İçeriği gör

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve daha fazla yanıtlara kapatıldı

ayhangraywolf

Ohal Komisyonu Başvuru Süresini Kaçırdım!

Önerilen Yorum

agustos 2017 de tutuklandim.1 yıl hapis yattım.hapisteyken meb den khk ile ihrac olmuşum.olmusum diyorum çünkü o sırada ben hapisteydim.ailem bana canım sıkılır diye geç soyledi.hapisteyken durumumu ögrendigimde ohale başvuru süremi kaçırmış oldum....... şimdi ben ne yapmalıyım.  ?  yardımcı olmak isteyenler 0541 874 06 11 telefonum.


khk meb

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Sayın ayhangraywolf,

Geçmiş olsun, teknik detaya girmeyeceğim 685 sayılı KHK/7075 sayılı kanunda bu süre komisyonun başvuru almaya başlamasından itibaren 60 gün. Komisyon temmuz 2017 de başvuru almaya başladı. Paylaşımınıza göre 2018 yılında cezaevinden çıkmışsınız. Hadi ceza evindeki kısma uzunda olsa bir izahat yapılabilir belki ama ceza evinden sonra öğrendiğinizde de başvuru yapmadıysanız bu nasıl izah edilir. Bilgim dahilinde bunun hukuken kabulune dair bir yol yok.

Yardımcı olamadığım için kusura bakmayın. Eğer bir yolunu bulursanız paylaşırsanız sevinirim.


689 KHK, TSK, 2' nci derece akraba gerekçe edilerek mağdur. OHAL Komisyonundan iade. 08.12.2022 ve an itibariyle Asker olarak mesleğe dönüş davası red. Araştırma Merkezinde şimdilik devam. Pes etmek yok.

13.03.2023 itibariyle eski mesleğim olan askerlik mesleğine atanmamla ilgi davada  kesin hükmüyle lehime karar verilmiştir.

07.04.2023 itibariyle eski mesleğime görevlendirme yazısı tebliğ edildi.

14 Nisan 2023 itibariyle kamu görevinden çıkarıldığında son çalıştığım birlik ve görevde mesaiye başladım.

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

hapisten çıktığımda davam                        ( tiyatro)devam ettiği için hâlen devam ediyor .başvurmadım


khk meb

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş



  • İletiler

    • 25 ayla ben de çok uzaklarda sayılmam dostlar. normal demek ki.
    • @F.Y. benimde yaklaşık bir yıldır olduğu gibi bekliyor. Görevdeyim heran bir terslik olacak duygusu beni psikiyatrilik etti. 
    • Merhaba, benim dosyam istinaf mahkemesinde nisan ayı itibariyle 27. aya giriyor. Bugün yarın cevap gelir diye bekliyorum. önceki yazışmalarda sanırım bir arkadaş 27.ayda cevap geldi diye yazmıştı. Umarım daha fazla uzamaz. Her gün buraya bakıp bir cevap gelen var mı diye bakıyorum. Hepimiz için adalet diliyorum. Saygılar..
    • Bende 14. idarede 2.5 yıldan fazla oldu. kriter sadece kurum kanaati.
    • @F.Y. idare mahkeme kararı göreve iadeyse, BİM hızlıca 2-3 ay içinde bu kararı tersine çevirebiliyorken, eğer önceki idare mahkemesi kararı olumsuzsa,  karar alması epeyce gecikebiliyor... OHAL Komisyonundan beri amaç belli, hukuki süreci olabildiğince uzatmak... daha önce istenmiş ve dosyada olan bilgileri tekrar tekrar yeniden istiyorlar... Düşüncem süreci bekleyenlerin, hiç dönmeyecekmiş gibi hayatlarını dizayn etmeleri, (çünkü beklemek, belirsizlik herşeyden daha çok yoruyor ve giden ömrümüzden gidiyor) ve eğer ola ki, bir gün iade olunursa, her zaman yeni bir başlangıç yapılabilir ve yeni duruma hızlıca uyum sağlanır... böylece bu bekleme süreci de boşa harcanmamış olur...
×
×
  • Yeni Oluştur...