İçeriği gör
KHK Mağdurları Forum

OHAL Ve KHK Mağdurları 4

Önerilen Yorum

sereneness, 9 dakika önce yazdı:

Ayda 1000 dosya nedir yaaa

Allahtan korkun ?

 

Buna göre önümüzde 18 ay daha var demekki :))  incelemeye devam ne diyelim Allah sağlık versin

  • Teşekkür 1

672 sayılı khk incelemeye devam ediyorlar

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Önceden “komısyon bu yıl içerisinde kalan dosyaları bitirmeyi planlıyor” sözünü söylerdi komısyon başkanı. Sabah açıklama yapmış öyle bir tabir kullanmamış, “18100 Dosyanın incelemesi devam ediyor” demiş sadece. Ne zaman biter meçhul. Benım dosyaya daimi arama kararı felan çıkardılar kayıp heralde ?

 

 

 

Güncelleme • • varex

679- Adalet Bak-Albatros 4 takipsizlik- inceleme devam.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

ben daha evvel demiştim bunlar 1000e düşürürlerse 2021i planlıyorlar diye. çünkü 2021 ocakta kalan dosya sayısı 12.000 olacak bu gidişle..  12.000 kalması tesadüf mü acaba 12 ay 12.000 dosya .. inşallah yanılıyorumdur. 

  • Teşekkür 1
  • Onaylama 1
  • Katılmama 2

667 EGM

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Yengeç, 10 dakika önce yazdı:

ben daha evvel demiştim bunlar 1000e düşürürlerse 2021i planlıyorlar diye. çünkü 2021 ocakta kalan dosya sayısı 12.000 olacak bu gidişle..  12.000 kalması tesadüf mü acaba 12 ay 12.000 dosya .. inşallah yanılıyorumdur. 

2021 in planlandığı kesin. Son açıklamada aylık 1000 dosyaya alıştırdılar toplumu Tepkide gelmedi. Bundan sonra aylık 1000 karar çıkarmalarının önünde hiçbir engel yok.

  • Katılmama 2

679- Adalet Bak-Albatros 4 takipsizlik- inceleme devam.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
ozelharekat61, 11 saat önce yazdı:

Emniyette 701 KHK vebalı gibi daha 1 tane kabul görmedim 10 bin kişiye yakın ihraç oldu EGM’den bu khkda 

EGM 701 KHK dan görüştüğüm 2, bildiğim toplam 3 iade var. Görüştüklerim rütbeli idi.

  • Beğeni 2

• 679 KHK EGM • İade 20.11.2019 • Tebliğ 29.11.2019 • Atama 05.08.2020 • Göreve Başlama 14.09.2020 • Emeklilik LOADING...

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk

C44ugy.png

3 temmuz itibariyle kalan dosya sayısı 18,100.

3 temmuz-31 aralık kalan gün sayısı 181.

hafta sonu adli tatil dahil her gün çalışsa komisyon; günde 100 dosya bakarsa ancak o zaman ucu ucuna bitiyor tüm dosyalar...

önümüzde iki aylık adli tatil var...

hafta sonları çalışmayan bir komisyon var...

pandemi süreci ile ilgili ikinci dalga korkusu var..

tek olumlu gelişme ise iade oranın %11 bandı üzerine çıkmış olması...

bence iade oranı artarak devam edecek...

o yüzden süre uzatımlarına kafa yormadan sonuca odaklanmak gerek..

C463V1.png

 

 

 

Güncelleme • • Konuk

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk
Nihavent, 11 saat önce yazdı:

Nasıl yazacağımı bilemiyorum. Bir KHK lı masum daha aramızdan ayrıldı. Yeni bulduğu bir iş le ilgili seminere giderken yolda trafik kazasi geçirerek. Allah mekanını cennet eylesin. Komisyondan karar bekleyenlerdendi. MEB 672.

Mekanı cennet olsun, Allah kalanlara sabır versin... ?

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk
Karagöz, 10 saat önce yazdı:

İdare mahkemesine dava açtığımda kurumum Tübitak mahkemeye ilk savunmasını göndermişti. Savunmalarındaki ilk sözleri "Öncelikle bu davanın zaman aşımı süresinde açılıp açılmadığının tespitini istiyoruz" olmuştu. Yani bir sebepten zamanında açamadıysak ömür boyu terörist, hain, şerefsiz falanız, vay be... Eyvallah... Zekeriya Altınok gibi şehit olmazsak tabii.... 

İki gün önce de cevaba cevap dilekçesi göndermişler. İlk cümleleri "Korona şartlarında bu dilekçeyi zamanında gönderemedik, kabulunu rica ediyoruz." Bazen aklımdan geçenleri foruma yazmamak için bilhassa büyük çaba sarfettiğimi söylemek istiyorum.

Bir de orası mahkeme sen bir avukatsın. "rica" değil "arz" olacak o, eğer bilmediğim bir hiyerarşik sıralama yoksa aranızda.

Bu arada kurum kanaatinin içeriğini hiçbir yerde göndermediler. İdare mahkemesinde bahsini bile açmadılar. Ceza davamda ise mahkeme istemişti "neden ihraç edildiğine dair bütün belgelerin gönderilmesine..." şeklinde. Kurum da ihraç edildiğimin belgesini göndermiş. Belgede "Karagöz Karakaşlıoğulları 672 no.lu KHK ile ihraç edilmiştir." yazıyor. Yani ihraç edilme sebebim ihraç edilmiş olmammış. 

İnanamıyorum...

Yok artık...

???

 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk

Konu Dışı

Şimdi de Mabel Matiz e takmışlar...

???

Ben seviyorum şarkılarını, telefonum bile öyle çalıyor...

Dönüp dönüp dinlediğim şarkı...

Sözlerini iyi dinleyin. Kim kime söylüyor acaba...

"Halk ararsan çık saraydan

Ağlıyorsan dön yolundan"

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.



  • İletiler

    • Bir düşüncem de KHK mağdurlarıyla ilgili... Mağdurlar bu işin çözümünün peyder pey olacağını bir türlü anlayamadı... pazarlamada "foot at the door" diye bir tabir vardır, yani ayağınızı kapıya koyabilirseniz, satışı büyük ihtimalle halledersiniz... burada da o ayak, ufak da olsa, KHK'lı bir grubun toplu iade olmasıydı... mesela takipsizlik-beraat alanlar iade olabilseydi, orta-uzun vadede birçok KHK'lının iade olma yolu açılacaktı, çünkü o kapı açılmış olacaktı bir kere... ama bunun yerine ne zaman takipsizlik alanların iadesi gündeme gelse, diğer tüm KHK'lılar "bizde, bizde, bizde..." demeye başladı ve o kapıya ayak bu yüzden hiç konulamadı, çünkü kapı hiç açılamadı... Bu talepler nedeniyle, iade işi toplum nazarında en ağır kişinin iade olacağı şeklinde ve çok ağır mali külfete neden olacak şeklinde yorumlandı veya imajı o şekilde verildi (Abdurrahman Dilipak'ın idareyi KHK'lılarla ilgili mali külfetle korkutma twitini hatırlayın)... halbuki hep beraber en azından takipsizlik-beraat alanlar gibi toplum vicdanını da kanatan bir kesimin iade olmasını savunsaydık, orta-uzun vadede birçok KHK'lının iadesi toplum nazarında daha kabul edilebilir hale gelecekti...
    • dostlar cidden olanağı olan yurtdışı da düşünsün. yıllardır söyledik. şahsen iade olunca da geri dönmeyi düşünmüyorum. 
    • KHK'lıların çoğunluğu bu ülkenin en dürüst, akıllı ve çalışkan kişileridir.. memur olarak doğmadık, hatta memurluk kendi adıma hiç girmemem gereken bir alandı, vasat kişilerle muhatap ola ola, beni de ortalama düşünen, risk alamayan biri yaptı... halbuki dışarıda da yapabileceğimiz birçok iş ve alan var... zaten piyasada düzgün iş yapan adam yok... eğer ilgilendiğimiz alanda gayret gösterirsek,  dürüst ve düzgün çalışırsak, eski işimize gerek kalmayacak ve ayakta durabilecek kadar kazanabileceğimize inanıyorum...
    • Daha önce de yazdım, beklentiye girmek en büyük hayalkırıklıklarının ve depresyonun temel sebebidir... KHK'lılara yapılan muamele bu ülkede kimseye yapılmamıştır, yanımızda birkaç kişi ve Allah dışında kimse yok, bizi bizden başka anlayan da o yok... toplum bizi sanki tamamen unutmuş gibi, bir anda sanki görünmez olduk (buna benzer bir bölüm Black Mirrorda vardı, suçlu kişi kimse tarafından görünmez hale geliyordu)... bu sürecin birgün biteceğini elbet biliyorum ama o zamana kadar akıl ve beden sağlığını korumak için hiç dönmeyecekmiş gibi düşünüp, kendimize yeni bir hayat kurmaktan başka yolumuz yok... birgün inşallah iade olduğumuzda da, zaten kolaylıkla yeni sürece adapte olunur... lütfen artık beklentiye girip, yaranıza daha fazla tuz basmayın, bırakın yara kabuk bağlasın... birşeylerle meşgul olmak (tercihen toprakla), zihni en iyi rehabilite yoludur...
    • Yazıp yazıp siliyorum sayın Aylin. Forumda 5. senemdeyim. 8 yıldır dünyanın en saçma en alakasız en akılsızca iftirasıyla uğraşıp duruyoruz hepimiz. Şurada senelerdir geçecek diye insanlara moral vermeye çalışıyorum. Beni şarlatan ilan etseniz haklısınız ne diyim. geçecek ama daha yılları var bu işin. Oyalanacak şeyler bulmaya çalışın. Yıllarınız gençliğiniz geri gelmeyecek dostlar.
×
×
  • Yeni Oluştur...