İçeriği gör

tanık34

Üye
  • İçerik

    49
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

20 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    Diğer
  • Kurum
    Milli Savunma Bakanlığı
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    Komisyona Tabii Değil

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Sürüyor

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. tanık34

    OHAL Sonrası MSB Onayıyla TSK İhraç

    Yargıtay savcısının dosyadaki istemi/görüşü : vay be 4-5 yıldır mahkemelere git işten atıl .... yapılanlar hukuka aykırıymış savcı bey yakalamış İnş. yargıtay üyeleride aynı düşünceyi paylaşırda beraate ulaşırız.
  2. 3 yıl sonra aldım. Şükür.
  3. tanık34

    İdari davada Kurum (MSB) Savunması

    Aynı durum bendede vardı. gibi birkaç cümle ile dilekçe yazdım. gizli ve çok gizliler dahil hepsi UYAP a yüklendi.
  4. tanık34

    OHAL Sonrası MSB Onayıyla TSK İhraç

    Aynı durumdayız bana da geçen hafta KGÇ dediler. Önümüze bakacagiz. Davamızı açalım ekmek peşinde koşalım.
  5. tanık34

    OHAL Sonrası MSB Onayıyla TSK İhraç

    @TOPRAK son durumunuz nedir acaba?
  6. tanık34

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    Tabi haklısınız ama @BJacKaL gibilerinde mücadelesi bu artık. Sistemin dışına itilenler sisteme geri girmek için sistemin içinde olanlar orda kalıp haklarını sonuna kadar savunmak için mücadele edecekler. @BJacKaL şimdi buişlerle upraşmasa yarın siz dönnce sizede aynısını yaparlarmesaide birde bu yönden düşğünmek lazım.ınun için her konumda her noktada mücadeleye devam.
  7. tanık34

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    Onunla ilgili bir mesaj gelmis KKK nisan 2020 de .kesinlesme serhi olmadan yani yargitaydan onaylanmadan herhangibir idari islem yapilmayacak birliktarafindan bu yonde teklifler yapilmayacak diye. Ama buna da uyulmuyor galiba. İhrac edilmek uzere savunmasi alinanlar savunmasinda mesaj emrine atifta bulunabilirler diye dusunuyorum.
  8. tanık34

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    Mahkemeden mahkemeye degisiyor. bende mahkeme baskani beraat dedi. (O gun davaya ozel olarak gonderildigini dusundugum) iki genc hakim 6yil 3 ay dedi. Cogunluktan ceza aldim. Hemde hala aktif okarak calisiyor olmama ragmen. Tabi ceza ounca acikta geldi pesinden.gecen gun İstinafa gittik bkliyoruz. Ha bide iftiraci tanikliktan cekinmesine, ifadesini dogrulamamasina ragmen oldu bu hukuk katliami.
  9. tanık34

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    Tanik , tanikliktan cekilmesine vede aleyhimde baska birsey olmamasina ragmen 6 yil 3 ay verdiler, mahkeme baskani beraat dedi 2 tane genc hakim sucunsabit dedi. Basbas bagirdim bana bir suc soyleyin tartisalim bana bir tek soru bile soramadiniz hangi sucumdan dolayi savci ceza istiyor bu bir hukuk katliami. Savci ceza isteyemez sizde ceza veremezsiniz aleyhimde delil yok dedim . kime dedim ne dedim bi kisi agzini acipta bisey demedi . talimati yerine getirdiler oy cokluguyla 6/3 aldik bakalim, hayirlisi
  10. tanık34

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    Tebrikler gerçekten AK lanmışsınız????
  11. tanık34

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    Kurum tarafından yan etki olmasına gerek yok adamlar zaten seni mesaide istemiyor buda demek oluyorki ellerine geçen ilk fırsatta atacaklar seni. Onun için kimseye şirin gözükmene gerek yok hakkın neyse onu iste onu söyle derim . Ben öyle yapıyorum kafam rahat. 15+15 verdiler bi 15 günde hava değişimi aldım kndim sonra mesaiye başladım 24 gün sonra 4 ay GGU geldi yani 15+15 GGU dan 39 gün sonra haber geldi. Niye kısa süreli verdiler 4 ay dersen bnde bilmiyorum. 3 yıldır devam ediyor soruşturma + mahkeme . 2 ekimde son duruşma var herşey olumlu blkide beraat alacağım ama kurum daha yeni GGU verdi. Blkide mahkeme sonucuna göre uzatacak.
  12. tanık34

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    İstersen GGU dan sonra mesaiye dönebilirdin şuanda dönebilirsin. Msb den açığa alınmanı bekliyorlardır. Uzun süreli açığa alınman için teklif etmişlerdir yukarıya. Tek yapman gereken ; izin talebim olmadığı halde kanuni olmayan bir şekilde beni zorla mesaiden uzak tutuyorsunuz, Askeri melekelerimin körelmesine, meslek sevgimin azalmasına sebep oldunuz, Beni mesai arkadaşlarım ve askeri atmosferden uzak tutarak Askerlik onurumu çiğniyorsunuz. Vb şeklinde bir silekçe yazmak ertesi gün mesaiye çağıracaklar seni. Başıma gelen bir olay olduğu için biliyorum.
  13. tanık34

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    slm hocam aynı durumdayız özelden msj atıyorum bakabilirmisiniz?
  14. Ankara ağırcezada mahkemem devam etmekte. 2 yıl önce el konulan dijital materyallerin iadesi için dilekçe yazdım. cevap olarak "incelemelerin tamamlanmasına müteakip iadesine " denilmiş zaten incelemeler yapılmış durumda. içerik vb herşey temiz çıktı bitti zaten aylar öncesinden. şimdi ben telefonumu alanilecekmiyim alamayacakmıyım sizce? yada başına gelen varmı ne yapayım bu saatten sonra?
  15. tanık34

    Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Forumu

    lojmandan çıkarma kararıyla ilgili yönetmelik değişikliğine dur denildi.
×
×
  • Yeni Oluştur...