İçeriği gör

GelirUzmanı

Yeni Üye
  • İçerik

    10
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    1

GelirUzmanı | Son Ödül • Temmuz 2 2020

GelirUzmanı • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

118 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    679
  • Kurum
    Maliye Bakanlığı
  • Kriterler
    İhbar
  • Komisyon Kararı
    Henüz Karar Verilmedi

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. GelirUzmanı

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Sınıföğretmeni ve Hepyek arkadaşlarımızın kabul kararının hayırlı olmasını diliyorum. Darısı diğer tüm masumların başına olsun.
  2. GelirUzmanı

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Çok sağolun. İnşaallah hepiniz bu cendereden tez zamanda çıkarsınız. Henüz şoktayım. Elbette güzel duygular içindeyim. Heyecanlıyım. Çay içerken ellerim titriyor. Rabbim bu duyguları sizlere de yaşatsın.
  3. GelirUzmanı

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Çok teşekkür ederim sağolasınız. İnşaallah tüm bekleyenler ve red alanlarda işlerinizin başına dönersiniz. Kurum Gelir İdaresi Başkanlığı. Benden 15 gün önce aynı işyerinden bir arkadaş daha iade olmuştu. Henüz onunla konuşamadım.
  4. GelirUzmanı

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Arkadaşlar hayırlı bir haber almanız dileğiyle. An itibariyle KABUL kararımı görmüş bulunmaktayım. Darısı tüm masum ve mağdur kaderdaşlarıma olsun. benim bildiğim kriterler: Gazete aboneliği, çocuğun dersanesi ve limiti 800 tl olan kredi kartı. kredi kartını ayda 150 tl kullanıyordum. bir de etkisi olmuş mu bilmiyorum. Birinden araba almıştım. birazını kredi kartıyla çekelim dedim. onun çocuğu da özel üniversitede okuyormuş onun ödemesini benim başka karttan çekmiştim. İnşaallah sizlerde tez zamanda dönersiniz.
  5. Arkadaşlar mümkünse yoğurdu da evinizde yapmaya çalışın. Çevrenizde taze sağılmış süt biliyorsanız almaktan imtina etmeyin ve alın yoğurdu evde yapın. Sağlığımız çok kıymetli ama bunu bilmiyor ve dikkat etmiyoruz. Yine mümkünse raf ömrü uzun hazır gıdalardan uzak durun. Kaybedilen sağlık geri kolay kazanılmıyor. Kazanılsa da eskisi gibi olmuyor ve maliyeti bize yüksek oluyor. Bisiklete binmenizi tavsiye ederim. Hem maliyetsiz ulaşım aracı ve hemde spor yaparak sağlığınızı koruyorsunuz. Ben 30 yıldır işe bisikletle gider gelirim. Halende devam ediyorum. Tabi şuan özel sektör işi. Ayrıca bisikletin her türlü aksamından anladığım için 15 yıldır da alım satımını yapıyorum. Bütçemize katkı sağlıyor. Sektördeki gelişmelerden de az çok bilgim var ve hangi ürünün çok satılacağını biliyorum. Genelde bisiklet lastiği üzerine çalışıyorum. Ürünleri Kuzey İrlanda dan tek tek getirtiyorum. Sayı 2 den fazla olursa veya göze çarpacak kadar fazla olursa gümrüğe takılır ve ürünü vermezler. Tavsiyem uzman olduğunuz konularda para kazanmaya çalışın. Bütçenize katkı sağlasın. Konu nereden açıldı nereye geldik. Sağlığınızı koruyun vesselam.
  6. Ekmeğinizi evinizde yapın mümkünse paket unu değil de değirmen ununu tercih edin. Malumunuz una birçok katkı maddesi ekleniyor. Ruşeymi ve kepeği alınıyor. Eğer bildiğiniz basit un değirmeni varsa üşenmeyin gidip alın. öğütülen buğdayın hiçbirşeyi alınmıyor ve katkı maddesi eklenmiyor. Bulunduğum ilde az da olsa un değirmeni bulmak mümkündür. Gidip oradan 15-20 Kg un alıyorum ve inanın bereketli oluyor.
  7. Merhaba forumdaşlarım ve kaderdaşlarım. Ben forumun sessiz takipçilerindenim. Varsa bi önemli bilgi sizinle paylaşırım yoksa da ne yapalım. Ancak takip ederim. Konu ev ekmeğinden açılmış. Benim hanım ev hanımı ve arasıra oklava ile teflon tavada lavaş ekmeği yada bazlama yapar. bu virüsün etkisiyle bu ara daha fazla yapmaya başladı. malum dışarıdan alınan ekmeğin nasıl şartlarda yapıldığı ve yapanın hijyene dikkat edip etmediği bilinmiyor. Hele fırınlarda bazen görüyorum kasiyer paralı elleriyle ekmeğe dokunup poşete koyup veriyor. Çok tehlikeli bi durum. Ekmeği evde yapmak çok mantıklı aynı zamanda ekonomik oluyor. Tavsiye ederim.
  8. GelirUzmanı

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Merak ettim ben de bakmak istiyorum. E-devlete girdim biraz kurcaladım ama şerhin nerde yazdığını bulamadım. Bana tam olarak nerde baktığınızı belirtir misiniz? Teşekkür ederim.
×
×
  • Yeni Oluştur...