İçeriği gör

Yakışır..

Yeni Üye
  • İçerik

    92
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

320 Mükemmel

Yakışır.. Hakkında

  • Rütbe
    Plus

KHK Bilgisi

  • KHK
    701
  • Kurum
    Emniyet Genel Müdürlüğü
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

1.080 profil görüntüleme
  1. Yakışır..

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    herkes sadece yazıp siliyor sonrada susuyor.. zeman xırabe..
  2. Yakışır..

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Belki 3 ay içinde herkesi iade edip saçmasapan mahkemeleride kapatırlar.. yani belki işte :))
  3. Yakışır..

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Defolup gidecekler sonra biz iade olacaz.. Allahım bu millete feraset ver.. verki artık zalime zalim diyebilsinler..
  4. Yakışır..

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Valla saçma buluyorum ama yinede yazmak istedim 2 hafta içinde komisyondan bir çok dosyaya iade verilecek aynı zamanda açıkta bekleyenlerde iade edilecekmiş bunun üzerinde hiç kafa yormayın oladabilir olmayadabilir ülkede heran abuk subuk bişey yaşanıyor hiçbirşey sürpriz değil artık..
  5. Yakışır..

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bu kararların hepsi birgün çöp olacak elbet birgün.. kum saatindeki kum bittiğinde ters çevrilir ki ilizyon devam etsin..
  6. Yakışır..

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Çok şükür hiç olmasa birilerinin gözlerinin içi gülüyor bugün iade olanlara hayırlı olsun.. insan yaşadıkça anlıyormuş yaşamın idamesindeki en değerli etken galiba adaletin tecelli etmesiymiş..
  7. Yakışır..

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bu KHK forumunda devlet bahçelinin reklamı varmış altta.. ?
  8. Yakışır..

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Elbet bitecek bu saçmalık herkesin bir ömrü var.. bigün nasıl olduğunu anlamadan dünya hayatımız sona erecek ama inşallah benim bu duruma düşmeme sebep olanlar insan gibi yaşamasınlar insan gibide ölmesinler..
  9. Yakışır..

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Valla bu hesapla bakılırsa ozaman Türkiye’de herkes bir birileri ile irtibatlı ve iltisaklı ozaman herkesin devlete sadakat ilkesi çökmüş ozaman ülkemizi başkalarının yönetmesi gerekiyor tabi irtibatlı iltisaklı olmayacak olursa oda olmaz çünkü..
  10. Yakışır..

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Eğer 9103 ün içindeyse oda 701 li olurdu muhtemelen.. yani EGM nin yaptığı açıklama abuk sabuk raporlamalar yada fişlemeler üzerinden masum insanların ihraç olduğu gerçeğini halen değiştirmiyor.. kendi kafalarına göre devlete sadakat ihlali vardır diyip mağduriyetleri arttırdılar.. 15 temmuz darbe girişimine katkı sağlayanlardan ziyade geçmişlerini bahane edip bu işin içinde olmayanlarla uğraştılar..
  11. Yakışır..

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Sadece hendek olaylarında değil bir çok kişi görevini yaparken maddi manevi çok kayıp verdi ve ihraç.. yok ya bunların ıslah olacakları yok defolup gidecekler inş..
  12. Yakışır..

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Yani pkk nın kaçırdığı adamı hain diye ihraç mı etmişler.. kurumu bu adamın PKK tarafından kaçırıldığını bilmiyormuydu nasıl ihraç listelerine koymuşlar neyi gerekçe göstermişler Allah bilir mahkemesi bile vardır.. şehit 2015 te kaçırılmış 2016 darbe girişimi 2018 ihraç demekki ihraç listelerini son görev yaptığı kurum hazırlamamış kurum dışından gelmiş.. buda burada dursun.. Allah rahmet etsin.. sadece merak ediyorum ailesinin haberi varmıydı çocukları PKK tarafından alıkonulmuşken hain diye ihraç edildiğinden..
  13. Yakışır..

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Siz kurumlara ayrı ayrımı yazdınız.. ben sadece içişleri bakanlığına yazdım yani sonrasında kabul edilmezse herbiri için ayrı ayrı idareye gitmek zor olmazmı yani ilgili KHK daki ilave tedbirlerin kaldırılması talepli içişlerine verdim sadece..
  14. Yakışır..

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Bugün bir tweet atmamış.. geçmiş tweet lerindede KHK lılar la yada başka haksız bulduğu şeyleri paylaşmış.. ama mesele şahıslar değil uygulamalar.. bir yerde kanunsuzluk yapılıyor bu KHK meselesi ile yada başka kesimlerle ilgili olabilir önemli olan hukusuzluk varmı varsa dile getirmek.. işte bundan fazlasını yazarsanız polemik konusu olur.. devlet ancak milletle bakidir milletin bir arada aynı kanunlara uyması uymak zorunda olması şarttır.. bunun aksini uygulamak bölücülüktür.. herkes kendinden olmayana uygulanan haksızlığa göz yumarsa birgün o haksızlık onada dokunur..
  15. Yakışır..

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Red geldikten 6 ay sonra komisyon tebligatımı adresimle alakası olmayan başka bir polis merkezinden almayı başardım.. özetle kurumlarında çalıştığımdan ve akabinde emniyet personeli olmamıda idari soruşturma olarak tevdi raporu adı altında emniyete sızma olarak değerlendirilmiş ve adli soruşturma olarakta polis okulunda gezilerine gittiğimden bahisle soruşturma açıldığından bahsetmiş ve ayrıca başka bir soruşturmadaysa sadece ismim geçmiş yani şüpheli bir sıfata bile yer verilmemiş garson sd kart kodlama bilgisine yer verilmemiş.. sonrada irtibat iltisak zırvaraları..
×
×
  • Yeni Oluştur...