İçeriği gör

mepol00

Yeni Üye
  • İçerik

    16
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

11 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    701
  • Kurum
    Emniyet Genel Müdürlüğü
  • Kriterler
    SD Kart - Garson
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    İstinaf

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Sürüyor

Güncel Profil Ziyaretleri

460 profil görüntüleme
  1. mepol00

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    İndirme başlıyor 20-30 mb indirdikten sonra ağ bağlantısı başarısız diyor. Farklı bilgisayarlardan denedim aynı hatayı verdi. Virüs programını devredışı bıraktım. Bilgisayarı yeniden başlattım. Hep aynı hata.
  2. mepol00

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Hayırlı günler arkadaşlar. Uyaptan dosya indirirken bir süre indirdikten sonra "ağ bağlantısı başarısız" uyarısı verip indirmeyi durduruyor. Bu şekilde bir sorunu nasıl çözebilirim.
  3. mepol00

    Emniyet Genel Müdürlüğü Personeli Forumu

    İki sayfa. 11 sayfa klasik savuma ve 19 sayfa eklerine karşılık yazdığım. Savunma boş. Sadece fişleme belgeleri vardı. İddialara ilk dilekcede cevap verdiğim için farklı bir iddiada olmadığı için uzatmadım.
  4. mepol00

    Emniyet Genel Müdürlüğü Personeli Forumu

    Bulunduğun yerdeki idare mahkemesi aracılığıyla. Bende son kısmına dosyamın mevcut haliyle tekemmül ettirilmesini yazdım.
  5. mepol00

    Emniyet Genel Müdürlüğü Personeli Forumu

    Arkadaşlar, bu fişlemede yıllık ödev karşısına matemetik yazmışlar. Araştırdım ne olduğunu anlayamadım. Bu şekilde olan varmı. Nedir anlamı.
  6. mepol00

    Emniyet Genel Müdürlüğü Personeli Forumu

    1700 lerde Cep telefonundan tamamını görebiliyorum. Ancak dizüstü bilgisayarında sadece ilk sayfa çıkıyor.
  7. mepol00

    Emniyet Genel Müdürlüğü Personeli Forumu

    Arkadaşlar, 25. idare mahkemesine 1. kurum savunması gelmiş. 11 sayfa. Uyap vatandaştan görüntüle veya indir yaptığımda sadece 1. sayfa görüntüleniyor. Diğer sayfaları göremiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  8. S.aleyküm. Hayırlı cumalar. Öncelikle geçmiş olsun. İdare mahkemesine dava açmışsınız. İnşaallah kabul ile sonuçlanır. 24 yıllık hizmet sonrası bu duruma düşürdüler. Ne diyelim. Devrem bende 701 KHK ihracı ve EA kodlaması ile 2006 tarihli bir tanık nedeniyle RED. 03 Eylülde tebliğ edildi. idare mahkemesi için kendimce dilekçe hazırlamaya çalışıyorum. Sen dava açmışsın. Kabul edersen eğer, kendine ait kişisel bilgilerini ..... yaparak dava dilekçeni mail adresime gönderebilir misin? Dilekçeni birebir kullanmayacağım, sadece inceleyip alabileceğim kısımları kelimeleri değiştirerek almak istiyorum.

    Dediğim gibi inşaallah idare mahkemesi kanalıyla iade oluruz ve mesleğimize geri başlarız.

    mail adresim : serinemin43@gmail.com

  9. mepol00

    Emniyet Genel Müdürlüğü Personeli Forumu

    701 KHK. EGM. Ohal komisyonu 09 Temmuz red. 26 Temmuzda sistemde gördüm. 28 Ağustos tebliğ. Gerekçe 2014 yılında çocuğun dershanesi+EA fişleme. 09 Eylülde başka ilden idare mahkemesi kanalıyla müracaat ettim. Bugün 25. idare mahkemesinde dava açılmış. 1700 lerde. İnşallah hayırlı olur.
×
×
  • Yeni Oluştur...