İçeriği gör

Samir155

Üye
  • İçerik

    54
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    1

Samir155 | Son Ödül • Mayıs 22 2020

Samir155 • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

131 İyi

Samir155 Hakkında

  • Rütbe
    Plus

KHK Bilgisi

  • KHK
    701
  • Kurum
    Emniyet Genel Müdürlüğü
  • Kriterler
    Kriter Yok
    Sosyal Paylaşım
  • Komisyon Kararı
    İnceleme Devam Ediyor

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

676 profil görüntüleme
  1. Samir155

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Geçmiş olsun dilekleri için herkeze teşekkür ederim.simdi idare mahkemesi safhası başlıyor inşallah. Mevlam görelim neyler, Neylerse güzel eyler..
  2. Samir155

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Arkadaşlar öğleden önce baktım dosya hala incelemedeydi. Az önce baktım maalesef kocaman RET ibaresini gördüm.Kodlama SC idi.ve kriterin K sı bile yoktu Canımız sağolsun.. eeee artık alirim bi geçmiş olsun ..
  3. Samir155

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    An itibari ile "dosyanızın incelemesi devam ediyor" uyarısını gördüm..
  4. Samir155

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Hoş geldiniz grubumuza.insallah faydalı bilgiler alacağınıza inanıyorum.
  5. Samir155

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Gözün aydın kardeşim darısı diğer haber bekleyenlere inşallah. Gelişmelerden bilgilendirirsen seviniriz.Allah işini rast getirsin..
  6. Samir155

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Hayırlı olsun kardeşim allah herkeze iade olmayı nasip etsin..
  7. Samir155

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Hayırlı uğurlu olsun darısı benim gibi komisyon veya idare mahkemesi bekleyenlere inşallah..
  8. Samir155

    Emniyet Genel Müdürlüğü Personeli Forumu

    Devre benim.biyle bir şeyden haberim yok.ust amir kanaati nasıl öğreniliyor bilgim yok.benim sadece adlı olarak KYOK var
  9. Samir155

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Arkadaşlar hayırlı Cumalar. Şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim bol bol iadeler nasip etsin. Ben emekli oldum. Şükür ler olsun şu anki isimle ilgili kazancım da fena değil. Rabbim ilk önce ; emekli olamamış,kazancı olmayan maddi sıkıntıları olan arkadaşlarımıza iadeleri nasip etsin.Ben sona kalsam da olur. Hadi Allaha emanet olun...
  10. Samir155

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Sayın varex diyelim ki ben iade oldum ve araştırma merkezi değil de tekrar eski kurumuma verildim.personelci ye ven devam etmek istemiyorum dediğim de geçmişe yönelik malî haklarımı verecekler mi? Yoksa illaki başlama mi yapmamız gerekiyor?
  11. Samir155

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Arkadaşlar benim de ne zaman dır kafama takılan bir soru var bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.. Ben 701 KHK ile ihraç olan emniyet mensubuyum ..Hakkim da Aralık ayinda verilmis olan KYOK kararı var.KYOK kararin da sadece ......... isimli kişinin Kodlamasınin SC olduğu ibaresi var.baskaca bir kodlamayla ilgili ibare yok. ihrac olduktan hemen sonra emekliliğe başvurdum ve bir sure sonra emekliligim onaylandı ve emekli oldum cok şükür.. Komisyona az önce baktım her zamanki gibi hala dosya inceleniyor..acaba diyorum benim gibi durum da olanların iadesi durumunda, bizi gerçekten iade edip göreve dönme imkanı veya arastirma birimine mi yonlendirirler yoksa "bu personel zaten emekli olmuş yaş haddinden emekli olmasına zaten 3 yıl kalmış bu Personeli emniyetden emekli sayalım diyip Bu sebepten dolayı sona bırakılmış olabilir miyiz?
  12. Samir155

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Ben şahsen komisyon üyelerinin dosyaları uzaktan yani evlerinden takip edeceklerine ihtimal vermiyorum zira dosyaları evlerinden nasil inceleyecekler? Komisyondaki görevliler ancak komisyonun görev yaptığı (bina veya oda her neyse )bilgisayarlarından kişi ile ilgili bilgiyi anında görebilir. Evindeki bilgisayarlardan göremez. Hakeza kişi ile ilgili bir kurumdan bilgi istedigin de evine mi cevap yollayacak kurum? Bu durum bana saçma geliyor. ?? Bana kalırsa şahsi kanaatim odur ki; Komisyon bulunduğu bina da ya incelemeye devam eder, ya personel azaltır veya tamamen ara verir. Kesinlikle evden çalışma saçma geliyor bana.. Herkese bol iadeler diliyorum...
  13. Samir155

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Sayın altuğ bende aynı durumdayım. Yani ihractan sonra emekli oldum.Diyelimki Bana kabul geldiğin de ve kurum beni çağırdığında "ben göreve devam etmek istemiyorum" dersem Bu durum da geçmişe yönelik mali haklarımı ve silahımı geri alabilecek miyim?yoksa sadece mali haklarımı veripte silahımı geri vermezlermi?..
  14. Samir155

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Devre öyle güzel yazmışsın ki sanki ben iade olmuşum gibi oldum. Başlaman oldu mu yoksa atama mı bekliyorsun?
  15. Samir155

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Hayırlı olsun hocam
×
×
  • Yeni Oluştur...