İçeriği gör

Liderlik Tablosu


Beğenilen İçerik

10-10-2021 • tüm alanlarda yüksek beğeni alan içerikler

  1. 10 puan
    Arkadaslar an itibarı ile ıade oldugumu gordum 2-3 gundur bakmıyordum 677 EGM hıcbır krıterım yoktu adlı ıdarı islem gecırmedım kodlmamıda bılmıyodum. Allah herkese yardımcı olsun bu sureci hep bırlıkte atlacagız
  2. 3 puan
    Davutoğlu değil üstad Babacan. Ben kendisini şahsen tanıyorum. Yaklaşık 15 gün kadar önce kendisiyle ihraç olduğumdan bu yana ilk defa görüştüm ve sıkıntıları arz ettim. Bu konuşmanın aynısından bahsetti ve ertesi gün ki kongrede bizimle ilgili konuşma yapma sözü verdi. Bundan sonra da her fırsatta dile getireceğini söyledi. Ertesi gün kongrede konuştu. Sonra da programlarda konuya temas halinde dile getiriyor. Siyasetcidir ama sesi yüksek çıkabilecek bir kac kişiden birisi.
  3. 2 puan
    Konu dışı: ÇOK CİDDİ BİR AÇIKLAMA... "O dönem bakanlar boş kağıtlara imza atardı. Daha sonra üst taraflar doldurulur ve öyle yürürlüğe sokulurdu. Bakanlar neye imza attığını bile bilmezdi. İşte mesela KHK'lar böyle çıkarıldı." - Ali Babacan (Tele 1 TV)
  4. 1 puan
    Nedense bu adam Davutoğlu inandırıcı gelmiyor bana
  5. 1 puan
    Allah yâr ve yardımcıniz olsun tüm sıkıntılarınızdan selamete çıkarsın inşallah biz de sizin güzel haberlerinizle mutlu olalım??
  6. 1 puan
    Hayırlı olsun gözünüz aydın darısı başımıza inşallah
  7. 1 puan
  8. 1 puan
  9. 1 puan
    KONU DIŞI: arkadaşlar yurtdışına taşındım ve dünyada rankinglrri 300-350 arası olan bir üniversitede işe başladım.. TR’deki kıytırık üniversiteler kıymetimizi bilmedi.. darısı ve daha iyisi sizlerin olsun.. selamlar
  10. 0 puan


×
×
  • Yeni Oluştur...