İçeriği gör

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve daha fazla yanıtlara kapatıldı

Konuk

Yetkisini veya nüfuzunu kendisine veya başkalarına çıkar sağlamak amacıyla ya da kin ve dostluk gibi nedenlerle kötüye kullanmak

Önerilen Yorum

Konuk

29 temmuz 2020 tarihinde Yetkisini veya nüfuzunu kendisine veya başkalarına çıkar sağlamak amacıyla ya da kin ve dostluk gibi nedenlerle kötüye kullanmak suçlaması ile meslekten ihraç edildim. Adli ve idari mahkemelerim devam etmekte fakat adli mahkeme 1 nisan tarihinde karar duruşması olacak ve büyük ihtimalle delil yetersizliğinden beraat verecek. İdari soruşturma da ise ihraç gerekçesi olarak "HAKLARINDA SUÇ İŞLEDİKLERİNE DAİR SOMUT DELİL OLMAMAKLA BİRLİKTE SUÇ İŞLEDİKLERİ KANAATİNE VARILMASI SONUCU MESLEK İHRAÇ EDİLMELERİNE" şeklinde bir ibare mevcut. Benim bildiğim kadarıyla delil yetersizliğini idare kabul etmiyor. Fakat MEVCUT DELİLLER IŞIĞINDA SANIĞIN SUÇU İŞLEMEDİĞİ ANLAŞILDIĞINDAN sanıkların beraatine karar vermesi durumunda idare geri dönmede bir sıkıntı çıkartmıyor diye biliyorum. 

Benim buradaki sıkıntım adli mahkemenin vereceği karar normal şartlarda her imi durumda da aklanmış olmam gerekirken idare sadece MEVCUT DELİLLER IŞIĞINDA SANIĞIN SUÇU İŞLEMEDİĞİ ANLAŞILDIĞINDAN dolayı beraat almam durumunda iademi kabul edecek olması. Diğer durumda yani delil yetersizliği olarak karar verilmesi durumunda nasıl bir yol izlemem gerek bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş



×
×
  • Yeni Oluştur...