İçeriği gör

Mercan71

Üye
  • İçerik

    11
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Topluluk Puanı

41 İyi

1 Takipçi

KHK Bilgisi

  • KHK
    672
  • Kurum
    Milli Eğitim Bakanlığı
  • Kriterler
    SD Kart - Garson
  • Komisyon Kararı
    Kabul

İdari Yargı Bilgisi

  • İdari Süreç
    Dava Bulunmuyor

Adli Yargı Bilgisi

  • Adli Süreç
    Beraat/Kyok

Güncel Profil Ziyaretleri

663 profil görüntüleme
  1. Mercan71

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Öncelikle hayırlı olsun hocam biz toplu paramızı aldık herhangi bir dilekçe vermedim gerek yok dediler. Şimdi farklı bir ildeyim. Alamadiklarimiz için dilekçe verip isteyeceğim, avukatla görüştüm dava açmak için dilekçeye gerek yok dedi ama ben verecegim. Forumdaki paylasimlardan bu kanaate ulaştım. Gelen red cevabına istinaden dava açacağım. Ek ders( Avukat bu konu biraz muallak ama açalım dedi.) Faiz( Kesin alırız 30 _40 bin arası olur dedi.) Vergi kesintisi ve agi 'yi alırız dedi. 10 bin civarı Dava açıp uğraşmaya değer arkadaşlar zaten hakkımız diye düşünüyorum.
  2. Mercan71

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    il dışı tayinde problem olmaz gibi hocam. Bizim mebbis bilgilerini güncellediler derece kademe puan vs. Tabi yer açılırsa
  3. Mercan71

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Hayırlı olsun hocam bizi eski çalıştığımız ile verdiler. Bildiğim kadarıyla MEB te bütün iadeler eski çalıştığı ile veriliyor. Hocam eskiye dönük agi 'yi ve her sene %15 e indirmeleri gereken vergi dilimini indirmeden hesaba devam ediyorlar. Burdan kaynaklı bizim 10 bin gibi kaybımız oldugunu muhasebeci söyledi. Bunada dava açacağız muhasebeci arkadaş uygulama bu yönde dedi.
  4. Mercan71

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Hocam öncelikle hayırlı olsun. Virüs kaynaklı durumdan biraz geçikmeler yaşanabiliyor. Mesela biz 13 martta sistemden gördük. 4 nisanda il milli eğitim sistemine düşmüş ancak kabul kararnamesinin gelmesini bekleyeceğiz dediler.nisan 17 sinde başlama yazısını yazıp valilik onayına gönderdiler. Bu özlük işleri yapan arkadaş idarî izinleymiş. O yüzden geciktiğini düşünüyorum. Adale etmeyin artık hayırlısıyla başlayacaksınız görevinize.Tekrar hayırlı olsun.
  5. Mercan71

    İade Olanlar Ve Tazminatlar Forumu

    Bizde 13 mart kabul daha aranmadım. Bu esnek çalışma ve idari izin bizi etkileyecek gibi duruyor. Geçen hafta ve bu hafta aradım il mem i fakat bu işlere bakan arkadaş idarî izin kullanıyormuş. Cevap verenler de bekleyin diyor. Bakanlığı aradım dün esnek çalışma dayız kararnameniz çıkınca eski çalıştığınız ile gönderiyoruz dediler. Aramayın burayı bekleyin diye cümlesini bağladı. Hayırlısı olsun artık.corona bizi birde bu yönden etkiledi. Allah sağlık sıhhat versin herkese ülkemize, bütün insanlığa.
  6. Mercan71

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Arkadaşım eski çalıştığın kuruma verme zorunlulukları yok maalesef. Hatta başka bir ilce bile sunabiliyorlar. Fakat eski çalıştığınız yerin puanına eşdeğer bir yer açıyorlar genelde ve tercih sunuyorlardı. Size tercih hakkı vermediler herhalde.
  7. Mercan71

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    . @Magdurum672 Hayirli olsun hocam. Göreve başladınız mı kriter ve süreç benzer bizim. Cuma kabul kararını gördük şükür
  8. Mercan71

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Teşekkür ederim.Arama olmadı direk ilce mem okuldaki arkadaşlardan görüş almış. Şubat 20 gibi. 2014 şubat- Aralık-2015 istifa sendika 2017 aralık takipsizlik
  9. Mercan71

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Sağolun bekleyen herkes en kısa sürede iade olur inş. Okulda tek kişi, Eşim ihraç ve komisyon red bölge idare mah.(adli beraat) Çalıştığımız ilçede 6 ihraç vardı 672 ilk iade biziz beklemede olan red alan var. 22 ay sendika 2. Kuruluşta, 2017 aralık takipsizlik
  10. Mercan71

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Âmin sizede hayırlı olsun teşekkür ederim.
  11. Mercan71

    OHAL Ve KHK Mağdurları 4

    Şükürler olsun kabul kararını bugün gördüm. Umutla bekleyen herkes bu mutluluğu yaşasın inş. 42 aylık hasret bitti çok şükür.
×
×
  • Yeni Oluştur...