitim müdürü başka kimden görüş alabilirim diye sormuş o da Sağ olsun yazılı belge de sunabilirim , başka kime sorarsanız sorun benim söylediğimin aynısını söyler demiş ama yinede ısrarla başka bir isim daha istemişler. Müdürüm de eski müdür yardımcımızın ismini vermiş.  O neler söyledi bilmiyorum ama olumlu görüş bildirdiğini düşünüyorum . 

      Bence tek bir kişiden görüş almıyorlar. Birkaç kişinin görüşünü alıp bir belge hazırlıyorlar.  Daha sonra komisyona gönderiyorlar.

    • Beğeni 1
×
×
  • Yeni Oluştur...