İçeriği gör
KHK Mağdurları Forum

OHAL Ve KHK Mağdurları 4

Önerilen Yorum

Halen daha....

  • Beğeni 2
  • Onaylama 1

Yurtdışında yaşıyor , Mağdur , Sicil temiz , Adli Soruşturma yok, idari işlem ile pasaport iptali 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
arin 62, 6 dakika önce yazdı:

şuraya 2 adet 675 KESK sendika TUNCELİ sağlık bakanlığı yazayım .çok sevdiğim arkadaşlarım.? darısı başımıza.

????Harikaaaaa

  • Beğeni 3

686 KHK incele(me)me devam ediyor 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
arin 62, 14 dakika önce yazdı:

şuraya 2 adet 675 KESK sendika TUNCELİ sağlık bakanlığı yazayım .çok sevdiğim arkadaşlarım.? darısı başımıza.dün sistemde gördüler.

Keske kolay kolay ret gelmez. 

  • Beğeni 3
  • Şaşırma 1
  • Onaylama 2

672sendika

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Hadi can öğretmenler bi an once iade olup gidin öğrencilerinizin başına. Bi önümüzu açın artık. Iyice alışmaya başladım ev hanimligina. Inşallah bol iadeler

  • Beğeni 9

1979kaya_03 675 saglikci inceleme devam 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
altuğ, Bir saat önce yazdı:

Haftalık dosya sayısı ne yazık ki 600 lere düştü ve muhtemel her 4 dosyada 1 kabul verilse yaklaşık 150 iade eder foruma yansıması da 20 30 civarı duyarız. 

Dün tek tük kararlar duyduk bugün de biraz duyarız haftalar böyle böyle geçeceği benziyor birileri çıkıyor bu çukurdan o da birşey. 

Bugünden yarına hemen bir şeyler değişir olacak gibi değilde 3 5 aylık süreçlere beklenti yayılırsa daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim olursa sürpriz olur. Çünkü 672 büyük bir çuvaldı ve kişinin dosyasının tekemmül durumuna göre bu gidişle mayısta ya da eylül de dahi bu khk dan kabul ler duyabiliriz. 

Sağlıklı günler dilerim. 

Ocak ayında 3200 dosya incelenmiş bu da haftalık 800 karar a tekabül eder yüzde 25 30 kabul olsa 200-250 arası kabul çıkar haftada

  • Beğeni 1

679 KHK-KYOK-İnceleme devam ediyor-Sd Kart:DİL 

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

Ah ulan gençlik ve spor bakanlığı ömrümü yedin ömrümü. 

  • Şaşırma 1

677 KHK

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş

YÖK ten hiç karar duymaz olduk. Kabul alanlara hayırlı olsun inşallah biz de o yazıyı görürüz

  • Beğeni 4
  • Onaylama 2

675 YOK inceleme devamı

İletiyi paylaş


İleti bağlantısı
Sosyal Ağlarda Paylaş
Konuk
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.



  • İletiler

    • KHK'lıların çoğunluğu bu ülkenin en dürüst, akıllı ve çalışkan kişileridir.. memur olarak doğmadık, hatta memurluk kendi adıma hiç girmemem gereken bir alandı, vasat kişilerle muhatap ola ola, beni de ortalama düşünen, risk alamayan biri yaptı... halbuki dışarıda da yapabileceğimiz birçok iş ve alan var... zaten piyasada düzgün iş yapan adam yok... eğer ilgilendiğimiz alanda gayret gösterirsek,  dürüst ve düzgün çalışırsak, eski işimize gerek kalmayacak ve ayakta durabilecek kadar kazanabileceğimize inanıyorum...
    • Daha önce de yazdım, beklentiye girmek en büyük hayalkırıklıklarının ve depresyonun temel sebebidir... KHK'lılara yapılan muamele bu ülkede kimseye yapılmamıştır, yanımızda birkaç kişi ve Allah dışında kimse yok, bizi bizden başka anlayan da o yok... toplum bizi sanki tamamen unutmuş gibi, bir anda sanki görünmez olduk (buna benzer bir bölüm Black Mirrorda vardı, suçlu kişi kimse tarafından görünmez hale geliyordu)... bu sürecin birgün biteceğini elbet biliyorum ama o zamana kadar akıl ve beden sağlığını korumak için hiç dönmeyecekmiş gibi düşünüp, kendimize yeni bir hayat kurmaktan başka yolumuz yok... birgün inşallah iade olduğumuzda da, zaten kolaylıkla yeni sürece adapte olunur... lütfen artık beklentiye girip, yaranıza daha fazla tuz basmayın, bırakın yara kabuk bağlasın... birşeylerle meşgul olmak (tercihen toprakla), zihni en iyi rehabilite yoludur...
    • Yazıp yazıp siliyorum sayın Aylin. Forumda 5. senemdeyim. 8 yıldır dünyanın en saçma en alakasız en akılsızca iftirasıyla uğraşıp duruyoruz hepimiz. Şurada senelerdir geçecek diye insanlara moral vermeye çalışıyorum. Beni şarlatan ilan etseniz haklısınız ne diyim. geçecek ama daha yılları var bu işin. Oyalanacak şeyler bulmaya çalışın. Yıllarınız gençliğiniz geri gelmeyecek dostlar.
    • @Karagöz "Dehumanize" kavramı anlamlı...Ruhumda bıraktığı hasar, Nietzsche'nin tanrı'nın öldüğünü ifade ettiği deli adamın hikayesindeki deli karakterinin "sonsuz bir hiç gibi başıboş dolaşıyorum" sözünün vücut bulmuş haliyim😔Başardılar!!! 
    • Yanıbaşlarında bu kadar insan o kadar acı çekerken bu nasıl oluyor çok merak ediyorum. Hepsinin akrabaları, komşuları, eski dostlarıyız aslında. Bence tek başına milletin bencilliği ile de açıklanacak bir durum değil bu. Bizi "dehumanize" ettiler akıllarında. İnsan olarak görmüyorlar. Hatta hayvan olarak bile görmüyorlar. O yüzden empati sıfır. Benzeri bir durumun bir zamanlar Amerika'da siyahların da başına geldiğini düşünüyorum. Psikoloji bilimi bu duruma mutlaka el atmalı ve gelecekte atar diye umuyorum.
  • Şimdi Popüler

×
×
  • Yeni Oluştur...