İçeriği gör

KENAN Okur

Yeni Üye
  • İçerik

    22
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • İçerik Ödülü

    1

KENAN Okur | Son Ödül • Haziran 13 2022

KENAN Okur • En Beğenilen İçerik!

Topluluk Puanı

56 İyi

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    Kriter Yok
  • Komisyon Kararı
    Ret

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Ankara 25. İdari

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    İşlem Yok

Güncel Profil Ziyaretleri

Pasif. Profili ziyaret edenler, bu bölüm üye tarafından aktifleştirimeden görüntülenmez.

  1. KENAN Okur

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    @altirana nisan 2022 hocam
  2. KENAN Okur

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba yeniden. Hiçbir “kriter” yok. komisyon red. Gerekçe kurum kanaati. 25. İdare. MEB’e yazdı. MEB:Komisyonun kararını gerekçe gösterip kurum kanaati var, dedi. 25. İdare, Mit’e, Emn. gnl Md’ne, Maliyeye, MEB’e, Terörle Mc.’ye, Sivil Dernekler bilmem nesine yazı yazdı. Elinizdeki bilgi,belgeleri gönderin. Sonra 24 kasıma duruşma verdi. adli/idari soruşturma yok. komisyon dosyasındaki fişleme sayfasında kurum kanaati dışında bir bilgi yok. zaten komisyon aynı kurumlardan istemişti bu yazıları. Zaten bir durum olsa dosyada olur. bu durumu nasıl yorumlamalı
  3. Aynı gün duruşmamız var. Hayrolsun hocam.

  4. KENAN Okur

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhabalar; sadece kurum kanaati red. idare mah. süreci Komisyon dosyaları. tüm “kriterler” boş. en alt. “Kurum kanati. Başkanlık tiwitter dosyasında ismi var” ibaresi. Nedir bu Başkanlık Twitter Dosyasında İsmi Var benzer bir “gerekçesi” olan oldu mu acaba?
  5. KENAN Okur

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Ayrıntılı bilgi için teşekkür ederim. İnanınız avukatım da ben de şaşkınız. Hukuksuzluğun dahi bir “hukuk”u olur ama bu kadar olmaz dedirten bir dosya benimkisi. Bakanlığın mahkemeye sunduğu cevapta şahsımla ilgili tek bir cümle yok. Komisyon dosyasında tüm kriterler kısmı boş. Bırakınız ıslak imzalı evrakı somut veya soyut benimle ilgili tek kelime yok. “Başkanlık twiiter dosyasında ismi var” ibaresi dışında hiçbir not yok ohal dosyasında. Duruşmalı istedik davayı. Belki dosyasına benzer not düşülen biri vardır diye paylaşmak istedim. Zira biz bir anlam veremedik.
  6. KENAN Okur

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Konuya/gündeme dair hiçbir zaman hiçbir sosyal medya paylaşımım olmadı. “Başkanlık tiwiiter dosyası ” (yazım yanlışı onlara ait) bana da ilginç geldİ…
  7. Geçmiş olsun… 

  8. KENAN Okur

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba; komisyon ret. gerekçe kurum kanaati. mahkeme kurumdan dosyayı talep ediyor. bakanlık cevabında şahsımla ilgili tek kelime yok. Genel geçer şeyler. tüm “kriterler” kısmı bomboş. kurumun mahkemeye ek olarak gönderdiği ohal komisyon dosyasını inceledim. yine tüm “kriterler” kısmı boş. Özet bilgi dosyası ek 2’nin en sonunda diğer tespitler kısmında “kamu görevinden çıkarılması kanaati bildirilmiştir/başkanlık twiiter dosyasında ismi var” yazıyor. benzer durumda olan var mı kaldıysa sabrınız bu “kanaat notu”nu yorumlayabilir misiniz?
  9. KENAN Okur

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhaba. Can Ekinci. 0543 724 50 00 Her sürece hakim bir hukukçu. Yardımcı olur sizlere.
  10. KENAN Okur

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    merhabalar. ben de cumartesi aldım kararı. tek cümle: "kurum kanaati". İdari dava başvurusu yaptık bugün ve 25. idareye düştü dosya. evet. 6 yıl bekledik ve cevap: kurum kanaati. diyecek çok şey var. ama şu an için tek yol hukuk.
  11. KENAN Okur

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhabalar; Evet; Sendika, Gazete aboneliği, Kimse Yok mu vb tüm detay "kriterler" dahil (bunların suç olup olmadığından bağımsız yazıyorum) hiçbir "kriteri" taşımıyorum ve red aldım. Şu an komisyon kararının elime ulaşmasını bekliyorum.
  12. KENAN Okur

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Henüz karar elime ulaşmadı. hiçbir "kriter"den kastım, raporlarda belirttikleri "kriterler"den hiçbirini taşımadığımdı.
  13. KENAN Okur

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    "Hepimiz üzülüyoruz." En acısı da bu. Sabır ve sükunet. Bağıra bağıra susmak....
  14. KENAN Okur

    KHK Mağdurları Gündem ve Gelişmeler

    Merhabalar. 672 MEB ADLİ-İDARİ SORUŞTURMA YOK "KRİTER" YOK. BUGÜN RET KARARIMI GÖRDÜM. SUSKUNLUKLAR SÖYLENMİŞLERİN HEPSİDİR.
×
×
  • Yeni Oluştur...