İçeriği gör

elaf

Özel Üye
  • İçerik

    428
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    5

İletiler bölümüne elaf kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Bla Bla Bla, 9 saat önce yazdı:

    Duruşmanız nasıl geçti hocam? İzlenimlerinizi aktarabilir misiniz?

    Rutin geçti değişik bir durum yok mahkemede kayda geçen birşey yok karar merci ve sizler toplam 6 kişi oluyorsunuz avukatiniz varsa yanınızda biz 5 kişi idik iddialara cevap verdim kendimce yani farklı bir karar beklemiyorum kes kopyala yapıştır hakimin tavrı yeni bir karar verme doğrultusunda gelmedi bana.

    • Teşekkür 1

  2. Ophelia, 10 saat önce yazdı:

    sn @elaf hocam yarın sizin icin guzel getirileri olan bir gun olur inşallah..

    bizde dediğiniz gibi iyi olmaya çalışıyoruz. Komisyondan ret alincaz, sessiz sedasiz devam etmeyi uygun gördüm kendim icin.. Bende 21. idareye düştüm bu arada ama bakalim neler bekliyor bizi..

    Teşekkür ederim ne edelim hep birlikte sebeplere riayet edip sonucu bekliyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun


  3. İyi günler öncelikle tüm mahalle sakinlerinin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlarım uzun zaman oldu buraya yazmayalı.sanirim kimse de yazmıyor. Ufak tefek sıkıntılar ramazan bayram derken bugün oldu. Neyse nasılsınız duymadığım görevine dönenler var mı?sevgili Teacher  vergici emmi. la tahzen umutlu ophelia Hüdayi hepsiyah wonder daha hatırlayamadıklarım  nasılsınız. İyi misiniz.? Ben çok şükür daha iyiyim. Hastalıklar bazen insanın enerjisini düşürüyor ama geçiyor çok şükür hepinizi selam saygılarımı gönderiyorum. Kendinize iyi bakın moralimizi yüksek tutup hayata sıkı sıkı tutunup yaşayıp gidelim inşaallah. 

    Kısmet olursa yarın 25. İdare de mah.  var dualarınızı bekliyorum. Gerçi değişen birşey olur mu bilmem ama ben sebeplere riayet edip takdiri Yüce Yaratandan bekliyorum. Ankara soğuk mu 😔?

    • Beğeni 2

  4. ozelharekat61, 1 saat önce yazdı:

    Hocam merhaba benimde Haziran başında duruşmam var 25. İdarede mümkünse sizinle duruşmadan sonra görüşüp bilgi almak istiyorum olur mu?

    Bir işe yarar mı bilmem ama olur tabi avukatın demesine göre çok kısa süren bir mah. İmiş .

    Aslında müsait olan bayan kaderdaşlarla tanışmak isterdim. Gelmişken kıymetli arkadaşlarla bir tatlı yemek isterdim.ama belki tanışmak istemeyebilir  haklı da olabilirler.


  5. Bla Bla Bla, 19 saat önce yazdı:

    İdare Mahkemeleri, Ankara Adalet Sarayı'nda değil, oraya gitmeyin hocam. Ankara'ya nasıl geleceksiniz bilmiyorum ama 25. İdare Mahkemesine gitmek için aklınızda tutmanız gereken en önemli yer Kentpark & CEPA alışveriş merkezi. Bulunduğunuz yerden bu AVM'lere ulaşırsanız, İdare Mahkemeleri bu AVM'lerin hemen arkasında 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. Umarım en kısa zamanda yaşadığınız haksızlıklar son bulur ve tüm haklarınızı geri alırsınız.

     

    Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için tren ile geleceğim Ankara gar da ineceğim sabah erken saatte bu isimleri dikkate alacağım.bulurum inşaallah


  6. Ayrıca değerli arkadaşlar cuma günü 25. İdare mah. Davam görülecek kısmet olursa Ankaramızı bir ziyaret edeceğim.yillar evvel bir gelmiştim. Ankara un. İlahiyat fakültesine bir uğramıştım. Çok bilmiyorum umarım kolay bulabilirim 25. İdareyi. Adalet sarayına gideceğim değil mi? Yön  yol bulma özelliğimiz de eriyip gitti sanki. Boşlukta yaşayıp gidiyorum.

    • Beğeni 1

  7. ismail_oracle, 3 saat önce yazdı:

    Mağduriyetleri gidermek için ne yapılacağını okumadım ama basından öğrendiğim kadarıyla birçok çelişki var. Örneğin benim hakkımda hiçbir adli veya idari soruşturma yok. Komisyon kurum kanaati nedeni ile RET verdi ve idari dava süreci devam ediyor. Babacan' ın dediklerine bakılırsa işime aynen kaldığı yerden devam edeceğim ancak sonrasında milli güvenlikle ilgili işlerde çalışanların, idarenin uygun göreceği bir kurumda çalışacağını söylüyor. Benim anladığım asker veya polis iseniz geri döndüğünüzde aynı işinize devam edemeyeceksiniz. Bu resmen tan bir itibar suikasti olur. İnsanları sanki defoluymuş gibi gri alanlarda bırakmak olur. Bu nedenle hiç umutlu değilim. Umut tacirliğine oy moy YOK!!! 

    Çok haklısınız 28 Şubat mağdurlarına da aynısını yaptılar başka türlüsünü bilmiyorlar çünkü ben görevde iken kurumda 28 Şubat ta asker olan birisi diyanete verilmişti. Yıllar sonra bile size hale hatalı ürün muamelesi yapıyorlar.ki hiçbir delil olmaksızın. Senden farkı olmayan hatta bazı konularda eksik olan kişiler sizin durumunuza ilgili  Hayati kararlar verebiliyorlar.

    • Onaylama 1

  8. Hayırlı günler dilerim uzun ,zamandır yazamadım nasılsınız iyi misiniz danışmak istediğim bir konu vardı fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Komisyondan red gelince idare mah. Açtığımız dava için Mayıs da duruşmalı mahkemem var ancak Ankara'ya gelmek gerekiyor. Avukatım gitmenin daha iyi olacağını söyledi.malum biletler 250 den aşağı değil 19 Mayıs vs olduğu için trenden bilet bulamadım. Tek gelsem bilemiyorum hâkim beni görünce zaten biz buna ne karar versek hiçbir şey yapamaz belli gariban reddi baş geç hiç düşünme diyecek içinden gerçi düşündüklerini de sanmıyorumya.Avukatın o gün ceza davası varmış. Benimkine gidemiyor. Ne yapmam uygun olur bir fikir verin lütfen.şimdiden teşekkür ederim.

    ozelharekat61, 5 saat önce yazdı:

    Arkadaşlar kurumun 1. Savunmasına direk herhangi birşey olmadığı icin tekemmül yazmıştım sonra mahkeme kurumdan ohal komisyonu dosyamı 15 gün icinde göndermesini istemişti kurum onu da yolladı icinde kurum kanaati nin altında sadece eski eşim yazıyor benle ilgili hicbirsey yoktu valiliğe yazdığım dilekceler falan vardı takipsizlik aldığım evrak falan vardı. 

    Neyse şimdi de Haziran'a duruşma verilmiş hepinizden dua istiyorum duruşmadan sonra karar hemen veriliyor mu? 5 ayda duruşma verilmiş oldu dava açtığım tarihten itibaren avukatım bu iyi bi durum dedi cünkü hakkımda hicbirşey yoktu. Ama yine de o da temkinli konustu ve önemli olan mahkemenin ne karar vereceği dedi duruşmada kendimi savunacak bir durumum yok cünkü hakkımda hicbirşey yok ihrac sebebim kurum kanaati ve sosyal cevre onun da sebebi ohal komisyonu dosyasında yazana göre eski eşim. Yani ben duruşmada dicem ki ben size ne diyeyim sn hakimler😀

    Bakalım 25. İdare mahkemesi ne karar verecek bu mahkemeye cok gaddar diyor herkes bakalım beni de doğrayacak mı sonucta haberdar ederim sizleri umarım vicdanları ile karar verirler 😊

    Benim mahkemede 25. İdare mah. Mayısta durusmam var. O zaman hiç mahkemeye gidip canımızı sıkmayalım. Madem hüküm belli.


  9. Ophelia, 18.02.2022 - 18:42 yazdı:

    galiba bu hafta da ses yok komisyondan🤔🤔

    Sonu güzel olacaksa beklenir ancak benim gibi red alınacaksa (ki sizi tenzih ederim umarım kabul alırsınız) hemen karar verilse de ömrümüz beklemekle geçmese. Ama nafile bu dünyanın düzeni bu herşeyi bekleyerek geçiyor ömür.

    Çocukken büyümeyi bekliyoruz. Büyüyünce hayallerimize kavuşmayı bekliyoruz. Bekarken evlenmeyi bekliyoruz. Evlenince mutlu olmayı bekliyoruz hayırlı evlat bekliyoruz. Çalışınca çok para bekliyoruz. Bir iş yapınca takdir görmeyi bekliyoruz sevdiklerimizden sevgi bekliyoruz. Bekliyoruz hep bir bekleyiş içindeyiz. Maddi manevî hep bir umutla beklemekteyiz. Umarım bu bekleyişlerin sonu güzel olur. Kusura bakmayın çok uzattım hakkınızı helal edin.

    Umarım tüm forumdaşlar beklediklerine umdukları gibi kavuşurlar.

    • Beğeni 6
    • Onaylama 2

  10. derman, 6 saat önce yazdı:

    @elaf Hocam ben red kararını 27 Ağustos da gördüm. Hala sonuç gelmedi. Bunların ne yaptığı belli değil, göreli bir ay oldu yahu. Sizce ne yapmalıyım bilen varsa cevap yazarsa sevinirim.

    Kurumunuzun personel dairesini arayın. Beni onlar aradı adres değişikliği var mı?  diye sordular adres aynı olunca 1 hafta olmadan geldi evrak.

    elaf, 1 dakika önce yazdı:

    Kurumunuzun personel dairesini arayın. Beni onlar aradı adres değişikliği var mı?  diye sordular adres aynı olunca 1 hafta olmadan geldi evrak.

    Ayrıca belki geldi muhtarlıkta. Size haber vermediler oluyor böyle şeyler araştırın derim bekletmeyin. Çünkü muhtarlıkta ise başvuru tarihiniz başlamış oluyor. Bu sizin aleyhinize bir durum oluyor.

    • Onaylama 1

  11. Eleybe, 19 dakika önce yazdı:

    Konu dışı:

    merhaba kaderdaslarim maalesef bu illet hastalık bizi de buldu dün pozitif olduğumu öğrendim çocuk şükür grip gibi geçiyor çok kötü değilim simdilik 2 doz asiliyim. Kaç gün sürüyor acaba hastalık bugün 4. Günüm. 

    Dualarınızi beklerim?

    Geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Bağışıklığı kuvvetlendirici besinler tüketin limonlu su için. Suyu bol için. Demektir ki aşı da çok koruyucu olmuyor.. Moralinizi yüksek tutun. Covid değil de grip gibiyim diye düşünün. Bir meşguliyetiniz yoksa komedi filmleri izleyin. Ilık duş alın. Bol uyku ve dinlenme ile atlatırsınız. Rabbim tez zamanda şifa versin.

    • Beğeni 2
    • Teşekkür 1
    • Onaylama 1

  12. Karagöz, 2 saat önce yazdı:

    Hayırlı uğurlu olsun hocam. Bir gün gelecek kafalarını duvarlara vuracaklar buradakiler buna sebep oldukları için. Doktoramı, pasaportumu alayım yazlık sarayı üzerime yapsalar durmam buralarda.

    Yolunuz açık olsun inşaallah umduğunuzu bulursunuz. Gençler gitsin derim ben de isterdim ancak ne dil var ne de para. Yaş ta 40 ın üstü 2 de çocuk zor olur yabancı memleketlerde. Meslekte yok. 

    Dili olan biraz parası olan iyi kötü oralarda bir tanıdığı olan durmasın buralarda gitsin derim. Sonuçta artık mimliyiz. İlerde çocuklarda mimli sittin sene silinmez bu iftira.

    • Beğeni 1
    • Üzülme 1
    • Onaylama 1

  13. Karagöz, 18.09.2021 - 10:41 yazdı:

    elaf hocam, sonunda o kabulu göreceksiniz mutlaka. Ama görseniz de diyanet iyice siyasallaştı zaten.

    Hala arkasında devlet yok diye Bitcoine caiz değil diyorlar ?

    https://www.haberler.com/kripto-paralar-ile-kazanc-haram-mi-diyanet-e-14084818-haberi/

    Bu şekilde, birilerinin keyfi için dini eğip bükmekten ret almak bence daha iyi.

    Devlete geri dönünce ortada bir "devlet" bulamayabiliriz bu gidişle.

    Çok sağolun . Bu güne kadar hiç bir konuyu eğip bükmedim elhamdülillah her şerde bir hayır vardır. Bekleyip göreceğiz.

    Umutlu, 18.09.2021 - 18:36 yazdı:

    @elaf hocam çok üzüldüm ?çok çok geçmiş olsun  ama yılmak yok mücadeleye devam er ya da geç hak yerini bulacaktır inşallah canınız sağolsun bu günler de geçecek

    Teşekkür ederim sizinde gözünüz aydın olsun umarım sıkıntılarınız biter. Elbet hiçbir mutluluk yoktur ki bitmesin hiçbir acı yok ki geçmesin. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler. Yaptığımız vaazları kendi nefsimiz dinlemeyecekse ne kıymeti var.

    • Beğeni 4

  14. Arı maya, 17.09.2021 - 21:40 yazdı:

    Geçmiş olsun hocam, çok üzücü gerçekten ama eninde sonunda bir yerde düzelecek. Buna inanıp hayat mücadelesine devam etmemiz gerekiyor. Kendi sağlığınıza ve sevdiklerinize odaklanın, onlara sıkı sıkı sarılın. Rabbim onların yokluğu ile imtihan etmesin.  Kabul yazısını gören arkadaşlara hayırlı olsun red alanlara da geçmiş olsun diliyorum. Biz bekleyenler de beklemeye devam bakalım akıbetimiz hayrolsun? 

    Teşekkür ederim biz de öyle yapıyoruz. Red almaktan ziyade bu kadar bekleyip de red almak üzdü. Bir çok kişi 2ikinci mah. Geçti ben daha yeni başlayacağım yaş gidiyor. Dönermiyim bilmiyorum ama dönene kadar emeklilik yaşı da gelebilir.?

     

    Aysegul Oz, 17.09.2021 - 21:51 yazdı:

    Geçmiş olsun?. Sağlık ve sevdikleriniz yanınızda olsun. Her şey gelip geçer inşallah.

    Teşekkür ederim. Öyle tabi aile ve sağlık olsun gerisi olur elbet

    • Beğeni 3

  15. Denizyildizi, 18 saat önce yazdı:

    Banka. Daha uzun / daha kısa sürme durumu nedir? Bilgisayar ve internete pek hakim değilim. 

    Kesinlikle haklisiniz. Mümkün değil kafamı toplamam. Eşim bile üzülmeyeyim diye bir aydır söylememiş. Kendimi toplayamadım diyor bir ay. Çocuklarım ihracımı bile bilmiyor, niye okula gitmiyorsun diyordu. Her şey öyle arka arkaya ters gidiyor ki eziliyorum altinda mutlu şeyler gelsin, herkes için de benim bizim içinde... 

    Hocam sakinleşmeye çalışın eşinize çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin. Karar elinize ulaşmadı ise belki muhtarlikltadır. Muhakkak uğrayıp sorun benim bir arkadaş sormamış kurumunu aramış bakanlık tarafını ve sizi evde bulamamışlar muhtalikta demişler ve başvuru süresi bitmesine 15 gün kalmıştı. Dikkat edelim. Sakin olun lütfen çocuklarınız varmış onlar için sabretmek ve ayakta kalmak lazım. Güzel günlerin gelmesi için...

    • Beğeni 2

  16. portakal çiçeği, 07.08.2021 - 12:56 yazdı:

    haklısınız. çalışmak eşime de iyi geldi, kafası dağılıyor. birde o çok pozitif. elbet düzeleceğine inanıyor. inş. tez zamanda düzelsin hepimiz için..

    sayın @elaf siz ve aileniz nasıl oldunuz? inş. hafif atlatmışsınızdır..

    sayın @Wonder inş. ilk celsede beraat alırsınız.

    amin

    sayın @Wonder eşinize de tez zamanda kavuşmak nasip olsun inş. eşimin abisi de 4,5 yıldır ayrı ailesinden. oğlu 6 aylıktı, şimdi 5 yaşında oldu. babasını sadece görüşlerde görerek büyüdü. hiçbir anısı yok maalesef...

    Çok teşekkür ederim çok şükür ki atlattık.Rabbim kimseye yaşatmasın desem de kismetinde olan yaşayacak. Ancak herkes bizim gibi kolay atlatsın.biraz ağrı olsa da çok şükür nefes darlığı yaşamadık. Koku geldi ancak tat henüz geri gelmedi. Şekerli şeyler tatlı ama gerisinin tadı yok henüz.

    • Beğeni 4

  17. portakal çiçeği, 11 saat önce yazdı:

    İyi geceler herkese...

    Bize olmayacak maalesef. Yine ben ve yine kötü haber ?

    Biraz karışık olacak ama hem amcam olur  hem de eniştem... vefat haberini aldık az önce. Dün uzun süren bir kalp ameliyatı geçirdi ve iyi haberini alamadık maalesef...

    Başka şehirde, sabah getirilecek.

    Kısa süre içinde yaşadığımız kaçıncı acı... Bizim burada taziye çadırı kurulur, gelenler-gidenler... minik kızım cenazenin ne olduğunu bilmiyor. Geçen bir yerde köpük tabak görünce bana, anne bak cenaze tabağı demişti..  Bugün de biz iyi haberler bekliyoruz tabii, onun içine mi doğdu bilmiyorum, minicik daha hasta olduğunu bile bilmiyordu.. bana anne cenaze olsun ben çay içecem, hem de çok şekerli dedi...

    Keşke böyle bir şey olmasaydı da ben ona sabah kahvaltısında şekerli çay içirseydim...

     

    Başınız sağolsun Rabbim sabır versin. Elden birşey gelmiyor maalesef. Allah geride kalanlara yardım etsin.

    • Beğeni 5
    • Teşekkür 1

  18. ayla, 12 saat önce yazdı:

    Aşı olmadınızz mı

    Aşı mesajı Haziran sonunda gelmişti kardeşimin düğünü vardı yoğunluktan randevu alıp yaptıramadım.sonra bayram sonrası olurum dedim bayramda da covid olduk.hayirlisi olsun inşaallah hafif olur bundan kötü etmesin Rabb'im

    Umutlu, 11 saat önce yazdı:
    • @elaf hocam dualarımız sizinle Allah eşinize ve size acil sifalar versin ağrilaŕiniz için parol alın ilacıniz verilmiştir zaten, kan sulandırıcıyı da ihmal etmeyin (ben de covit geçirmiştim de ? tavsiyeler o yüzden) her geçen gün daha iyi olacaksıniz inşaallah ???? 

    Çok sağolun inşaallah dediğiniz gibi hafif atlatirim. Bugün ilaç kullanımında 2. Gün 3 er 3 er içeceğim dua ediyorum şifa olsun diye

    • Beğeni 6
×
×
  • Yeni Oluştur...