İçeriği gör

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve daha fazla yanıtlara kapatıldı

Konuk Home Tech600c

Üniversitesi Değiştirilen Öğrencilerin Ödemeleri

Önerilen Yorum

Konuk Home Tech600c

Aym nin son Khk iptalleri arasında bulunan; (667, 6749, 6756 , 6757, 7070 ve 7074 sayılı Olağanüstü Hal)

1) Kapatılan yükseköğretim kurumlarında kayıtlı öğrencilerin, YÖK tarafından yerleştirildikleri devlet veya vakıf üniversitelerinde mezun oluncaya kadar ödemeleri gereken ücretleri ödemeye devam etmelerinin iptal edilmesi.

2) Pasaportu iptal edilen kişilerin eşlerine ait pasaportların genel güvenlik açısından mahzurlu görülmesi halinde İçişleri Bakanlığınca iptal edilmesi.

Maddeleri yer alıyor.

Bu iptal karar evrakına nereden ulaşabilirim ?

İlk karar maddesine göre bundan sonra, kapatılan vakıf üniversitelerinden başka üniversitelere yerleştirilen öğrenciler ücret ödemeye devam edecek mi ?

Ödemeler üniversite hesaplarına yapılmakta idi. Bu zamana kadar ödenen ücretlerin iadesi yapılacak mı ? Bu konuda nereye başvurulacak ? Bir Avukat gerekli midir ?

Yardımlarınızı rica ederim.

Saygılarımla

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Merhabalar,

Bundan sonra ödeme yapılmayacak ve yapılan ödemelerin iadesi talep edilecektir. Bu konuda üniversite ödeme yapmayı reddetmekte olup; konu yargıya intikal edeceği için avukat yardımı almak yararınıza olacaktır. Arzu ederseniz irtibata geçerek yardımcı olabiliriz.


.... 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Merhaba, 

Yapılan ödemeleri geri alabilmemiz için nasıl bir yol izlememiz gerekiyor acaba. Bilgi verebilir misiniz? 


667 KHK özel öğrenci 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş



  • İletiler

    • 25 ayla ben de çok uzaklarda sayılmam dostlar. normal demek ki.
    • @F.Y. benimde yaklaşık bir yıldır olduğu gibi bekliyor. Görevdeyim heran bir terslik olacak duygusu beni psikiyatrilik etti. 
    • Merhaba, benim dosyam istinaf mahkemesinde nisan ayı itibariyle 27. aya giriyor. Bugün yarın cevap gelir diye bekliyorum. önceki yazışmalarda sanırım bir arkadaş 27.ayda cevap geldi diye yazmıştı. Umarım daha fazla uzamaz. Her gün buraya bakıp bir cevap gelen var mı diye bakıyorum. Hepimiz için adalet diliyorum. Saygılar..
    • Bende 14. idarede 2.5 yıldan fazla oldu. kriter sadece kurum kanaati.
    • @F.Y. idare mahkeme kararı göreve iadeyse, BİM hızlıca 2-3 ay içinde bu kararı tersine çevirebiliyorken, eğer önceki idare mahkemesi kararı olumsuzsa,  karar alması epeyce gecikebiliyor... OHAL Komisyonundan beri amaç belli, hukuki süreci olabildiğince uzatmak... daha önce istenmiş ve dosyada olan bilgileri tekrar tekrar yeniden istiyorlar... Düşüncem süreci bekleyenlerin, hiç dönmeyecekmiş gibi hayatlarını dizayn etmeleri, (çünkü beklemek, belirsizlik herşeyden daha çok yoruyor ve giden ömrümüzden gidiyor) ve eğer ola ki, bir gün iade olunursa, her zaman yeni bir başlangıç yapılabilir ve yeni duruma hızlıca uyum sağlanır... böylece bu bekleme süreci de boşa harcanmamış olur...
×
×
  • Yeni Oluştur...