İçeriği gör

KHKlıvatansever

Yeni Üye
  • İçerik

    18
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

10 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    668
  • Kurum
    Diğer Kurumlar
  • Kriterler
    Sosyal Çevre Bilgisi
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Ankara 24. İdari

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. @hcelenk bu konularla ilgili twitterde Nmelihkutlu isimli KHKlının kapsamlı paylaşımları mevcut. En kapsamlı çalışmalar onda. Ordan takip edebilirsiniz.
  2. @Jasbra Aynı şey bende de geçerli, suçumun ne olduğunu açıklamadan ceza vermişler. Ben son duruşmaya katılamamıştım. Son duruşmada hakim avukatı dinlemek bile istememiş, sinir etmek için. Ayrıca gerekçeli kararda avukatın savunmasına hiç yer vermemiş. Hukuku katlettiler.
  3. @MSA Ne güzel bir haber. Hayırlı olsun. Biri daha kurtuldu, darısı tüm masumlara.
  4. Gönderdiklerinize baktım. Karar kısmında yazan "sanığın kastın yoğunluğu" ibaresi var. Bu kısım dikkatimi çekti. TCK da

    "Kast

    Madde 21- (1) Suçun oluşması kastın varlığına bağlıdır. Kast, suçun kanuni tanımındaki unsurların bilerek ve istenerek gerçekleştirilmesidir."

    şeklinde geçer. Yani yaptığınız iddia edilen eylem yada fiilde kastınızın olduğu ispat edilmelidir. Sizin anlattıklarınızda böyle bir şey yok. Savcı mütalaasında da birde fazla tanıktan, kod isimden, eleman kazandırmaya çalışmaktan bahsediliyor. Paylaşımınız da tanığın birisinin senaryo yazdığının ortaya çıktığını belirtmiştiniz. Kod isim ve eleman kazandırmaya çalışma olayının somut olarak ispatı gerekir. Tek tanığın beyanları başka delillerle desteklenmelidir. Paylaştığınız kadarıyla itiraz edilmesi gereken ve ispatı gereken ciddi ithamlar var. Umarım istinafa bu başvuruları yapmışsınızdır.

  5. @Aklima Mahkeme kararını gönderdim.
  6. @tanık34 Ben de sivil asker denilen meslek grubundanım. A grup meslekleri döndürmemek için gelene geçene cezayı basıyorlar amaç süründürmek.
  7. @tanık34 biz saçma olduğu için, 17-25 aralık öncesine ait olduğu için heyetin beraat vereceğini düşünüyorduk. Avukatım , eksi deneyimli bir hakim, çok şaşırdı.
  8. @Jasbra benimde 4 duruşmam oldu. bir tane bile soru sormadılar. ama tek tanıkla 7/6 verdiler. Size hakim/savcı hiç soru yöneltti mi? Şu anda ne aşamadasınız, istinaf?
  9. @mkn8Dosya yapımız benziyor. Bendeki iddia 2009 yılına ait. Karı koca ihraç edildik. Eşim hakkında adli/idari hiç bir şey yok. Dava açıldı. 7/6 ceza verildi. Ohal kalktığı için umarım olumsuz bir durum yaşamazsınız, inşallah KYOK alırsınız. FETÖ konularında deneyimli bir avukata danışmanızı tavsiye ederim.
  10. @tanık34 durum bende aynı. hiç bir somut delil yok. tek tanık. 3 farklı vesileyle verdiği ifadelerde büyük farklılıklar var. yer/zamanlar hep farklı. Haklarında bir şeyler iddia ettiği hiç kimseyi tanımıyorum. Temen iddiası 2009'da evde kaldığımı iddia etmesi. 2011'den sonra da hiç görmedim dedi. Önceden de yazdığım gibi "Bendeki müfteriyi, iftira atmaya başlayınca astsubayken subay yapmışlar,. ödüllendirmişler, o yüzden iftirasından şimdilik vazgeçmez." diye düşünğüyorum. Benim mahkeme duruşmasına geldikten sonra gözaltına alınmış, serbest bırakılmış şimdi yine içerde olabilir diye düşünüyorum.
  11. @tanık34 istinaf aşaması yeni başladı. Mahkumiyet kararı benim yokluğumda, avukat varken verilmiş. Avukat bu karar üst mahkemelerden döner dedi ama dinlemedi. Ne kadar sürede tamamlanır bilemiyorum. @tanık34 Sizinki tanıklıktan neden çekildi peki? Bendeki müfteriyi, iftira atmaya başlayınca astsubayken subay yapmışlar,. ödüllendirmişler, o yüzden iftirasından şimdilik vazgeçmez.
  12. benim de tek tanıkla; 2009 yılında evde kalma iftirası; ki tamamen uydurma yalan. başka da hiç bir şeyim yok. Ankara 4. ağm 7/6 verdi. adıgeçenin iftirası da çelişkilerle dolu olmasına rağmen beraat vermediler. mahkemeden mahkemeye değişiyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...