İçeriği gör

Hacer USLU

Üye
  • İçerik

    49
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

133 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    701
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    Banka
    Cihan Medya
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Ankara 22. İdari

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

1.085 profil görüntüleme
  1. Hacer USLU

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    İyi akşamlar forum sakinleri.banka sebebi ile ifadeye çağrılan varmı ?ne soruyorlar acaba.4 sene sonra akıllarına geldi tebligat geldi emniyet müdürlüğünden.evde olmadığımız için muhtara teslim etmişler.ifade dışında başka bişey olabilirmi?durup durup yaramizi kasiyorlar .diyecek sözüm kalmadı artık.rabbim herkesi bu çukurdan kurtarsın .
  2. Hacer USLU

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Yaaa çok sevindim inanın çok iyi geldi Allah işlerinizi rast getirsin çok sağolun??
  3. Sayın Ross ve mahalle sakinleri forumun kapanacagina çok üzüldüm yüreğim daraldı .forumda emeği geçen herkese teşekkür ederim.yazmak istediğim ama yazamadigim çok şey var ...çok yazmasamda okuyup moral bulduğum guzel insanların olduğu mahalleydi . inşallah kapanmasına gerek kalmadan birileri devralır ve buradaki daralmış insanlar nefes almaya devam eder.haklarinizi helal edin.???
  4. Sayın rosss hatırlanmak mutlu etti beni teşekkür ederim.cok yoğunum tatlı telasimiz var.kiz kardeşim evlilik için adım attı.tanismaya geldi erkek tarafı.annem rahatsız bütün işler bize kaldı.temizlik , yemek ,ikram ,derken baya yoruldum bu hafta.birde finallerin var 10 temmuzda ders çalışıyorum olduğu kadar .fırsat buldukça okuyup cikiyorum .eşimin 22.idarede dosya oyleceeee duruyor .Rabbim hayırlisi ile masum olan herkesi işine,sevdiklerine kavuştursun .kızım lgs sınavına girdi geçen hafta .heyacanla 16 temmuzu bekliyoruz.sinav sonucunu önemli fakat vatana, millete,ailesine hayırlı evlat ve insan olmaları daha daha önemli.
  5. Hacer USLU

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Kusura bakmayın geç oldu yoğunluktan cevap yazamadım dün sabah görmüş kabul kararını.
  6. Hacer USLU

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    İyi günler. Hayırlı cumalar bir iade haberi vermek istiyorum size.KHK numarasını bilmiyorum.hemsire kendisi .wifi mağduru .bildiklerim bu kadar.esim iade olmuş kadar sevindim . inşaallah o günleride görürüm .Rabbim herkesi işine,sevdiklerine kavuştursun .amin
  7. Hacer USLU

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Ah keşke ....hayali bile güzel ?
  8. Hacer USLU

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Bizim 22.idare de dosya.biz gösterebilirsiniz.ara kararda eşimle aynı isim ve soyadı tasiyan bir kaderdasin belgelerini istemişler .belgeler gelmiş .itiraz ettik. Bir aydır ses seda yok . böyleyken emsal olarak gönderebilirsiniz.2009 da açılan kapanınca ya kadar devam eden banka,BES,altın hesabı ve cihan medya var . Gonderebilirmiyiz
  9. Hatırlanmak çok güzel sayın ross.tesekkur ederim.mahalke sakinlerinin Ramazan'ı şerifi mübarek olsun.hayirli güzel haberler aldığımız bir ay olsun inşallah.cocuklarimda oruç tutuyor onun için uyumuyorum .gündüzde cicvcivlerim var 19 tane .onlarla olabildiği kadar anne desteği ile uzaktan eğitim yapıyoruz . onları çok özledim.goruntulu arama yapıyorlar öğretmenim seni çok özledim diye.esimi anlıyordum ama bu salgın sebebi ile civcivlerimden ayrı kalınca daha iyi anladım.okadar canı yürekten dua ediyorum Rabbim tüm masumları işine , eşine ve sevdiklerine tez zamanda kavuştursun .hergun yazdıklarınızı okuyorum ve mutlu uyuyorum ??
  10. Bayılıyorum bana terapi gibi geliyor.olsada patlatsam
  11. Hacer USLU

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Bizimde ara karar tebliğ yazıyor .belgelere baktım eşim ile aynı isim , soyisim birinin belgeleri var .siz takipte kalın evraklarinizi iyi inceleyin .Kayseri valiliğinden bilgi istenmiş .Kayseri'ye hiç gitmedik.avukat itiraz etti bakalım ne olacak . hayırlısı ile herkes işine kovussun inşallah
  12. Hacer USLU

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Geçmiş olsun sizin adınıza sevindim
  13. Sayın Ross aynı özlemi eşim de çekiyor.butun takım kıyafetlerini , kravatlarini kitaplarını kaldırdı.cocuklarimizin toplantılarına gidemiyor şuan göz yaslarimi tutamıyorum... kızım bu sene 8.sinif sınava hazırlanıyor ona bir ders anlatışı var görmeniz lazım.onun ve çocuklarım için dik ve ayakta durmaya çalışıyorum.goz yaslarimi gizli tutuyorum.insallah Rabbim herkesi işine hayırlısı ile kavuştursun.
  14. Hacer USLU

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Yanlış oldu kusura bakmayın yeni yazicaktim yapamadım
×
×
  • Yeni Oluştur...